בגלל שהפורום ממש יבש

Leeli

New member
בגלל שהפורום ממש יבש

שאלון סופשבוע חביב: (כל הזכויות שמורות לפורום רובי וויליאמס) שם: גיל: כינוי: חיה אהובה: מה לובשים כרגע: מה נמצא מעל המחשב: הספר האחרון שקראתם: הספר האהוב עליכם: הסרט האחרון שראיתם: הסרט האהוב עליכם: הסדרות שאתם רואים: השיר האהוב עליכם: השיר האחרון שהעברתם: השיר האחרון שהשארתם: השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: יש תמונות בחדר? אם כן של מי: יש בובות בחדר? אם כן איזה: מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: באסת השבוע: כיף השבוע: חבל שפיספסתי השבוע: הטלפון האחרון שהתקשר אליי: הטלפון האחרון שהתקשרתי: הטלפון האחרון שלא עניתי: מה לובשים כרגע: איזה צבע המצעים שעל המיטה: עגילים - אם כן איזה: מה השעה? הרגשה כללית? מה הדבר האחרון שאכלת? מחכה למשהו? עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: מספר הDVD של רובי שיש לך: מספר הדיסקים של רובי שיש לך: אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? לאיפה היית נוסעת לשנה? מה היא בעינייך תכונה ישראלית? איזה חלק בעצמך היית משנה? מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה מפחיד אותך? מה מרגש אותך? מה מצחיק אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? על מה אתה מתחרט? מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..

Leeli

New member
אופסיי ../images/Emo9.gif

שכחתי להוציא את הקטע שכתוב על רובי אז פשוט אל תתייחסו לזה

נו טוב X_X

שם: נעים גיל: 15 כינוי: נמ? חיה אהובה: הכל האמת מה לובשים כרגע: בגדים מה נמצא מעל המחשב: דיסק הספר האחרון שקראתם: עדיין בתהליכי קריאה, ה"פ. הספר האהוב עליכם: ה"פ, המדריך לטרמפיסט לגלקסיה הסרט האחרון שראיתם: לא זוכר הסרט האהוב עליכם: יש המון הסדרות שאתם רואים: חברים, סיינפלד, הישרדות (תהרגו אותי אם אני אגיד שאין ביס גולשים בזמן?) ועוד מליון X_X השיר האהוב עליכם: כל שיר של לורדי ועוד כמה השיר האחרון שהעברתם: השיר האחרון שהשארתם: השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: נמ, זה שאני שומע כרגע, Six Feet Under The Ground- Deathlike Silence יש תמונות בחדר? אם כן של מי: לורדילורדי! יש בובות בחדר? אם כן איזה: X-ס מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: Awa מלורדי, אני מאוהב בה X_X מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: אני מעדיף לא לרשום פה $: מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים:יותר מדי באסת השבוע: כיף השבוע: בת דודה חוזרת מחו"ל לחודש (3 שנים לא ראיתי אותה), מפגש מגניבי עם אנשים מגניבים :O חבל שפיספסתי השבוע: הטלפון האחרון שהתקשר אליי: בת דודה שלי אחרי שהיא חזרה הטלפון האחרון שהתקשרתי: הטלפון האחרון שלא עניתי: מה לובשים כרגע: דז'ה וו איזה צבע המצעים שעל המיטה: נמ, לא זוכר, אין כוח לבדוק עגילים - אם כן איזה: אין, באלי בלשון משום מה מה השעה? תנחשו הרגשה כללית? קקי, כמו תמיד מה הדבר האחרון שאכלת? M&M מחכה למשהו? כן עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: ללבלו? דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: מספר הDVD של רובי שיש לך: מספר הדיסקים של רובי שיש לך: אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? עטלף D::: לאיפה היית נוסעת לשנה? אוך, כל כך פינלנד |: מה היא בעינייך תכונה ישראלית? ערסיות איזה חלק בעצמך היית משנה? הכל מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? מי שיודע, יודע, מי שלא, לא צריך. עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? אף אחד, ישראלים זה קקי |: מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כל רגע כמעט האמת מה מפחיד אותך? מחטים >.< מה מרגש אותך? הרבה דברים מה מצחיק אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? כלום? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? אמממ, לאדע. על מה אתה מתחרט? הרבה דברים מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? "ביי". תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. לחיות.

למעלה