בגלל שיבש פה בזמן האחרון שאלון!

Justin RuLeZ

New member
בגלל שיבש פה בזמן האחרון שאלון!

שם: גיל: מאיפה: איך היה היום הראשון בביהס? מרוצה מהכיתה? הכרת אנשים חדשים? מה שם ביהס שלך? אם לקחת מגמה איזה? האם התאהבת? האם התנשקת עם מישהו\מישהי שלא הכרת? האם התנשקת בכלל? כמה חיות יש לך בבית? כמה נפשות אתם בבית? איזה אוכל יותר טעים של אמא או סבתא? כמה אחים יש לך? המוסיקה שאת\ה הכי אוהב\ת? זמר שאת.ה הכי אוהב.ת? זמרת שאת\ה הכי אוהב\ת? האם החדר שלך מלא בפוסטרים של ג'סטין? מה יותר עדיף ג'סטין סולו או אנסינק? כמה זמן את\ה מעריץ\ה את ג'סטין? מה חברים שלך חושבים עליו? מה השיר של ג'סטין שהכי אהבת? מה החלום שלך? מה היית רוצה להיות כשתגדל\י? תחביב מיוחד שלך: הידיד הכי טוב שלי הוא: החברה הכי טובה שלי היא: אני ילד\ה של בוקר או לילה? חורף או קיץ? מסטיק או סוכריה? ארטיק או גלידה? טלויזיה או מחשב? צבע אהוב? משחק אהוב?

necky

New member
שלייייייייי

שם: ערפא גיל: 19 מאיפה: לוד איך היה היום הראשון בביהס? סיימתי ללמוד מרוצה מהכיתה? כן מאוד הכרת אנשים חדשים? כן מה שם ביהס שלך? לא לומד אם לקחת מגמה איזה? לא האם התאהבת? כן האם התנשקת עם מישהו\מישהי שלא הכרת? לא האם התנשקת בכלל? כן כמה חיות יש לך בבית? אין כמה נפשות אתם בבית? 4 איזה אוכל יותר טעים של אמא או סבתא? אמא כמה אחים יש לך? 2 המוסיקה שאת\ה הכי אוהב\ת? פופ והיפ הופ זמר שאת.ה הכי אוהב.ת? ג'סטין ובריאן זמרת שאת\ה הכי אוהב\ת? בריטני וכרסטינה האם החדר שלך מלא בפוסטרים של ג'סטין? לא, יחד עם אן סינק יש 4 מה יותר עדיף ג'סטין סולו או אנסינק? אן סינק כמה זמן את\ה מעריץ\ה את ג'סטין? מאז ימי האלבום הלפני אחרון של אן סינק מה חברים שלך חושבים עליו? שיש לו קול של אישה מה השיר של ג'סטין שהכי אהבת? cry me a river מה החלום שלך? להיות עם אהובתי מה היית רוצה להיות כשתגדל\י? לא יודע תחביב מיוחד שלך: אין הידיד הכי טוב שלי הוא: חבר שלי החברה הכי טובה שלי היא: אין אני ילד\ה של בוקר או לילה? לילה חורף או קיץ? קיץ מסטיק או סוכריה? מסטיק ארטיק או גלידה? גלידה טלויזיה או מחשב? מחשב צבע אהוב? כחול משחק אהוב? פיפא 2004

