בגלל שהפורום רק בהתחלתו...

בגלל שהפורום רק בהתחלתו...

אז אולי נעלה נושאים לשיחה?... אני חשבתי שאחד הנושאים הטובים יהיה הדיסק האחרון של פינק- "מיסאנדרסטוד". לי יש אישית את 2 הדיסקים של פינק, ואת הסינגל "ליידי מרמלד"(למרות שאותו קניתי בגלל כריסטינה...סורי..חחח), אהבתי את הדיסק השני יותר כיוון ששם פינק חשפה יותר על עצמה מאשר בדיסק הראשון, ובנוסף גם הקצב וסגנון השירים היה שונה והרבה יותר מעניין! דבר ראשון השיר "גט דה פארטי סטארטד", שיר חמוד, יותר אהבתי את הרמיקס עם רדמן...שמעתתם אותו?.....אם לא תורידו בקאזה...שווה מאוד!!!! השיר "גסאט לייק ה פיל" שיר מדהים והווקליות של פינק שם במיטבה!!!! גם אהבתי את החשיפה על ניסיונה עם סמים... השיר ,פמיילי פורטרט" שיר מהמם ומרגש!!! שמראה על "חווית" גירושי ההורים שעוברים כיום כל ילד שני בארץ.... השיר הכי מדהים בדיסק לדעתי הוא "18 ווילרס", לא יודע המילים והמנגינה והקול של פינק ביחד...יצא שיר מיוחד ביותר. עוד שירים יפים מאוד הם- "דונט לאט מי גט מי", "מיסרי", "נאמב", ",מיסאנדרסטוד"..... ושאלה....מישהו יודע כמה הדיסק מכר בעולם?..... לדעתי הוא כבר לפחות ב-10 מיליון...כי הוא היה ממש הרבה זמן ב10 הגדולים ביו קיי ובבילבורד....

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!../images/Emo54.gif

היה מאוד הרבה קסם בדיסק הזה. כן את צודקת, הדיסק מכר מעל 10 מיליון עותקים בעולם! העבודה עם לינדה פרי הייתה מוצלחת, לא פלא שהיא שוב עובדת איתה על הדיסק החדש שלה! הרמיקס של Get The Party Started הוא רמיקס ענק! יש שם קטע "sweet... who am I to diss agree" מאיפה זה מוכר לי??... ואכן השיר 18 Wheeler הוא שיר קטלני ביותר!
You could Poosh out the window I'll just get back up Missery גם כבש אותי. Dear Diary גם שיר מעולה- עם מילים דיי פשוטות אבל באותו זמן, לא. Gone to California זה שיר שאני מתה עליו גם- המילים...
Catch 22 - מממ.. קשה לתאר- שיר עצמאי.
Don't Let Me Get Me- אין תחליף לשיר הזה!!!!
Just Like A Pill- שיר שווה אלפיי מילים.
יש חלקים בNumb שממש לא אהבתי. יש עוד מלאאא שירים, רק שאני לא יכול לסקור כל אחד מהם!
בכל אופן הדיסק הוא פשוט מדהים. אתם יכולים לעיין במילים של מספר שירים במאמרים תחת קטגוריית שירים או בטאג ליין.

ShaDoW GiRl

New member
יכול= יכולה ועד משהו ../images/Emo54.gif

הדיסק הזה הוא מאוד אמיתי וזה מה שאני מניחה שנתן את הפוש הגדול...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif צודקת ב-100% ../images/Emo45.gif

האלבום השני של פינק הוא באמת ע-נ-ק!!!! עם תשמעו את השירים של פינק (ותקשיבו למילים..), אז תבינו שהם לא סובבים סביב הפואנטה I LOVE YOU- YOU LOVE ME! (הפואנטה של ה"פופניקים" ודרך אגב, פינק היא זמרת פופ למי שהיה ספק בכך.) המילים שלה מדברות על החיים (לדוגמא FEMILY PORTRAIT), וזה מה שגרם לי לאהוב את המוזיקה שלה! שלא תחשבו שהאלבום הראשון של פינק לא יפה, הוא מצויין, אבל באלבום השני של פינק יש את 2 המרכיבים שיצרו "תערובת" כזאת מעולה: פינק + לינדה פרי!!!! למי שלא יודע, לינדה פרי הייתה סולנית לשעבר של "פור נון בלונדס" ההרכב שהביא את הלהיט הענק WHATS GOING ON?!!!! ועוד משהו- למי שעוד לא רכש את האלבום, אז רוצו לחנויות, ותרכשו, הוא שווה כל אגורה שתשלמו עליו

למעלה