בגלל שהקמונה דיי מתה

בגלל שהקמונה דיי מתה

הנה שאלון שם: גיל: מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? יש עלייך שרשרת? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הצבע-עיניים שלך? הצבע-שער שלך? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התנשקת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? עושה סמים? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ברוגז עם מישהו? מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? ועם האחים? שיקרת בשאלון?

tanay111

New member
נחמד אני יענה

טניה , 21 , מרכז ,אין לי פון , כן בטח , מלך החומוס ומלכת האבטיח ,לא,כן,בכל זז עם דודו טופז ,חום ,שחור , לא זוכרת , חדר אטום ומסכות גז, בבית, כן יש לי , http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tanay222, חחח כן , בשר, אימא , שחור , בורדו, תפוח , אולי , ממש לא, לא, לא , כן הרבה פעמים , הרבה , 0, הכול, הכול, הכול , לא, אתמול, בגלל סרט, כן, כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כבר לא, בערך 4 שות, לא יודת, כן,לא, לפעמים,אין לי פלאפון, לא, לא,לא,לא,כן,לא

E D G Y

New member
תשובות...../images/Emo187.gif

הנה שאלון שם: מ. גיל:30 מיקום:ת"א ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא זוכרת מאמין באלוהים? משהו כזה, רק שלא קוראת לו ככה מה הספר האחרון שקראת? "מתוך החשיכה" קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? סיינפלד הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מיכל מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? בעסה לא נורמאלית (המון זמן בחדר סגור עם המשפחה...) ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברחובות ת"א ההומים... יש לך בלוג? [תן קישור] יש בכרטיס שלי:) אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? תפוחים מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? דבשששש באיזה צבע המקלדת שלך? אוף ווייט באיזה צבע המצעים שלך? צבעוני בגווני כחול מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אף אחת אתה נוסע בטרמפים? כן יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלבה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה דיסקים יש לך? מאות וכמה מהם מקוריים? חצי בערך.. מה גורם לך לבכות? כל דבר שמרגש אותי מספיק מה מצחיק אותך? דינאמיקות בין אנשים, בדיחות, סרטים, ספרים - המון דברים.. מה מעצבן אותך? ציפיה וטיפשות אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? לפני כשבוע למה? היה לי עצוב צרחת? מזמן אכלת? לפני שעתיים התעצבנת? אתמול התנשקת? לפני שבועיים התרגשת? היום הסמקת? לפני שבועיים (ממש לפני הנשיקה...) האם אתה מתעצבן מהר? תלוי.. בוכה הרבה? תלוי.. מעשן? כן עושה סמים? רק חוקיים... כמה שעות ביום אתה מול המחשב? תלוי... וכמה מול הטלויזיה? תלוי... שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כן ברוגז עם מישהו? כן מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לפעמים רב הרבה עם ההורים? תלוי... ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא

שמת לב שאני לא עניתי

שם:עומר גיל:לא קריטי מיקום:משנה משהו? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? כרגע מחקתי את כולם,אבל הייתה מחבר טוב מאמין באלוהים? מאמין שיש משהו שם למעלה מה הספר האחרון שקראת? עדין קורא את קורת הציפור המכנית קראת הארי פוטר? יאפ,חביב יש עלייך שרשרת?לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? רואה מעט מאוד טלוזיה,חברים הצבע-עיניים שלך?חום ירוק הצבע-שער שלך?שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? בובי :p מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? אמא לחוצה,הרבה רעש,שק שנקרא מסכה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית צם יש לך בלוג? [תן קישור לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? חביתה וירקות מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פיל באיזה צבע המקלדת שלך?שחור באיזה צבע המצעים שלך?כחול כהה מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן,3 מהם מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? היה כלב,עכשו אין איזה?ע"ע למעלה יש לך חולצה בצבע ירוק? כן,אפילו כמה נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?לא מספיק וכמה מהם מקוריים?3 :p מה גורם לך לבכות?כלום מה מצחיק אותך?המון דברים מה מעצבן אותך?תלוי אתה זוכר חלומות?לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית? אני לא בוכה למה?ככה צרחת?לא צורח אכלת?לפני כמה שעות התעצבנת?שלשום התנשקת?אתמול התרגשת? אתמול הסמקת?לא מסמיק האם אתה מתעצבן מהר?לא בדרך כלל בוכה הרבה?לא בוכה מעשן?לא עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?שעה וכמה מול הטלויזיה?20 דקות שומע הרבה מוסיקה?המון קורא הורוסקופ?לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אם יש כוח מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לא בדראך כלל ברוגז עם מישהו?נמנע מאוהב?ען חושב שאתה יפה?לא חושב על עצמי דברים כאלו רב הרבה עם ההורים?לפעמים ועם האחים?כן שיקרת בשאלון?לא

למעלה