תשובות שלי../images/Emo13.gif

שם:ליה גיל:14 מאיפה: בת ים איך היה היום הראשון בביהס?: חראאא מרוצה מהכיתה?: כן הכרת אנשים חדשים?: לא מה שם ביהס שלך?: אורט רמת יוסף אם לקחת מגמה איזה?: לא לקחתי יש זמן חחח האם התאהבת?: כן האם התנשקת עם מישהו\מישהי שלא הכרת?: לא האם התנשקת בכלל?: כן כמה חיות יש לך בבית?: 0 כמה נפשות אתם בבית?: 3 איזה אוכל יותר טעים של אמא או סבתא?: של כמה אחים יש לך?: 1 המוסיקה שאת\ה הכי אוהב\ת?: ראפ , פופ כל מיני זמר שאת.ה הכי אוהב.ת?: ג'סטיןןןן זמרת שאת\ה הכי אוהב\ת?: הילרי דאף האם החדר שלך מלא בפוסטרים של ג'סטין?: כבר לא מה יותר עדיף ג'סטין סולו או אנסינק?: ג'סטין סולו כמה זמן את\ה מעריץ\ה את ג'סטין?מאז שהוא היה עם אנסינק מה חברים שלך חושבים עליו?: החברות חושבות שהוא כוסון והבנים שהוא הומו מה השיר של ג'סטין שהכי אהבת?:NEVER AGAIN מה החלום שלך?: להצליח בחיים, לפגוש את ג'סטין, לעשות טיול בכל הארוצות הצפוניות מה היית רוצה להיות כשתגדל\י?: רופאה תחביב מיוחד שלך: לשיר הידיד הכי טוב שלי הוא:מקס(צ'וצ'ו) החברה הכי טובה שלי היא:ג'ניה אני ילד\ה של בוקר או לילה?: לילה חורף או קיץ?: חורףףףףףףף מסטיק או סוכריה?: מסטיק ארטיק או גלידה?: ארטיק טלויזיה או מחשב?: מחשב צבע אהוב?כל גווני הורוד וכל גווני הכחול משחק אהוב?: לא יודעת

RJlake

New member
שליי

שם:נועם גיל:15 מאיפה:ירושלים איך היה היום הראשון בביהס?סבבה מרוצה מהכיתה?כן הכרת אנשים חדשים?כן מה שם ביהס שלך?רנה קסין אם לקחת מגמה איזה?לא עדיין אין מגמות... האם התאהבת?אממ נדלקתי... האם התנשקת עם מישהו\מישהי שלא הכרת?לא האם התנשקת בכלל?כן כמה חיות יש לך בבית?אין כמה נפשות אתם בבית?5 איזה אוכל יותר טעים של אמא או סבתא?אמא כמה אחים יש לך?2 המוסיקה שאת\ה הכי אוהב\ת?אמממ הכול חוץ מרוק כבד וראפ ישראלי ובכלל מוזיקה ישראלית!!! זמר שאת.ה הכי אוהב.ת?ג'סטין!!! זמרת שאת\ה הכי אוהב\ת?אין מישהי ספציפית... האם החדר שלך מלא בפוסטרים של ג'סטין?לא מלא אבל יש כמה... מה יותר עדיף ג'סטין סולו או אנסינק?סולווווווווווו כמה זמן את\ה מעריץ\ה את ג'סטין?שנתיים מה חברים שלך חושבים עליו?שהוא נראה ממש טוב ושיש לו אחלה שירים! מה השיר של ג'סטין שהכי אהבת?אממ like i love you מה החלום שלך?אמממ... מה היית רוצה להיות כשתגדל\י?פסיכולגית תחביב מיוחד שלך:לנקות... הידיד הכי טוב שלי הוא:יג'ונג החברה הכי טובה שלי היא:מרי אני ילד\ה של בוקר או לילה?לילה חורף או קיץ?חורף מסטיק או סוכריה?מסטיק ארטיק או גלידה?ארטיק טלויזיה או מחשב?מחשב צבע אהוב?כחוללללל משחק אהוב?סימס

MrJTsGirl

New member
אני עונה סורי על הבלאגן

לינוי. 16 וחצי. נתניה. חביב. כן. כן. בר אילן. פיזיקה. לא. כן. כן. אין לי. אימא וסבתא. 2. סול אר אנד בי היפ הופ פופ. ג`סטין. כריסטינה. לא. אן סינק. 5 שנים. מפרגנות חח עלק. נבר אגיין. להיות מאושרת וורלד פיס חחח. פרופסור לגנטיקה. לגלוש באינטרנט בשיעור כמו עכשִ€

MrJTsGirl

New member
המשך

איתמר. נעה. לילה. חורף. מסטיק. גלידה. מחשב. כתום ורוד תכלת סגול בהיר. במחשב-הסימס, בפי אס 2-קרייזי טקסי, ובכלל אז דג מלוח

