בגלל שזה מה שמעיר את הפורום..קבלו..

M A R K I

New member
בגלל שזה מה שמעיר את הפורום..קבלו..

שם: אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: שנת הולדתך: שזה אומר שאתה בן..? גובה: מקום מגורים: לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? אוהב את הבית שלך? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מהי שפת האם שלך? כמה אחים יש לך? איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה: זמרת אהובה: זמר אהוב: בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים: היית בבריכה: עישנת: שתית: השתכרת: קנית בגדים: היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך:

hodayoyo

New member
עוד פעם את?! ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

סתם, בכיף שיהיה. שאלונים זה נחמד
שם: הודיה אוהב ת'שם שלך? מתמודדת איתו
כינוי של חברים: הודי, הודיי (יש הבדל חחח בהגיה
), יויו, הודיויו כינוי של המשפחה: אחותי- הוד, אבא שלי- כל מיני דברים שעדיף שלא תשמעו מין: נקבה שנת הולדתך: 1988 שזה אומר שאתה בן..? 17 וכמעט וחצי
גובה: 167 ס"מ אני חושבת, לא כולל פלטפורמות
מקום מגורים: מודיעין לאיזו עיר זה קרוב? המממ חצי שעה מת"א כשאין פקקים, רבע שעה בלילה
אוהב את העיר שלך? ככה. מת פה
אוהב את הבית שלך? הוא גדול מידי (בית של משפחה בת 5 נפשות כשאני כרגע לבד בבית עם ההורים שלי) איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר עם המחשב, דהה
מהי שפת האם שלך? עברית כמה אחים יש לך? 2 גדולים איך קוראים לאחים שלך? רעות וחגי בני כמה הם? רעות- עוד מעט 24, חגי 21 חבר/ה? כאילו אם יש לי?! לא מה שם הביצפר שלך? "אורות מודיעין", אויי הפלצנות
יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון, למרות שאצלנו אין הבדל בין חטיבה לתיכון צבע אהוב: כתום (גם בלי קשר לגוש קטיף
) צבע שנוא: ורוד... בעעעעעע אוהב את עצמך? ככה, לרוב לא חושב שאתה בנאדם יפה? הממ לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער שלי
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: סינרגיה, מוניקה סקס זמרת אהובה: אין דבר כזה זמר אהוב: דניאל, נימרוד שיקלר, גלעד שגב, נעם רותם ככה, ועוד ועוד... בנים זה טוב
בכמה הופעות כבר היית? של מי?! בכלליות? אמממלא של שי גבסו ו2 חוץ מיזה+רוק עצמאות 1.... עלוב, אני יודעת. נהנת? ברווור
באיזו הופעה הכי נהנת? סינרגיה בפסטיבל הסרטים כי הם מקפיצים וכל ההופעה מלאה אנרגיות וזה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? קיבלתי להופעה של הדורבנים וגם להופעה של מוניקה סקס ולשתיהן לא הלכתי
וזכיתי בזוג כרטיסים לניצנים ולי כבר היו ת'כרטיסים לעצמי אז תרמתי לחברים שלי והיינו המוווון חבר'ה יחד והיה כיף
הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: נימרוד שיקלר, גלעד שגב ההופעה הכי יקרה שהיית בה: גבסו, ההופעת בכורה בתמונע, כי חזרנו הביתה במונית, אז ההופעה עלתה 55 (או 50?! לא זוכרת), והמונית משו כמו 40 שקל לכל אחת... ההופעה הכי רחוקה: ניצנים. ההופעה האחרונה שהיית בה? רוק עצמאות היית ברוק עצמאות השנה? התשובה בשאלה הקודמת
ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: רק השנה אם היית, באיזה הכי נהנת? בזאת של השנה?!
יש לך חברים שהכרת בהופעות? אמממ כן, את ברביק הכרתי טכנית לפני, אבל התחלנו לדבר רק אחרי שבמקרה ישבנו אחת ליד השניה בהופעה
אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: ורד החבר הכי מצחיק: רעות, כי היא חסרת טאקט
החבר הכי מציק: המממ אם הוא מציק הוא לא חבר, לא?!
החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אורית, שתמות כבר!!!!!! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: ורד ומרוה החבר ששר הכי יפה: המממ לא יודעת, לא אוהבת בנות ששרות
חושק באחד מהחברים? ברור. הא?! בגדת בחבר? חבר, כאילו בן-זוג, או סתם חבר?! אני מאוווד משתדלת לא לבגוד בחברים שלי כי בשביל זה אנחנו חברים... חבר בגד בך? כן, נו... זאת מלמעלה שאני רוצה שהיא תמות מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר המתבודד?! החבר האחרון שישן אצלך: אווו לפני שנים... ורד ולימור כשההורים שלי נסעו לשבוע
החבר האחרון שישנת אצלו: רעות2 ביום חמישי, למרות שטכנית לא ישנתי שם חחח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: וואי... בביולוגיה, מזמןןןן נכשלת במבחן: כל הזמן חחח היית בים: לפני שנים... בחופש שנה שעברה היית בבריכה: גם בחופש שנה שעברה עישנת: אף פעם שתית: בריזר, יאמי
ביום רביעי השתכרת: אף פעם, אני מסטולה טבעית
קנית בגדים: המממ לפני חודש + ככה היית מאוהב: אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לאחיין שלי, זה נחשב?! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כנ"ל התנשקת: אף פעם עשית פירסינג: אף פעם התקשרת למישהו: ב4 וחצי לורד כי לא ראיתי אותה ולא דיברנו מלאאאאא זמן התקשרו אליך: ורד, כי היא לא ענתה לי וחזרה אלי חחח

