בגלל שיבש אז-סקר!!!!~

בגלל שיבש אז-סקר!!!!~

בגלל שמשעמם פה ואתם ישנים (ונוחרים
) אז עשיתי סקר! ותענו!
כללי: שם: גיל: אזור מגורים: אני בפורומים (ב-
):
שאלות תחביבים: משקה אהוב: מאכל אהוב: צבע מועדף: חלום: דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: טלנובלות.כן או לא
הופעה אחרונה שהייתי בה: הספר האחרון שקראתי
:
ספר אהוב
:
בעל חיים: כלבים או חתולים?
משהו שבא לך לצרוח עכשיו: מה מגעיל אותי
את מי בא לי לנשק עכשיו
שאלות מוזרות
:
מדוע לובשת הזברה פיג'מה
היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי
לאהוב או להתאהב
או מצטער/ת
למה יש מלחמות וכאב
למה אלוהים לא מתערב
(ארקדי דוכים המלך
) זהו, אלה השאלות שהיו לי בראש...ותענו!
כי השקעתי פה, רק בשבילכם!

hadarbis

New member
תשובות.. בגלל שהשקעת.. :]

שם: הדר וזהו:] גיל:18 אזור מגורים: צפון:] קרוב למיקה.. מאוד.. אני בפורומים (ב-):טלנובלה בע"מ, עברי לידר (המלך!), תכנון קריירה.. שאלות תחביבים: לישון, לשחות, ולאכול משקה אהוב:מיץ תפוסים מאכל אהוב: כל דבר עם פטריות.. צבע מועדף: לבן חלום: להיות מהנדסת מחשבים דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: עברי לידר- החדש. טלנובלות: כן.. כשמשעמם הופעה אחרונה שהייתי בה: מיקה בבית שלה הספר האחרון שקראתי:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ספר אהוב: הספר הזה.. בעל חיים: דג- חסכוני ולא עושה רעש :] כלבים או חתולים? חתולים משהו שבא לך לצרוח עכשיו: אני רוצה לישוןןןןןןן מה מגעיל אותי: לראות בכביש חיות דרוסות.. את מי בא לי לנשק עכשיו: מישהו ;) שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה: כי קר לה היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי: היופי שבפשטות לאהוב או להתאהב: להתאהב או מצטער/ת למה יש מלחמות וכאב למה אלוהים לא מתערב (ארקדי דוכים המלך) את שלושת המשפטים האלה לא הבנתי :)

hadarbis

New member
עכשיו הבנתי..

סליחה או מצטער\ת? מצטערת, כי זה יותר אישי מסליחה.. זה גם נשמע יותר כנה למה יש מלחמות וכאב? כדי שנוכל להעריך את החיים שלנו, ואת הטוב שבהם למה אלוהים לא מתערב? כי אם הוא יתערב, אנחנו נבחר בפתרון הפשוט, וזה כבר לא בסדר.. וזהו! :]

heaven is here

New member
אניייייייייייייייי

כללי: שם: שירה גיל:18 אזור מגורים:ראשון אני בפורומים (ב-):עברי לידר, אופטופיק,אינפקציה שאלות תחביבים:גיטרה משקה אהוב:מים מאכל אהוב:אוכל
צבע מועדף:סגול חלום:שיהיה כסף דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:מטרופולין טלנובלות.כן או לא כן! הופעה אחרונה שהייתי בה:ניצנים הספר האחרון שקראתי:חיי פיי ספר אהוב:מר ורטיגו בעל חיים:ג'ירפה! כלבים או חתולים? כלבים משהו שבא לך לצרוח עכשיו: אין לי כחחחחחחחחחחחח מה מגעיל אותי? אמ את מי בא לי לנשק עכשיו? ידיד שלי שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה? ככה היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי? פשטות לאהוב או להתאהב? לאהוב או מצטער/ת? סליחה למה יש מלחמות וכאב?
למה אלוהים לא מתערב (ארקדי דוכים המלך)? חחחחחחחחחחחחח תודה לך

