בגלל שהתגעגענו....

illustrator

New member
בגלל שהתגעגענו....

ביום שישי הקרוב (18.10), וביום שישי הבא (25.10), בין השעות 8:45 ל-15:30, נעמיד דוכן של קומיקום בקניון רננים ברעננה! הזדמנות נוספת לפגוש את כולם (ולקחת הפסקה מהעבודה הבלתי-פוסקת על ארינאה #2). יהיה מבחר של חוברות וספרים, וגם נוכחות מלאה של כל היוצרים של ארינאה!!! (במילים אחרות, אביב ואנוכי). תהיה גם תצוגה מיוחדת של עמודים מקוריים מהחוברת. ואנצל את ההודעה להכרזה נוספת, כדי לא להעמיס על הפורום הגדוש בהודעות גם ככה: מאחר וכבר יש בארץ יותר מיוצר קומיקס אחד, אפשר לעשות קרוס-אוברים! כל מי שתהה איך ייראה קרוס-אובר בין ארינאה לזבנג מוזמן להעיף מבט בגיליון של מעריב לנוער שייצא השבוע (גיליון של 17.10).

yonabarak

New member
נשמע מזעזע

אבל אם אפילו סטיות שיתפו איתו פעולה, מה לנו שנלין עליכם.

effigy

New member
וואו.. כל צוות ארינאה../images/Emo35.gif

טוב.. אני אנסה להגיע... לא שיש לי הרבה כסף לבזבז ... ואני אקנה את הגיליון כדי לראות את זבנג וארינאה.. ע"י מי זה צוייר בשיתוף או רק אורי או אתם...

chatenoire

New member
אורי ואנחנו

אורי הכותב והלטרר, אנחנו הפנסילר, אינקר וצובע.

row

New member
קראתי הרגע וזה ממש לא רע

אמנם יש לזה פוטנציאל לעלילה טיפה יותר טובה ומצחיקה, אבל כמו שאמרתם אורי כתב את זה ולא אתם

איפה אתם רואים את זה?

אתם מנויים למעריב לנוער? או שזה ברשת איפשהו, ואם כן אז מה הלינק? וד"א ערן, שלחתי את המייל שוב...

illustrator

New member
ובכן...

פשוט קניתי השבוע מעריב לנוער באופן חד-פעמי. והמייל, אגב, שוב הגיע בלתי קריא.

ובכן...

במיוחד בשביל הקרוס אובר הזה, הטרחנו את עצמנו לדוכן וקנינו "מעריב לנוער". אחלה סטריפ, במיטב הסגנון של פינק, סוחט גיחוכון קל, למרות שהשילוב של ג´ינג´י עם אלף מאוד משכנע... הייתי שוקל אם הייתי אורי פינק לעשות גם קרוס אובר של ג´ינג´י עם אלף מהסדרה המצויירת ELF (למי שזוכר), האף המגודל שלו+ תוספת שיער, זה פשוט יושב טוב... ולגבי מעריב לנוער, "איך נפלו גיבורים...", פעם העיתון הזה היה מחזיק אותי שעה של קריאה, היום מרוב פרסומות גלויות וסמויות, מדורי רכילות טלנובלות, ועמודי צבע אופנתיים, איבדתי כבר את כתבות התוכן שלו. לפחות הם רוצים לפתוח מדור בישול... זה יהיה משעשע... בכל מקרה ערן ואביב בפעם הבאה, קרוס אובר עם דניאלה שמי ב"הארץ" כדי שיהיה לנו סיבה טובה לקנות "עיתון לאנשים חושבים"..., לא סתם... אחלה יוזמה, ולגבי ההערות וההארות שהבטחתי על ארינאה, ברגע שיהיה לי זמן אני אכתוב את ההערות כמו שהבטחתי.

ailag

New member
eek

איק.. עם זבנג? אולי אני אפילו אקנה רק כדי לראות את זה..
בדוכן יהיה את הקרוסג´ן שיש לכם בפעמים אחרות? או עוד? איפה זה בכלל (מצטערת על הצפת השאלות
)

chatenoire

New member
כמה תשובות

אני אמנם לא יודעת בדיוק מה ערן יביא, אבל קרוסג´ן בטוח יהיה. יכול להיות שנביא גם חוברות בודדות ולא רק TP, כך שאולי תמצאי דברים חדשים (לא כל החוברות שלהם הגיעו למספר מספיק לTP). קניון רננים נמצא באזור התעשיה רעננה, רחוב וכיוונים מדויקים תאלצי לברר ממישהו עם התמצאות במרחב. אני עדיין לא יודעת איפה יהיה הדוכן עצמו, אבל מזכרוני הדוכנים של קניון רננים נמצאים באזור קפולסקי (הזכרון שלי מכוון על אוכל).

chatenoire

New member
כמה תשובות

אני אמנם לא יודעת בדיוק מה ערן יביא, אבל קרוסג´ן בטוח יהיה. יכול להיות שנביא גם חוברות בודדות ולא רק TP, כך שאולי תמצאי דברים חדשים (לא כל החוברות שלהם הגיעו למספר מספיק לTP). קניון רננים נמצא באזור התעשיה רעננה, רחוב וכיוונים מדויקים תאלצי לברר ממישהו עם התמצאות במרחב. אני עדיין לא יודעת איפה יהיה הדוכן עצמו, אבל מזכרוני הדוכנים של קניון רננים נמצאים באזור קפולסקי (הזכרון שלי מכוון על אוכל).

טרקן

New member
אולי זבנג הוא לא ברשימת 100

הקומיקס הטובים בכל הזמנים (ואולי גם לא באלף) אבל הוא עדיין הקומיקס היחידי שמוכר בארץ ועל כך מגיע לו ח"ח.

אולי נעשה מפגש קטן של הפורום

נעשה מפגש קטן של הפורום ליד הדוכן של קומיקום ביום שישי....?

ניצול קטן

אבל אני חושב שתאהב את האפשרות לפרסם את ארינאה קצת (בהנחה שיש עוד כאלה חוץ ממני שלא מכירים). בכל מקרה, קראתי את הקרוס אובר בין ארינאה לזבנג, ובגלל שאני אוהב את ז´אנר הפנטזיה התחלתי להתעניין. ובקיצור: אם מישהו מוכן לספר לי מה זה ארינאה, אני אודה לו מקרב לב.

chatenoire

New member
אני אשמח לספר לך על ארינאה

קודם כל, אתה יכול לקפוץ לאתר שלנו, http://www.comicom.co.il, ולהסתכל מסביב. בקיצור, ארינאה קומיקס פנטזיה ישראלי מקורי חדש מבית קומיקום. בקצת פחות קיצור, ארינאה היא מיני סדרה בת ארבע חוברות שיצאו כל שלושה חודשים (הראשונה יצאה באוקטובר והבאה עתידה לצאת בינואר). הסגנון הוא פנטסטי קלאסי, מתחום ה-Sword and Sorcery, עם אקשן, הומור, הרפתקאות וכל מה שצריך לקומיקס מהנה. אתה מוזמן לקרוא ביקורת באתר ISF (תחת "קומיקס", מן הסתם). את החוברת אפשר להזמין דרך האתר שלנו, לקנות בחנויות ספרים או לבוא לרכוש אותה ישירות מאתנו בקניון רננים ביום שישי.

למעלה