hilape

New member
תשובות לשאלות .

שם אוהב את השם שלך ? מאוד כינוי של חברים :הילי אוגית הילה פילה מין שנת הולדתך 10.3.78 שזה אומר שאני בת 27 גובה 160 אך באמצעות הקביים שלי אני גבוהה יותר יש לציין מגורים : לאיזו עיר זה קרוב : לעיר האורות :)) אוהב את העיר שלך ?? בודאי העיר שינתה את פניה ללא הכר הגמלים נטשו את הרחובות יש סיבות רבות לאהוב אותה . אוהב את הבית שלך אכן וגם את הפנימי איזה מקום אתה הכי אוהב בבית את כל המקומות בבית מה היא שפת האם שלי עברית כמה אחים יש לי אנחנו 4 שתי נשים ושני גברים איך קוראים לאחים שלך גיא וירון ירון בן 36 גיא 24 חבר\ה אכן יש לי ובקרוב הוא גם בעלי הנפלא מה שם הבית ספר שלך מצפה יסודי \חטיבה \תיכון אוניברסיטה \ יסודי : מצפה יעלים נתיבות יורם חטיבה ,תיכון רות עבור אוניברסיטה -האוניברסיטה הפתוחה צבע אהוב : כחול חופש כתום אהבה אנרגיה חום לבן טהור נקיון צבע שנוא :שחור אוהב את עצמך : מאוד מדוע לא אהבה עצמית חשובה לאדם דרכה הוא מכיר את ערך עצמו חושב שאתה בנאדם יפה : רמז תביט בקנקן וגם במה שיש בתוכו במיוחד במה שיש בתוכו :)) מה אתה הכי אוהב בך : מבחינת החיצוניות : אותי חושבים שאתה בנאדם יפה ?? יקרים אוי מבחן האישיות הפרטי הזה מביך עד כלות אבל שאלתם אז תשובתי לכם היא : אכן להקה אהובה pink ployd הביטלס cold play זמרת אהובה אמה שפלן שרה ברייטמן סלין דיון טינה טרנר זמר אהוב דניאל סלומון אלטון גון רוד סטיוארט סטיבי ונדר גו קוקר ברי וויט אנדראה בוצלי לאונד כהן ורבים וטובים בכמה הופעות המון אינני סופרת נהנתי מאוד באיזו הופעה הכי נהנתי : בהופעה של דניאל סלומון הופעה שהיתה ולא נהנתי בה : לפני שנים רבות מאוד בהצגת ילדים הבטיחו כי יראו לנו את שרי צוריאל הידועה בתור קיפי מרחוב סמסום לבסוף יקיריי לא ראיתי לא את קיפי ולא את שרי פיספוס מזלזל :)) כמה חבל גם משה אופניק אינו נכח במקום טוב נו היה לו פנצר באוטו הזה קיבלת כרטיס חינם של אחת ההופעות לא היית ברוק עצמאות השנה ? לא ושנה שעברה לא ולפני כן לאאאאאאאאאאא או נו די :) נו פשוט תגיד בכמה היית לא הייתי וזהו ההופעה הכי יקרה שהייתי בה מייקל גקסון פארק הירקון 1993 תל אביב ההופעה הכי רחוקה : לא הייתי בהופעה רחוקה יש לך חברים שהכרת בהופעות : בודאי דניאל סלומון
המשך יבוא

בהחלט משעמם לי ....

