בגלל שהשרשור עם השאלות

בגלל שהשרשור עם השאלות

ששאלתי עברו עמוד ואף אחד לא ענה אז אני ישאל שוב.. יש לי אקוריום בין 30 ל40 ליטר מים כמה דגים אפשר לגדל בו
.... ואיך יודעים שדג (איך אומרים דג נקבה?) בהריון

duel

New member
אל תהסס לשאול

הנה תשובות: 1. תאמר לנו איזה דגים ברצונך לגדל ונאמר לך מהי הכמות המומלצת. תאמר לנו גם איזה ציוד יש. 2. אפשר לאמר דגה או נקבה - תלוי בסוג הדג, יש הרבה סימנים להרבה נקבות מהרבה סוגים, תאמר לנו לאיזו נקבה אתה מתכוון. אל תהסס לשאול כל שאלה שעולה לך בראש.

יש לי בנתיים....

5 דגי זהב (אני יודע שהם חיים במים קרים) 2 גופים 1 מלחמה ואחד שקוף שהעמוד שידרה שלו ורוד ו2 מנקים יש לי חימום שהוא על 24 מעלות והדגי זהב חיים כרגיל עם זה.. יש לי פילטר ומנורה מחר אני יקנה חמצן... האקווריום שלי מכיל בין 30 ל40 ליטר מים כמה דגים אפשר לגדל בו
ויש לי 2 גופים זכר ונקבה ואני חושד שהנקבה בהריון מה הסימנים

glock X

New member
היי תנחשו

לגבי כמות הדגים אז כתבתי מקודם שהנוסחה היא סנטימטר דג לכל ליטר מים, זה המצב האידיאלי אבל ביננו זה מעט דגים, אתה יכול לשים דגים, ותראה לפי העין אם זה עמוס מידי או שהמצב סביר ויש להם מרווח שחיה טוב, שאלה של האם אתה מעוניין שיהיה לדגים נוח או סתם רוצה להעמיס על האק' שישחו שם הרבה דגים, לפי הגופים אז לדגת גופי שהיא בהריון תמצא בבטן שלה נקודה שחורה , כל גופי שיש לה בבטן התחתונה נקודה שחורה היא דגה בהריון, אם אתה רואה שיש נקודה תקנה לך תא רביה נע בין 25-35 שקלים

הם מתו לי היום בבוקר...

כל הדגים הקטנים לא מחזיקים מעמד יותר מ3 4 ימים... אחרי שאני יקנה חמצן אני יקנה עוד כמה גופים... ונראה לי שהיא הייתה בהריון....

duel

New member
אל תקנה חמצן

יש לך כבר חמצן במים מהפילטר, אין צורך לקנות ואף לא מומלץ ל"הרעיש" את המים בזרמים במיוחד שהאקוורים קטן. אנא פרט לנו איזה פילטר יש לך, עוצמה, תכולה וכו'. אני מהמר על פילטרציה לא טובה. - תפריד בין דגי מים קרים לטרופים, חבל על הדגים.

יש לי פילטר ישן אני לא יודע...

איזה עוצמה יש לו... אם יש פילטר חדש לא צריך חמצן

יש לי עוד שאלה....

אני מקווה שתענו לי כמה שיותר מהר.. לפני כמה ימים ראיתי שיש באקוריום מלא בועות צפות... למה זה
והיום בלילה מתו לי 4 דגים זה קשור

duel

New member
תנחשו מי

לא ציינת איזה פילטר יש לך. האם הוא מחובר למשאבת אוויר? האם הוא מחובר ישירות לחשמל ויש לו ספוגים בחלק התחתון? האם הוא חיצוני? אם כן מה הוא מכיל? האם הוא פנימי בעל מספר תאים? אם כן, מה יש בכל תא? מה מכיל הפילטר? מה עוצמת הפילטר? מה נפח האקווריום? (הנה קישור למחשבון עזר) אנא תפרט לנו יותר

יש לי...

פילטר שמחובר לחשמל על חוט יש לו כמו צמר גפן בחלק התחתון והוא פינימי ואין לי מוסג מה העוצמה שלו אני חושב שדי חלשה... כמה עולה פילטר טוב לאקוריום שמכיל בין30 ל40 ליטר מים

duel

New member
כמו שחשבתי

אתה צריך משאבת אוויר קטנה ופילטר פינתי קטן. כל זה אמור לעלות בסביבות 50 שח. את הפילטר תמלא באבני טוף ומעל תניח שכבה קטנה של צמר פרלון. זהו. על האבנים יתיישבו הבקטריות והספוג יתפוס חלקיקים במים. - אף פעם אל תשטוף את האבנים - כדי לא להעיף את הבקטריות.

למעלה