בגלל שאף אחד לא ענה אני יעביר לפה..

בגלל שאף אחד לא ענה אני יעביר לפה..

דברתי אתמול עם ידיד באייסי... ואמרתי לו שיש לי היום חצי יומולדת...(16 וחצי) אז הוא שאל מה אני רוצה מתנה ואמרתי חצי גלידה... עכשיו הוא גר ממש רחוק בערך שלוש שעות ממני אז סיכמנו שהו ישלח לי בדואר אווירי.... הוא שלח(בכאילו) ואז כאילו הגיע גלידה.. אבל מסתבר שהגלידה הייתה של השכנה ממול... האקס שלה שלח לה אותה וכתב: "רותם מצטער על זה שבגדתי בך זו הגלידה שאני חייב לך מאתמול ממני שמוליק.." עכשיו אני שואלת אותכם:.... מה תעשו? תתנו לשכנה או תאכלו בעצמכם? זו גלידה שבחיים לו תמצאו.... אך...אם תביאו את הגלידה לרותם תוכלו לתקן מערכת יחסים... אבל אתם מאוד אוהבים גלידות... במיוחד גלידות מיוחדות...

תגובה... ../images/Emo3.gif

אני אישית הייתי מביאה לשכנה... אז לא נורא... נאכל גלידה אחרת... אומנם לא מיוחדת.... אבל גלידה זו עדיין גלידה..!! ואם תביאי לשכנה.. אז תתקני מערכת יחסים... לדעתי.. זה עדיף.. =]] =]] =]]

אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גלידה ענקית סתם משמינה!! ו.... למה להרוס משהו שאת יכולה לתקן??? וכמו שאמרו מעלי... זו אהבה.. ועושים הכל בשביל אהבה!

....

אבל יש מצב שהיא לא תסלח לו ואז היא תזרוק את הגלידה על הרצפה... ואת היית יכולה להינות ממנה יותר....

Rioter

New member
הו הו הו O:

בתכל'ס, כתוב שהגלידה שייכת מלכתחילה לאותה שכנה. אז מן הסתם שאני אביא לה אותה. אחרי שהיא תקרא את המכתב, אני אראה אם הי אוכלת אותה או מתכוונת להעיף אותה לעזאזל. אם היא תאכל אותה, אז שיהיה לה בכיף, ואם לא.. אז אני אקח אותה D:

../images/Emo135.gif ../images/Emo135.gif ../images/Emo135.gif

חחחחיחיחיח ככה גם אני חושבת האמת.... זה מה שאני הייתי עושה.. הייתי באה אליה ואומרת לה ששמוליק הביא לה גלידה וכתב לה מכתב שהוא מצטערת שהוא בגד בה... את רוצה את הגלידה ואת המכתב?? או שתקחי את המכתב ואני אקח את הגלידה? או שנתחלק חצי חצי

well...

זה תלוי במצב רוח ומצב הרעב והטירוף לגלידה באותו רגע... מבחינה מוסרית הייתי מחזירה אותה לרותם, כן... מצד שני, כמה הזדמנויות יהיו לי לאכול גלידה כזאת (
) בחיים? את מערכת היחסים עם רותם נתקן פעם אחרת...

idanshaf2

New member
../images/Emo10.gif לא הבנתי כלום....

מצטער אבל ממש לא הבנתי על מה הדיון פה

למעלה