שם: שני אוהב ת'שם שלך? יאפ כינוי של חברים: שנשן, שניצל, שנצין וכו' כינוי של המשפחה: שונת, קוקי, פסטרמה, שונתקי וכו' מין: נקבה שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? אני בת 16 גובה: אממממ 1.66 בערך... מקום מגורים: מודיעין לאיזו עיר זה קרוב? ירושלים אוהב את העיר שלך? לפעמים אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית כמה אחים יש לך? אח אחד איך קוראים לאחים שלך? רביד בני כמה הם? הוא בן 9 חבר/ה? לא צריך מה שם הביצפר שלך? עירוני א' יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה ותיכון צבע אהוב: סגול צבע שנוא: צהוב חרדל אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הכפות רגליים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ממש להקה אהובה: יש יותר מדי זמרת אהובה: יש יותר מדי זמר אהוב: יש יותר מדי בכמה הופעות כבר היית? המון נהנת? ברובן , כן באיזו הופעה הכי נהנת? רוק עמצאות 2004 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? איזו הופעה של שרית חדד קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? חברה טובה קימבנה הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: איגיוקסמן ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לוזוכרת ההופעה הכי רחוקה: איזה משהו בצפון.... ההופעה האחרונה שהיית בה? דניאל בצוותא היית ברוק עצמאות השנה? יאפ ושנה שעברה? יאפ ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: זהו .... רק פעמיים. אם היית, באיזה הכי נהנת? 2004 יש לך חברים שהכרת בהופעות? יאפ אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: רורי, ברית, איה ושיר החבר הכי מצחיק: ישראל החבר הכי מציק: - החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: - החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם... החבר ששר הכי יפה: איה חושק באחד מהחברים? תמיד בגדת בחבר? יאפ חבר בגד בך? יאפ מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחלת האחרון שישן אצלך: רורי החבר האחרון שישנת אצלו: שיר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: בתחילת השנה נכשלת במבחן: לפני חופש פסח היית בים: ואוו מזמן היית בבריכה: ואוו מזמן עישנת: היום בבוקר שתית: לפני שלוש דקות .... קולה :) השתכרת: יום שישי קנית בגדים: יום חמישי היית מאוהב: - אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום התנשקת: יום שישי עשית פירסינג: לפני חודש וחצי התקשרת למישהו: לפני 10 דקות התקשרו אליך: לפני כמה שניות לילה טוף

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif יאאא :)

שם: אור אוהב ת'שם שלך? יאפ כינוי של חברים: אורוש (אפילו הופמן קרא לי ככה!
), אורצ'וק (אורי קרא לי ככה
), מותק (גפן קרא לי ככה
...חח סתם זה לא כינוי שלי), הממ... אורל'ה, אורקי.... כינוי של המשפחה: אורצ'וק מין: בת שנת הולדתך: 89 שזה אומר שאתה בן..? 16, בקרוב גובה: 154 :/ מקום מגורים: נתניה לאיזו עיר זה קרוב? לכל מיני אוהב את העיר שלך? לא אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? תחדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית כמה אחים יש לך?1 איך קוראים לאחים שלך?שירלי בני כמה הם?18 חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך?עגנון יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון צבע אהוב:שחור, סגול צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שיער? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת להקה אהובה:סינרגיה זמרת אהובה:אפרת גוש זמר אהוב:גפן בכמה הופעות כבר היית? של סינרגיה? מחר ה-19
נהנת?ברור!! באיזו הופעה הכי נהנת? יום שישי :( האעעע!! הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אולי קצת יוני בלוך קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן פעם קיבלתי מעירון, ופעם מתפוז הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: הממ..דניאל! ההופעה הכי יקרה שהיית בה: הממ ההופעה הכי רחוקה: סינרגיה בקיבוץ יגור ההופעה האחרונה שהיית בה? סינרגיה בארבי כפ"ס, יום שישי שהיה! היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? יאפ ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 1 אם היית, באיזה הכי נהנת? ^ יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:מלא החבר הכי מצחיק:חח כולם מצחיקים אותי אני צוחקת משטויות החבר הכי מציק:הממ החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:לא שונאת החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:אוהבת את כולם החבר ששר הכי יפה:המ חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?מקוה שלא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?גם וגם החבר האחרון שישן אצלך:דנה החבר האחרון שישנת אצלו:דנה חח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:מזמן:/ נכשלת במבחן:לא מזמן חח היית בים:מזמן היית בבריכה:מזמן עישנת:אף פעם שתית:הממ השתכרת:לא השתכרתי, ילדה טובה שכמותי :] קנית בגדים:לפני שבועיים היית מאוהב:המ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת אבל לא מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אני לא אומרת סתם התנשקת:מזמן עשית פירסינג:אף פעם התקשרת למישהו:היום התקשרו אליך:היום