N o l o g o

New member
אממ אני

כללי: שם:שיראל גיל:18 אזור מגורים: ראשל"צ אני בפורומים (ב-): אסף אמדורסקי, ירמי קפלן. שאלות תחביבים: לכתוב ולשמוע מוזיקה. משקה אהוב: ספרייט. מאכל אהוב: צ'יפס (ולא של הבורגראנץ'
) צבע מועדף: אדום ושחור חלום:להיות מאושרת..=) דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: כרגע זה סער בדישי. טלנובלות.כן או לא - אממ לא רואה. הופעה אחרונה שהייתי בה: אתמול, ניצנים (עידן רייכל) הספר האחרון שקראתי: ילדי יום ראשון - אביב גפן. ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. ויש עוד המון.. בעל חיים:
ו
כלבים או חתולים
כלבים משהו שבא לך לצרוח עכשיו: כרגע בא לי לשתוק. מה מגעיל אותי
צביעות, דו פרצופיות והתנשאות. את מי בא לי לנשק עכשיו
אממ תאמת שאפאחד. שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה
כי היא אוהבת לישון..
היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי
הפשטות ביופי לאהוב או להתאהב
לאהוב סליחה או מצטער/ת
סליחה..יותר חזק. למה יש מלחמות וכאב
כי ככה אלוהים החליט..
למה אלוהים לא מתערב (ארקדי דוכים המלך)
כי הוא רוצה שנלמד מהטעויות של עצמנו אולי. טוב, לפני שאני אתחיל להתפלסף פה ולהגיד שטויות, אני אסיים פה..=)

תורי

שם:חן גיל: חודש הבא (2.8) 19!!! אזור מגורים:מרכז אני בפורומים (ב-):מיקה סאוד והקלטה קיובייס זיהוי שירים שאלות תחביבים: משקה אהוב:פאנטה מאכל אהוב:וואי .. קשה..... פירה צבע מועדף:שחור חלום:זמר ומוסיקאי מצליח בארץ ובחו"ל:) דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:מיקה קרני מגדלור ומרגע ולרגע ו... אוהד חיטמן טלנובלות.כן או לא תלוי.. השיר שלנו כן! הופעה אחרונה שהייתי בה:וואי אני לא זוכר היתי בהרבה. הספר האחרון שקראתי:לא קורא ספרים! ספר אהוב:!-! קרמה סוטרה?! בעל חיים:כלבה (פיקאנזית בשם אנג'י כלבים או חתולים?כלבים! משהו שבא לך לצרוח עכשיו: אני רוצה לסיים צבא כבר!!!! מה מגעיל אותי: אנשים צבועים את מי בא לי לנשק עכשיו את מעיין שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה כי היא ישנה היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי הפשטות של היופי לאהוב או להתאהב להתאהב או מצטער/ת אני לא. (חושב על דברים 10000 פעמים) למה יש מלחמות וכאב כי אנשים הם סוציומטים מטבעם למה אלוהים לא מתערב (ארקדי דוכים המלך) למה? מה הוא צריך שוב לגרש אותנו מישראל וכל הבלאגן עזבו אותו הוא בטח עם ג'ויינט עכשיו צוחק עליינו

orrr18

New member
רק בגלל ההשקעה. וכי ממש משעמם לי..

כללי: שם: אור גיל: 20... בקרוב.. :) אזור מגורים: נתניה שאלות תחביבים: לחוש שאני יודע לנגן על גיטרה משקה אהוב: דיאט ספרייט ושוקו ארומה.. מאכל אהוב: צבע מועדף: כחול חלום: אדוני רוצה להיות ראש הממשלה
דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: זה משתנה... כרגע מטרופולין ואפרת גוש טלנובלות. כן ולא... תלוי איזה.. הופעה אחרונה שהייתי בה: עברי לידר בניצנים הספר האחרון שקראתי: צופן דה וינצ'י ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה.. בעל חיים: כלב כלבים או חתולים? ראה תשובה קודמת... משהו שבא לך לצרוח עכשיו: בא לי לצעוק אני פרחה! מה מגעיל אותי: ג'וקים ואנשים צבועים יתר על המידה! את מי בא לי לנשק עכשיו: אחחח יותר מידי אנשים... זה בעיה אצלי.. שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה: כי אין לה משהו אחר ללבוש היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי: היופי שבפשטות לאהוב או להתאהב: להתאהב למה יש מלחמות וכאב: השאלה צריכה להיות למה אלוהים לא מתערב?! למה אלוהים לא מתערב (ארקדי דוכין המלך): פאק! כשרשמתי את זה למעלה אני נשבע שלא ראיתי שזאת השאלה הבאה! ואני לא יודע למה... צריך לשאול אותו לא אותי... זהו, יום טוב לכם!

hadarbis

New member
נצל"ש..

אממ.. על מי השיר "ביום שאורי מת", נכתב? יש מישהו כזה "אורי"?