I LOVE JT

New member
שליייי

שם: אליסיה גיל: 15 וחצי מאיפה:נתניה איך היה היום הראשון בביהס? מצוין היה ממש כיף מרוצה מהכיתה?כן הכרת אנשים חדשים? לא ממש.. מה שם ביהס שלך? שרת אם לקחת מגמה איזה? לא שנה הבאה האם התאהבת?כן כבר איזה 3 חודשים אני מאוהבת האם התנשקת עם מישהו\מישהי שלא הכרת? לא האם התנשקת בכלל?ברור כמה חיות יש לך בבית?0 כמה נפשות אתם בבית?4 איזה אוכל יותר טעים של אמא או סבתא?אמא וסבתא כמה אחים יש לך?אחות קטנה המוסיקה שאת\ה הכי אוהב\ת? ברור כאילו שג'סטין טימברלייק הכוסון ההורס שיליייי זמר שאת.ה הכי אוהב.ת?ג'סטין דההה זמרת שאת\ה הכי אוהב\ת?בריטני ספירס האם החדר שלך מלא בפוסטרים של ג'סטין? כן בערך יש לי איזה 14 פוסטרים שלו ואני הולכת להדביק עוד מלא.. מה יותר עדיף ג'סטין סולו או אנסינק?ג'סטין כמה שקשה לי להגיד כי מאוד אהבתי את אן סינק ביחד כמה זמן את\ה מעריץ\ה את ג'סטין? מאז שהוא הוציא את הדיסק שלו אז בערך שנתיים כי בזמן אן סינק אני הייתי יותר מטורפת על בקסטריט בויז ועל ניק במיוחד.. מה חברים שלך חושבים עליו? שהוא כוסון והורס עולמיייי מה השיר של ג'סטין שהכי אהבת? כולם אבל במיוחד אני אוהבת את רוק יור בודי וטייק מי נוו מה החלום שלך? לפגוש את ג'סטין טיימברלייק ולהתחתן עם הכוסון הזה..(איזה פנטזיה) מה היית רוצה להיות כשתגדל\י? זמרת חלום חיי תחביב מיוחד שלך: אי סי קיו ולדבר על ג'סטין חח הידיד הכי טוב שלי הוא:תומר ונתן ושלומי קשה להחליט... החברה הכי טובה שלי היא: אוריתוש נשמה שילי חולה עליה אני ילד\ה של בוקר או לילה? לילה כמובן חורף או קיץ? שניהם אבל אפשר להגיד שיותר קיץ.. מסטיק או סוכריה? מסטיק ארטיק או גלידה? גלידה טלויזיה או מחשב? שניהם צבע אהוב? כל הסגנונות של כחול וורוד משחק אהוב? משחק מחשב אחד של משפחת סימפסון לא יודעת התמכרתי..חח

Raph Rulz

New member
תשובות שלי- חובה לקרוא../images/Emo70.gif

שם:רפאל גיל:17 מאיפה:קרית אתא איך היה היום הראשון בביהס? סתם משעמם... מרוצה מהכיתה?לא הכרת אנשים חדשים? לא מה שם ביהס שלך? מקיף שש שנתי קרית אתא אם לקחת מגמה איזה? פיזיקה ומחשבים (חרשן שכמוני) האם התאהבת אי פעם? כן בטח... האם התנשקת עם מישהו\מישהי שלא הכרת? לא האם התנשקת בכלל? או או התנשקתי כמה חיות יש לך בבית?0 כמה נפשות אתם בבית?8 איזה אוכל יותר טעים של אמא או סבתא? אמא כמה אחים יש לך?5 המוסיקה שאת\ה הכי אוהב\ת? פופ אנ רוק זמר שאת.ה הכי אוהב.ת? הסולן של ילוו קארד זמרת שאת\ה הכי אוהב\ת? אנסטסיה/ אבריל האם החדר שלך מלא בפוסטרים של ג'סטין?לא מה יותר עדיף ג'סטין סולו או אנסינק?ג'סטין סולו כמה זמן את\ה מעריץ\ה את ג'סטין? שנה וחצי מה חברים שלך חושבים עליו? שהוא הומו מה השיר של ג'סטין שהכי אהבת? cry me a river מה החלום שלך?לחזור לאוסטרליה ולא לחזור לישראל בחיים מה היית רוצה להיות כשתגדל\י? רופא שיניים תחביב מיוחד שלך: מוזיקה מוזיקה מוזיקה הידיד הכי טוב שלי הוא: אביחי צדוק החברה הכי טובה שלי היא:ריטה/מיכל/הודיה אני ילד\ה של בוקר או לילה?ערב חורף או קיץ?חורף מסטיק או סוכריה?סוכריה ארטיק או גלידה?ארטיק טלויזיה או מחשב? מחשב עם אינטרטנט צבע אהוב? כחול ים משחק אהוב? icy tower

למעלה