בגלל שזה שבוע O.C וזה..

בגלל שזה שבוע O.C וזה..

עלה לי רעיון. בוא נעשה שאלון מורחב :) נא לענות בזמנכם החופשי, תודה :) 1.מי השחקן האהוב עליכם? 2.מי השחקן השנוא עליכם? 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה? 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? (תמונה+הסבר) 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה? 6.איזה סצנה הכי שנאתם? 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא? 8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק? 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה? 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C )

אני אתחיל :)

1.סאמר אלוהים :) 2.הולי. היא פשוט שחקנית גרועה. 3.הולי :) 4.ג'ניפר אניסטון
5.תסצנה עם ריאן ומריסה, אחרי שהיא שותה במסיבה, והוא מתחיל לטרוק תדלת של האוטו שוב ושוב ושוב, פשוט קטע גדול. 6.שג'ולי תפסה את מריסה ואת דיג'י ביחד, היו יכולים לעשות אותה הרבה יותר טוב. 7.לא. אבל החלק האחרון של סוף העונה, השאיר בהחלט מקום לדמעה. 8.סינדרי, קירסטין, ויוגאלטיס.

aviv lu 606

New member
אני עונה

1.מי השחקן האהוב עליכם? ריצ'ל (סאמר) 2.מי השחקן השנוא עליכם? אף אחד לא שנוא עליי 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה? אף אחד 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? אנג'לינה ג'ולי ותמונה אחת שווה אלף מילים 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה? היו הרבה 6.איזה סצנה הכי שנאתם? לא זוכר ממש 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא? לא לא היה רגע כזה 8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק? היו מלא במיוחד הקטעים של סת כהן 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה? אמממ לא יודע 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C ) שסאמר וסת מתחתנים

אני

1.מי השחקן האהוב עליכם? מתלבטת בין בנג'מין (ראיין) ואדם (סת') 2.מי השחקן השנוא עליכם? לא נראה לי שיש, אבל מבחינת דמויות אז ג'ולי 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה? אין לי מושג 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? אורלנדו בלום
5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה? ממה שאני זוכרת אז בעונה הראשונה כשסת' מספר לסאמר על השיר שהיתה שרה כשהיתה קטנה ועל הסנאי שלה 6.איזה סצנה הכי שנאתם? כל סצנה שכללה את הרומן בין ג'ולי ללוק 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא? היו הרבה, לא נראה לי שאני זוכרת משהו ספציפי עכשיו. אולי כשמריסה לקחה את הכדורים כשהיתה במקסיקו וראין הרים אותה, או באחד הקטעים עם אוליבר. 8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק? כמעט כל משפת שני שסת' אומר 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה? אני יודעת כבר מה יקרה בערך אז עדיף שלא אהרוס לכולכם. 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C ) בפרק האחרון יראו את כל הדמויות ומה שיקרה איתם 10 שנים אחרי ומה הם עושים בחיים, אם מי התחתנו, אם יש להם ילדים וכו'

lim02

New member
עונה

.מי השחקן האהוב עליכם? סת', ריאן.. 2.מי השחקן השנוא עליכם? אין 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה? אף אחד! 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? (תמונה+הסבר) אין לי תמונה אבל נטלי פורטמן, חח סתם כי היא יהודיה ומתאימה בול למשפחת כהן 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה? היו כל כך הרבה 6.איזה סצנה הכי שנאתם? לא היתה כזו 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא? היה, אבל אני לא כל כך זוכרת מה קרה באותו רגע 8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק? יווווו כל הקטעים עם סת', סנדי, ריאן.. הבדיחות כל כך מצחיקות 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה? דברים מצחיקים?..... 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C ) לא הייתי בונה, הייתי מחכה.. חח אני מתפלספת

yasminale

New member
אני עונה!