S h A b i T

New member
משעמם לי חלקית.

לכן אני אענה רק על חלק מהשאלון.
שם: אלמוג אוהב ת'שם שלך? כן. כינוי של חברים: מוג/י כינוי של המשפחה: אלמוגי (מקורי הא?) מין: נקבה . שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? 16.3 גובה: בע. מקום מגורים: ראש העין לאיזו עיר זה קרוב? פתח תקווה אוהב את העיר שלך? לא. אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדר שלי, כמובן. מהי שפת האם שלך? עברית. כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? מור דור ויובל. בני כמה הם? 18, 3 וחצי ושנה וחצי. חבר/ה? לא תודה. מה שם הביצפר שלך? בגין יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: צהוב/ירוק אוהב את עצמך? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את האף שלי, ואת השיער שגזרו לי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. להקה אהובה: אינפקציה. זמרת אהובה: שילה פרבר. זמר אהוב: אביב גפן. בכמה הופעות כבר היית? לא ספרתי. נהנת? ברור. באיזו הופעה הכי נהנת? אביב גפן ועברי לידר ניצנים 2004 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא שזכור לי . קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן. חלק מתפוז, חלק מאנשים טובים.. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אפרת גוש . ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אקוסטית של היהודים. 170 ש"ח לכרטיס. (+עוד כרטיס לחברה, ונסיעות.. שזה לא ביג דיל. סך הכל יצא 380) והאמת שכשאני חושבת על זה עכשיו.. לפני 3 חודשים הייתה הופעה בצוותא שעלתה 250 שקל (ד"א גם דניאל היה חלק ממנה..).. אבל נכנסתי חינם. אז אני מניחה שזה לא נחשב. ההופעה הכי רחוקה: חיפה/באר שבע. ההופעה האחרונה שהיית בה? יום שישי אביב גפן ודניאל סלומון בזאפה. היית ברוק עצמאות השנה? כן. ושנה שעברה? כן. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: מ2003 אם היית, באיזה הכי נהנת? 2003 יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן.

©big smile©

New member
אין לי כח לישון ><.

שם:ענבר. אוהב ת'שם שלך?כן. כינוי של חברים:אמבר, ברבוניה, ענברי. כינוי של המשפחה:ענברי, ענברוש. מין:נקבה. שנת הולדתך:1989 שזה אומר שאתה בן..?15 ומשהו גובה:1.57 מקום מגורים:ראשון לציון. לאיזו עיר זה קרוב?ת"א, נס ציונה, רחובות.. אוהב את העיר שלך?כן, לפעמים אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם?24 ו28 חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך?כלא יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון צבע אהוב:כתום ושחור צבע שנוא:ורוד פאקצה אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?גבות, כשהן מסודרות חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?יש כאלה להקה אהובה:היהודים זמרת אהובה:נינט טייב
זמר אהוב:דניאל סלומון, אביב גפן, אביתר בנאי, עברי לידר... בכמה הופעות כבר היית?המון נהנת?ברור! באיזו הופעה הכי נהנת?רוק עצמאות 2004 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?אין אחת כזו קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:דניאל
ההופעה הכי יקרה שהיית בה:אנפלאגד של היהודים ההופעה הכי רחוקה:ממ. לא זוכרת ההופעה האחרונה שהיית בה?רוק עצמאות 2005 היית ברוק עצמאות השנה?חה כן :] ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא אם היית, באיזה הכי נהנת?2004 יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:לי וגיל החבר הכי מצחיק:כולם
החבר הכי מציק:אין החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:חן ע. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:כולם החבר ששר הכי יפה:חן ז. חושק באחד מהחברים?כן בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?גם וגם החבר האחרון שישן אצלך:גיל החבר האחרון שישנת אצלו:גיל הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:לפני המון זמן נכשלת במבחן:תנ"ך או משהו היית בים:שנה שעברה היית בבריכה:שנה שעברה עישנת:היום בבוקר שתית:ארוחת ערב השתכרת:הרבה זמן קנית בגדים:חודש בערך היית מאוהב:לא יודעת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:עכשיו התנשקת:מזמן עשית פירסינג:3 שנים התקשרת למישהו:לפני כמה שעות התקשרו אליך:לפני כמה שעות

