בגלל שהכל תקוע

d r u m a n

New member
בגלל שהכל תקוע

אני אנסה להכניס קצת חיים בפורום הזה... כל אחד יכתוב איזה קסם הוא הכי אוהב! אחד כזה שהוא הכי נהנה להראות.. הקסם הראשון שעולה לו לראש כשהוא מתחיל באיזה הופעה (אפילו הופעה קטנה מול חבר או בן משפחה)... אני אתחיל.. הקסם האהוב עליי הוא כמובן כיפוף הכפית... אבל אני חייב לרמות קצת ולהגיד שאומנם זה הקסם הראשון שעולה לי בראש אבל הוא בדרך כלל האחרון שאני עושה... אני אוהב יותר לדבר עליו מאשר להציג אותו.. למה? כי זה חלק מהמשחק שאני משחק... כל מי שמכיר אותי כמעט יודע שאני מכופף כפיות... אבל לא הרבה ראו... מי שראה עוזר לי בלי לדעת בפרסום "הכוחות" שלי... וגורם לאנשים יותר לצפות! אם תשאלו בכל זאת מה הקסם הראשון שאני כן עושה? אני הולך על בטוח.. אם יש חבילת קלפים אז אמבישנז קרד רוטין... אם אין, אני מוציא 2 חצאי שקל ומתחיל לעשות קסמי דודים פשוטים כאלה... להעביר מיד ליד... להעלים וכן הלאה... אם אתם שואלים אותי זאת דרך טובה לפתוח בגלל שככה אתה בוחן את הקהל... אם הם אהבו והתלהבו מהטריק הפשוט סביר מאוד להניח שהם יאהבו לראות דברים יותר רציניים... עכשיו תורכם!

אני מאוד אוהב מנטליזם:

Mind Power Deck John Kennedy PsiMbol Deck - Vernet brainwave deck Thought Transmitters trick גם ל THE WEB יש אפקט טוב.

בבקשה...

מי שמעוניין אני מוכן להעביר תמורת תשלום קורס במנטליזם! הקורס יכלול טכניקות ולימוד של קטגוריות שונות בתחום כגון: טלפתיה, קריאת מחשבות, כיפוף מתכות ועוד יכולות שונות ומעניינות... הקורס יהיה ב-5 מפגשים, כל מפגש שעה. כחלק מהקורס כל אחד יקבל גם ספרים ואביזרים בשביל להופיע ולהתאמן. אבל! יש כאן כמה תנאים: 1. רק מגיל 16 ומעלה. 2. צריכים להראות רצינות ויש גם שעורי בית. 3. רק אנשים מאיזור המרכז... 4. השיעור הוא פרטי. 5. תחילת הקורס רק לאחר שיחה מקדימה איתי. אני כבר אומר לכם שמי שיעשה עליי רושם כאחד שרוצה רק לדעת איך הדברים נעשים כדי לרוץ לספר לחבר'ה או כדי להשוויץ בזה שהוא יודע את הסודות-לא יהיה על מה לדבר בכלל. מי שמעוניין בעוד פרטים מוזמן לשלוח לי מסר אישי דרך תפוז או מייל ל[email protected]

Lord VoIdemort

New member
אמ

למה רק מגיל 16 ומעלה?

לא משהו אישי

אני פשוט מאמין שכדי ללמוד, להבין ןלהתעסק במנטלזים צריך בגרות מסוימת. 14 לטעמי זה עדיין צעיר מדי כדי להתחיל עם כל הנושא הזה...

Sweet Girl7

New member
אבל

ככה אתה רק תבריח קליינטים אם יש מישהו בן 14 שכן יש לו בגרות מסויימת ומוכן ללמוד את זה? אם הוא בן 14 זה לא אומר בהכרח שהוא קטן שכלית ולא רציני אם הוא מוכן ללמוד את זה אז זה אומר שזה כן מעניין אותו ושהוא רציני.

מיכל 87

New member
אני הכי אוהבת את הטריק הזה

כמו בתוכנית של אורי גלר.. שהמתמודד חושב על משהו שקרה לו והקוסם מגלה את זה..

למעלה