בגלל שלא הכריזו על מנצח.... בתמונת השבוע אני אפתח.... אז...יאללה להפציץ![כול אחד בתמונה אחת בלבד]
ר רעותוש02 New member 3/8/07 #1 בגלל שלא הכריזו על מנצח.... בתמונת השבוע אני אפתח.... אז...יאללה להפציץ![כול אחד בתמונה אחת בלבד]
ר רעותוש02 New member 5/8/07 #11 בל בפעם הקודמת אמרו לי שאני צריכה לפתוח בשבת ולסגור ברביעי...טוב לא חשוב...
A A m e l y New member 3/8/07 #6 האמת באתי בדיוק לכתוב שמי שזכתה היא אלרמה מתי נפתחת הפינה ונסגרת בכלל...=\?
D darklighter New member 4/8/07 #7 ../images/Emo45.gifתחליטו... פעם אתם אומרים בשבת פעם ברביעי ואולי רצוי שברגע שנסגרת התחרות על תמונת השבוע מי שפתח ישרשר הודעה בסגנון "התחרות נסגרה"...
../images/Emo45.gifתחליטו... פעם אתם אומרים בשבת פעם ברביעי ואולי רצוי שברגע שנסגרת התחרות על תמונת השבוע מי שפתח ישרשר הודעה בסגנון "התחרות נסגרה"...
D darklighter New member 7/8/07 #13 כל הכבוד../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo190.gif צירפתי את התמונה ששמת לאלבום תמונת השבוע...
כל הכבוד../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo190.gif צירפתי את התמונה ששמת לאלבום תמונת השבוע...
A Alarma New member 7/8/07 #14 תודהההההההההההה ../images/Emo23.gif מעולם לא זכיתי בשום דבר זוהי פעם ראשונה וכמובן שזה יהיה פה משעשע חח
תודהההההההההההה ../images/Emo23.gif מעולם לא זכיתי בשום דבר זוהי פעם ראשונה וכמובן שזה יהיה פה משעשע חח