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תשובות..

שם: דנה. אוהב ת'שם שלך? מאוד. כינוי של חברים: דנדוש, דנדונה, דנונה, ג'וקי, דָנְדָנַה. כינוי של המשפחה: דני, מין: נקבה. שנת הולדתך: 1988. שזה אומר שאת בת..? 17. גובה: 1.53
מקום מגורים: רמת-גן. לאיזו עיר זה קרוב? ת"א, גבעתיים, ב"ב. אוהב את העיר שלך? מאוד.. אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? ה"מרפסת" שבסלון והחדר שלי. מהי שפת האם שלך? עברית. כמה אחים יש לך? אחות אחת. איך קוראים לאחים שלך? שני. בני כמה הם? 19. חבר/ה? אין. רגע.. לאחותי או לי? לאחותי יש, לי אין. מה שם הביצפר שלך? עד לפה.. מספיק עם החטטנות
צבע אהוב: אני חושבת שאדום. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? אממ.. לויודעת. חושב שאתה בנאדם יפה? ~מרימה גבה~ מה אתה כי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער ובטח יש עוד משהו, אבל אני לא זוכרת מה. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כאלו ויש כאלו. להקה אהובה: סקורפיונס, סינרגיה. זמרת אהובה: לא זוכרת. זמר אהוב: פיל קולינס, דניאל סלומון. בכמה הופעות כבר היית? וואי... מלא מלא, לא זוכרת כמה. נהנית? ברור, הופעות חיות זה דבר מדהים. באיזו הופעה הכי נהנית? של סינרגיה. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? כן, גם של סינרגיה. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן, לא זוכרת מאיפה. הופעה של מישהוש רצית ללכת, אאבל עוד לא יצא: דניאל סלומון! ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זוכרת, אבל אני עומדת להיות בהופעה של הסקורפיונס
ההופעה הכי רחוקה: הופעת מחווה לסיימון וגרפונקל בירושלים. ההופעה האחרונה שהיית בה: סינרגיה בכפ"ס. היית ברוק עצמאות השנה? כן. ושנה שעברה? לא. ולפני כן? לא. נו, פשוט תגיד בכמה היית: אז תשאל בכמה הייתי
באחת. אם היית, באיזה הכי נהנית? מן הסתם, ביחידה.. אבל לא כ"כ נהניתי. יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן. אם כבר מדברים על חברים... החבר הכי טוב: יש כמה.. לא יכולה לפרט. החבר הכי מצחיק: הגר. החבר הכי מציק: נטע. אבל בצורה הטובה בלבד
החבר [טוב, לא חבר] הכי שנוא: לא יודעת. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אלי. החבר ששר הכי יפה: טל [למרות שהיא לא ממש חברה שלי]. חושק באחד מהחברים? לא. בגדת בחבר? לא. חבר בגד בך? לא. מאיזה סוג אתה, החבר שמתנחל או החבר המתונחל: המתנחל. החבר האחרון שישן אצלך: אני לא זוכרת :| החבר האחרון שישנת אצלו: הגר. הפעם האחרונה ש... קיבלת 100 במבחן: בגרות נחשבת? אם כן, אז מתמ'. אם לא, אז בכיתה ד'. נכשלת במבחן: לא ממזמן, בתנ"ך. היית בים: לפני כמה שבועות, או חודש. היית בבריכה: מזמן :| שתית: לפני שעה. השתכרת: לפני יומיים. קנית בגדים: לפני כמה חודשים. היית מאוהב: בכיתה ט'. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול. אני תמיד מתכוונת לזה. התנשקת: לפני שבועיים. עשית פירסינג: לפני חצי שנה. התקשרת למישהו: בצהריים. התקשרו אלייך: בצהריים.