1. מי השחקן האהוב עליכם?אדם. ללא ספק! 2.מי השחקן השנוא עליכם? מישה ברטון. מעבצנת 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה? אף אחד! 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? (תמונה+הסבר) סופיה בוש! ואם הייתה בתור ברוק מ-ONE TREE HILL הייתה ממש מגניבה בתור בת דודה של סאמר או משהו כזה. =] 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה? המןו.. לא עולה לי כרגע 6.איזה סצנה הכי שנאתם? לא זכור.. 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא? היה, אבל אני לא כל כך זוכרת מה היה.. 8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק? יווווו כל הקטעים עם סת' והחנוכריסמס. בכלל- כל הקטעים של סת'. וגם סת' וסאמר 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה? משהו מעניין? 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C ) לא הייתי עושה פרק אחרון! שהסדרה תמשיך לנצח נצחים! =]

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

1.מי השחקן האהוב עליכם?
אממ שניים: בן ואדם
2.מי השחקן השנוא עליכם?
אין שנוא.. 3.אם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה?
לא רוצה לפטר אפח'ד..
4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? (תמונה+הסבר)
אממ לא יודעת אולי שחקן/שחקנית מהסידרה "חברים" נראה לי הם יתאימו שמה.. 5.איזו סצנה הכי אהבתם עד כה?אהבתי את הכריסמכה
ואת הפרק של יום האהבה(היה כזה?) נראה לי... 6.איזה סצנה הכי שנאתם?לא נראה לי ששנאתי אף סצנה 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא?כןן רק שאני לא זוכרת..
8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק?כל הקטעים של אדם במיוחד בקשר לכריסמכה וכל הדברים שהם אורמים ובעצם מדברים על עצמם במציאות.. 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה?אממ שכולם יחיו באושר וכמובן בעושר! חח 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C ) פשש לא יודעת שיפתיעו אותי

simbol

New member
...

1.מי השחקן האהוב עליכם? כרגע אלכס 2.מי השחקן השנוא עליכם? מריסה 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה? מריסה 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה? (תמונה+הסבר) - האמת אף אחד.. 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה? היו הרבה... 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא? לא... 8. זה בדם אבי נימני לעולם :) סתם :)), אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק? להשפך על הרצפה שום קטע, אבל היו כמה חמודים... 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה? מריסה תלך בטיילת ואז בטעות יפול עליה אגרטל או פסנתר... 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C) - צרפת מכריזה מלחמה על אמריקה, סת וראיין נשלחים להגן על מחוז אורנג' בחזית, סאמר אלכס ולינדזי מנסות להבריח נשקים ומריסה נשלחת לפנמייה צבאית. לאחר 5 ימים של מלחמה נוקשה, הם מפסידים ומחוז אורנג נכבש ועובר לשילטון דיקטטורי ע"י הצרפתים, וכולם מאושרים כמובן...

../images/Emo42.gif התשובות שלי../images/Emo42.gif

1.מי השחקן האהוב עליכם?
בן מקנזי 2.מי השחקן השנוא עליכם?
השחקן שמשחק את די.ג'י 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה?
די.ג'י צריך לעוף ודחוףףף !!!!! 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה?
לא הייתי מביאה שחקן הוליוודי, הייתי רוצה שיכנס מישהו חדש, לא מוכר ובעיקר חתיך !!!! 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה?
אהבתי שמריסה אומרת לראיין אני אוהבת אותך והוא אומר לה תודה. ושקירסטין בוכה אחרי שראיין עוזב בפרק סיום העונה הראשונה. 6.איזה סצנה הכי שנאתם?
אין ממש סצנות ששנאתי, אבל הסצנות הפחות אהובות עליי הם הסצנות עם המבוגרים בסדרה, כי הם דיי משעממים, ראיין וסת' הכי מענינים. 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא?
ואוו, בתור מי שראתה את כל העונה הראשונה והשניה, היו מלא רגעים כאלה, אבל בלי לספלייר יותר מידי ובלי להרחיב יותר מידי, 2 סצנות שאהבתי במיוחד הם: *סצנת סיום העונה ראשונה-עם השיר הללויה ברקע *כריסמה עונה 1 שסת' נותן לראיין את הגרב עם השם שלו עליה. 8.אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק?
יש מלא, בעיקר כל הסצנות שקשורות בסת', אבל מה שעולה לי לראש כרגע זה הסצנה שריאן וסת' הולכים להביא את השעון של ריאן מהמלון שתרזה היתה בו לפני שהיא עזבה ואז הם מגלים את הרומן בין לוק לג'ולי- הפרצוץ שלהם והמוסיקה ברקע, נקרעתי מצחוק באותו רגע !!! 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה?
אני כבר יודעת כי ראיתי את העונה השניה,אז לא אהרוס לכם. 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C )
הסצנה האחרונה היא ארוחת כריסמקה ענקית בבית של הכוהנים, בשולחן יושבים סנדי וקירסטין כהן, ראיין ומריסה אטווד, וסת' וסאמר כהן, יש רעש והמולה בגלל כל הנכדים שמתרוצצים מסביב וכמובן בגלל הדיבורים הבלתי פוסקים של סת'.