עונהההה../images/Emo9.gif

שם:רחלי גיל:13 אזור מגורים:כרמיאל אני בפורומים (ב-):מיקכה קרני! , טלנובלה בע"מ, השמינייה, ובקומונה של גדנ"ע אוויר
שאלות תחביבים:לעשות שטויות
משקה אהוב:מים
מאכל אהוב:חומוס
צבע מועדף:אדום (כרגע) חלום:אמממ..יש כמה..1.שתהיה לי תעודת בגרות טובה ושתהיה לי עבודה טובה..2. לפגוש את דודי בלסר (אני יודעת זה נשמע מטופש אבל אני ממש רוצה לפגוש אותו
) דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:מיקה קרני- מגדלור טלנובלות.כן או לא? כן..!!!! ברורר!!!!! הופעה אחרונה שהייתי בה:אממ לא זוכרת
עוד מעט אני הולכת להופעה של מיקה
הספר האחרון שקראתי:לא זוכרת ספר אהוב:זבננגגג
בעל חיים:דגים או תוכים כלבים או חתולים?לא זה ולא זה משהו שבא לך לצרוח עכשיו:אהההההההההההההההההההההה מה מגעיל אותי?ג'וקים גדולים וחומים את מי בא לי לנשק עכשיו?את מי שאני אוהבת
שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה?היא לאא
היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי?היופי שבפשטות לאהוב או להתאהב?להתאהב סליחה או מצטער/ת?סליחה..זה יותר מהלב
למה יש מלחמות וכאב?ככה העולם:\ למה אלוהים לא מתערב (ארקדי דוכין המלך)?אין לו כוח לאנשים הקטנים והמעצבנים..((אנחנו))

כי השקעת :)

שם : חן גיל : 14 וחצי אזור מגורים : חולון אני בפורומים : פה, גאווה צעירה, היהודים, אוונסנס .. ועוד כמה בחשאי :) תחביבים : >< משקה אהוב : קולה מאכל אהוב : כל מיני
צבע מועדף : כרגע תכלת חלום: -_- דיסק שלא יוצא לי מהמערכת : היהודים live ? טלנובלות.כן או לא ? מממ תלוי איזה. הספר האחרון שקראתי : "כלב שחור" ספר אהוב : "יפה לך ככה שאת צוחקת" בעל חיים : כלב כלבים או חתולים ? כלבים >< משהו שבא לך לצרוח עכשיו : שששש מה מגעיל אותי ? את מי בא לי לנשק עכשיו ? מדוע לובשת הזברה פיג'מה ? כדי שיהיה לך מה לשאול היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי ? פשטות שביופי לאהוב או להתאהב ? לאהוב. סליחה או מצטער/ת ? מצטערת למה יש מלחמות וכאב ? כי ככה זה. למה אלוהים לא מתערב ?

עונה כי משעמםםם

שם: רונה גיל: 13 וחצי בעע גיל מזורגג אזור מגורים: אזור הצפון..קרוב לחיפה אני בפורומים (ב-): ממ אני בגאווה צעירה ובגאווה נשית למרות שכבר איזה שבוע/שבועיים לא התחברתי לפורומים האלה.. שאלות תחביבים: לתופף, לדבר בטלפון, ולטייל!! משקה אהוב: ממ לימונדה? מאכל אהוב: לא נראה לי שיש כזה צבע מועדף: ירוק חלום: אני לא רוצה לכתוב.. דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: כרגע "מגדלור" טלנובלות.כן או לא : ממ שמשעמם כן אבל רק ישראליות..שונאת ספרדית הופעה אחרונה שהייתי בה: אואה אני צריכה להזכר..אהה מחווה לנירוונה בבארבי הספר האחרון שקראתי: התחלתי את "סוגרים את הים" אבל לא סיימתי ספר אהוב: שמריהו או הילד מקופסאת השימורים! יש אנשים שלא מכירים את הספר הזה! אני חושבת שזה בושה מה אתם אומרים? בעל חיים: פיל כלבים או חתולים? כלבים משהו שבא לך לצרוח עכשיו: "דניאל אני מתגעגעת!!!" אבל היא לא בארץ.. :( מה מגעיל אותי: ממ תולעים את מי בא לי לנשק עכשיו: את באקסוש שלייי!!!!!!!!!! אחחח שאלות מוזרות: מדוע לובשת הזברה פיג'מה? כי אין משו אחר היופי שבפשטות, או הפשטות שביופי: היופי שבפשטות לאהוב או להתאהב: להתאהב סליחה או מצטער/ת: סליחה למה יש מלחמות וכאב: כי אנשים שונאים אחד את השני ולא מוכנים להתפשר על כלום למה אלוהים לא מתערב: כי אין אלוהים

למעלה