N o l o g o

New member
חזרתי..:)

שם: שיראל אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: שיר, שבי. כינוי של המשפחה: ללי מין: נקבה שנת הולדתך: 1987 שזה אומר שאתה בן..? 18 ויום..:) גובה: מטר ושייבע מקום מגורים: ראשל"צ לאיזו עיר זה קרוב? בת ים, ת"א - יפו, נס ציונה חח לא חסר.. אוהב את העיר שלך?יאפ. אוהב את הבית שלך? יאפ איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית (אבל לדינו) כמה אחים יש לך? אין לי אחים, רק אחיות.. איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? 25 ו 22 חבר/ה? אין.. מה שם הביצפר שלך?גנחום יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון. צבע אהוב: אדום ושחור צבע שנוא: ורוד, עכשיו כבר פחות.. אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לצערי, אני יודעת שכן.. להקה אהובה: כנסיית השכל, מטרופולין, סינרגייה..יש עוד..:) זמרת אהובה: דנה ברגר, ענבל פרלומטר זמר אהוב: ירמי, אסף, אביתר, דניאל, גלעד, סער בדישי וכו'.. בכמה הופעות כבר היית? וואי, המון.. נהנת? יאפ..:) באיזו הופעה הכי נהנת? היהודים, שנה שעברה..וניצנים..
הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? רוק"צ השנה.. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא נראה לי.. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אסף אמדורסקי, ירמי קפלן, דניאל סלומון, משינה..לא חסרים.. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אממ או רוק"צ לפני שנתיים, או עברי בגני התערוכה..
, היה שווה כל רגע
ההופעה הכי רחוקה: אממ ניצנים חח, בשביל זה יש ת"א קרוב חח ההופעה האחרונה שהיית בה? סינרגייה בפסטיבל הסרטים..:) היית ברוק עצמאות השנה? יאפ ושנה שעברה? יאפ ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: חח 3 אם היית, באיזה הכי נהנת? בפעם הראשונה ושנה שעברה (קיצור, כל הפעמים חוץ מהשנה) יש לך חברים שהכרת בהופעות? יאפ..:) אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: לירון, רחלי, רוני החבר הכי מצחיק: יגאל החבר הכי מציק: *** החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: צביעות.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם..:) החבר ששר הכי יפה: לנדס חושק באחד מהחברים? לולי בגדת בחבר?
מפחדת שזה יקרה.. חבר בגד בך? כן.. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתונחל חח החבר האחרון שישן אצלך: יגאל החבר האחרון שישנת אצלו: נרדמתי אצל יגאל חח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: היסטוריה, לפני חצי שנה חח נכשלת במבחן: לוזוכרת.. היית בים: ל"ג בעומר היית בבריכה: וואי, שנה נראה לי.. עישנת: לפני חצי שנה. שתית: חצי שנה השתכרת: שנה בדיוק..:) קנית בגדים: לוזוכרת היית מאוהב: חח לודעת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: עכשיו..:) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד כשאני אומרת אני מתכוונת. התנשקת: לפני שירדתי מהאוטובוס. עשית פירסינג: :/ רוצה עגיל בגבה.. התקשרת למישהו: לפני שלוש שעות התקשרו אליך: לפני חצי שעה. :)