Aviad1987

New member
ריאן ומריסה אטווד ../images/Emo5.gif ושכחת ש...

תוך כדי המצלמה מרחפת מעליהם ומתרחקת (כמו שהיה בפרק של יום שישי), פיידאאוט וקרדיטים
זה עוד לא קרה וכבר אני עצוב.

למה ../images/Emo5.gif ???

זה הכיוון של התוכנית, לא ??? כאילו ראין ומריסה וסת' וסאמר אמורים להיות ביחד... דרך אגב- ראית את הספוילר לעונה שלישית שפירסמתי בפורום האוסי ?

Aviad1987

New member
לא לא, אני רץ לראות!! ובקשר למריסה

אני שונא אותה, זה דבר ראשון חח אבל חוץ מזה את לא יכולה לדעת לאיזה כיוון התוכנית תפנה בעונות הבאות שלה (בתקווה שיהיו עוד בעזרת השם) זאת אומרת את לא יכולה לדעת כבר עכשיו מה יקרה (לדעתי בכלל יפטרו מהדמות של מריסה מהר מאוד זתומרת בעונה הבאה או עונה רביעית בתקווה שתהיה). אם אנחנו הולכים לכיוון בוורלי אז גם שם היה אמור להיות כיוון מלכתחילה אבל הכל דינמי בסדרות האלה ויכול להשתנות מהר מאוד הרי זה לא מעניין אם מריסה וריאן יהיו ביחד כי לא יהיו בעיות ומצד שני אי אפשר להפיל עליהם כל כך הרבה בעיות כי זה גם כבר לא מעניין אז אולי בפרק האחרון יהיה איחוד מריסה וריאן סטייל קלי-דילן\דונה-דיוויד.

מריסה

אבל גם אני לא סובלת את מריסה... כאילו, היא מעצבנת בטירוף,אין ספק, והיא גם יותר מידיי עדינה כזאת, לא גזעית כמו סאמר... אבל שהיא עם ראיין היא על גבול הנורמליות !!
ובקשר לבברלי- וואלה...קלי ודילן התאחדו בסוף ? לקראת הסוף התוכנית נהיתה כל כך משעממת שכבר לא ראיתי אותה. אבל הקטע עם בברלי, זה שהשחקנית ששיחקה את ברנדה היתה קוץ בתחת של המפיקים ושהיא הועזבה זה דיי הרס את הסדרה, ככה שלדעתי, כמה שאני לא אוהבת את מריסה לא הייתי רוצה שהיא תעזוב.

Aviad1987

New member
כן

שאנון דוהרטי בכלל קוץ בתחת של הרבה מפיקים. גם את מכושפות היא עזבה. בכל מקרה בפרק האחרון של הסדרה אם אני לא טועה הייתה החתונה של דילן ודונה ודילן וקלי חזרו. אם אפשר לקרא לזה חזרו כבר :| בכל מקרה אני לא יודע איך הסדרה תיראה בלי מריסה. כרגע אנחנו לא צריכים לדמיין את זה בכלל. אבל אולי יום יבוא..

TheCharm

New member
ההבדל הוא

שמההתחלה או.סי לא דומה בכלל לבוורלי הילס. ולמרות מה שכאילו אומרים, בחיים, בחיים, בחיים, אף תוכנית לא יכולה להתקרב, לא להתקרב קצת, ל90210.

לא הייתי אומרת ממוצעת

היא התחילה מצויין והתדרדרה לתהומות של שיעמום. האוסי לדעתי יותר טובה מבוורלי כי באוסי יש את הסיפור של ראיין שמאזן קצת את כל הקטע של ה"עושר והפריבילגיות" שמוצגים בשתי הסדרות.

למעלה