keds

New member
../images/Emo27.gifאני

שם: שני... אוהב ת'שם שלך?למה לא?
? כינוי של חברים: יש הרבה הנה תמצית:שנינוש,שוּש,שוּשָה,חומד...מותק..ויש עוד.. כינוי של המשפחה: שניני.. מין: נקבה..
שנת הולדתך:15.2.89 שזה אומר שאתה בן..? 16 גובה: 1.63 מקום מגורים: נתניה. לאיזו עיר זה קרוב? הרצליה אוהב את העיר שלך? דיי.. אוהב את הבית שלך?דיי.. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר.. מהי שפת האם שלך? עברית. כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך? קרן,לימור.. בני כמה הם? גדולות... חבר/ה? אין... מה שם הביצפר שלך? אלדד..
יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון צבע אהוב: שחור,כחול,לבן.. צבע שנוא: וורוד! וכל צבע אחחר שזוהר.. אוהב את עצמך? דיי.. חושב שאתה בנאדם יפה? דיי..(בעצם כן..)
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער-כשהוא מסתדר יפה.. ושפתיים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נראה לי..שכן להקה אהובה: משינה,מוניקה סקס...simple plan, היהודים.. שוטי הנבואה.. זמרת אהובה: אין מישי מסוייימת.. זמר אהוב:דניאל סלומון,עברי לידר,רמי קליינשטין.. ועוד.. בכמה הופעות כבר היית? בהרבה נהנת? מאוד! באיזו הופעה הכי נהנת? של עברי.. ברעננה.. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? של שייגעצ ברעננה קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא קיבלתי. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ח... לא קרה.. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא קרה.. ההופעה הכי רחוקה: לא קרה.. ההופעה האחרונה שהיית בה? ברעננה.. ביום העצמאות היית ברוק עצמאות השנה? ללא
ושנה שעברה? לא
ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:
לא הייתי
אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: יש הרבה.. החבר הכי מצחיק:אתם לא מכירים.. החבר הכי מציק: לא מכירים... החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: כיתה ט'- ח'..? נכשלת במבחן: כע...חחחחח.. השנה ומלא פעמים היית בים: שנה שעברה
אבל מחר אני אהייה היית בבריכה: שנה שעברה או אפילו לפני שנתיים עישנת: לא קרה.. שתית:שנה שעברה ... אחרי שהחריכו אותי. השתכרת: קנית בגדים: אתמול היית מאוהב: ... רוב הזמן.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמא? היום..חחח... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת:
עשית פירסינג: התקשרת למישהו:היום... התקשרו אליך:כע.. היום.

אמממממ יאללה גם אני (זו דניאלה)

שם:דניאלה אוהב ת'שם שלך? לא ידעתי שאני צריכה לאהוב אותו.. כינוי של חברים: דני, WITCH כינוי של המשפחה: שטן:p מין: נקבה שנת הולדתך:11 בספטמבר 87 שזה אומר שאתה בן..? 18 עוד 3 חודשים גובה: מטר 70 מקום מגורים:ת"א אוהב את העיר שלך?לאאאאאאאאאאאאא אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?הנוף מהסלון בזריחה\שקיעה. מהי שפת האם שלך? עברית כמה אחים יש לך? בנתיים 2..אני עובדת על להעלים אותן.. איך קוראים לאחים שלך? מאיה ומיטל בני כמה הם?28 23 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך?עירוני י"ד יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:מה?? צבע אהוב: שחור צבע שנוא: צהוב\כתום\ורוד (ורוד בשיער זה מדהים) אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום.... ציפורניים? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת לא אכפת לי להקה אהובה:התעויוט, בלאקפילד זמרת אהובה:שילה פרבר המדהימההההה, אפרת גוש. זמר אהוב:אביב גפן (הוא הכי), אחריו דניאל ונמרוד שיקלר . בכמה הופעות כבר היית? פוף.... מאות. נהנת? אחרת לא הייתי הולכת.. באיזו הופעה הכי נהנת?אין דבר כזה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?לא. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?למלא, קומבינות=] הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אין . ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זוכרת ההופעה הכי רחוקה:ליד ב"ש של אביב ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב גפן, זאפה היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:הייתי 4 שנים אם היית, באיזה הכי נהנת? הראשונה יש לך חברים שהכרת בהופעות? המון... אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: כבר לא... לצערי. החבר הכי מצחיק:עמית ונמרוד החבר\ים הכי מציק: אין...העפתי אותם החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:כנ"ל החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: נמרוד החבר ששר הכי יפה: עמית חושק באחד מהחברים? לא.. בגדת בחבר? לא חבר בגד בך?יותר מידי פעמים. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנחל החבר האחרון שישן אצלך: לא זוכרת החבר האחרון שישנת אצלו:לא זוכרת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: בבגרות במתמטיקה 4 יח"ל שנה שעברה נכשלת במבחן: מתמטיקה תחילת שנה היית בים: (רק בלילות) -לפני חודש היית בבריכה:לפני שנתיים וחצי עישנת: לא מעשנת שתית:כל יומיים לפחות
השתכרת:המון....חושבת שלפני שבוע היתה הפעם האחרונה קנית בגדים:לא זוכרת היית מאוהב:בחיים לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לאמא שלי... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אמא שלי.. התנשקת: חודש עשית פירסינג: לפני שנה וחצי באף התקשרת למישהו:לפני 10 דקות התקשרו אליך:לפני 15 דקות...לא עניתי בגלל זה החזרתי שיחה:)

למעלה