בגלל שמזמן לא עשינו את זה..

m o r s h

New member
בגלל שמזמן לא עשינו את זה.. ../images/Emo12.gif

ויש מלא אנשים חדשים..
שרשור הכירויות
כל אחד שימלא על עצמו את כל הפרטים הבאים
אם יש משהו שאתם לא רוצים לענות עליו.. פשוט תדלגו או תמחקו.. אל תרגישו לא בסדר !!
תודה לפורום של מושיק גלאמין בהייד פארק על הטופס שם: גיל: עיר מגורים: תאריך לידה: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): חיות מחמד: כבלים או לווין? ים או בריכה? מאכל אהוב: מאכל שנוא: צבע אהוב: צבע שנוא: זמר/זמרת אהוב/ה: להקה אהובה: שיר אהוב: שיר שנוא: שירים עבריים או שירים לועזיים? סגנון מוזיקה אהוב: דיסקים מקוריים/צרובים?: מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): מקצוע שנוא: חיה אהובה : טנגה/חוטיני/בוקסר: פנטזיה מגניבה שלכם: אני יענה בהמשך.. תתחילו אתם

אני../images/Emo163.gif

שם: קרן גיל: 14 עיר מגורים: מודיעין תאריך לידה: 5.6.90 צבע עיניים: כחול צבע שיער: צהוב(כן זה צהוב ולא בלונד) גובה: 1.54 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): לא זוכרת
חיות מחמד: אין כבלים או לווין? כבלים שולט אבל יש לי יס
ים או בריכה? בריכה מאכל אהוב: פשטידת תירס
מאכל שנוא: עוגות צבע אהוב: ירוק..שחור צבע שנוא: לבן זמר/זמרת אהוב/ה: הצל להקה אהובה: כלא6 וסינרגיה שיר אהוב: אסף אמדורסקי-השמיים הכחולים שיר שנוא: זה היה היתב-כלא6 והילה הררי שירים עבריים או שירים לועזיים? עבריים סגנון מוזיקה אהוב: רוק והיפ הופ דיסקים מקוריים/צרובים?: מקוריים מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): גאוגרפיה מקצוע שנוא: ספרות חיה אהובה: נמר טנגה/חוטיני/בוקסר: אף אחד פנטזיה מגניבה שלכם: יש לי אבל למה שאני יספר לך

שירנטע

New member
...

שם: שירן. גיל: 18 עיר מגורים: נס-ציונה. תאריך לידה: 26.11.86 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום חיות מחמד: אין לי
כבלים או לווין? שניהם!
ים או בריכה? בריכה. מאכל אהוב: תותים. מאכל שנוא: קישואים. צבע אהוב: סגול. צבע שנוא: שחור. זמר/זמרת אהוב/ה: נינט טייב, מיכל אמדורסקי, שירי מיימון, אילנה אביטל, מיה דגן, אמיר פיי גוטמן, שי גבסו... שחקנים אהובים: איציק כהן, יגאל שדה, אמיר פיי גוטמן... שחקניות אהובות: נטע הבר, גבריאלה ספניק, אפרת בוימולד, טלי אורן, אביטל ליבני, יעל שרוני, מיה דגן, לינדסי לוהן... להקה אהובה: אין. שיר אהוב: יש המון! "דרך ארוכה" , "אולי" , "ג'סיקה" , "מרילו" ,"תותים" , "מקיץ אל החלום" , "צרות טובות".... שיר שנוא: אממ.... לא יודעת.. כל שירי הדיכאון למיניהם.. שירים עבריים או שירים לועזיים? גם וגם... תלוי בשיר. סגנון מוזיקה אהוב: אין משהו ספציפי... הכל חוץ מרוק. דיסקים מקוריים/צרובים?: תלוי של מי.. מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): קרימינולוגיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה והיסטוריה. חיה אהובה : כלב.

למרות שאני לא רושמת פה כ"כ.. אבל..

שם: יפעת
גיל: חודש הבא ב"ה 16 עיר מגורים: חיפה- קריות תאריך לידה: 21.2.89 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום ככה גובה: 1.80 (כן כן אני גבוהה.. חחח)
משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): עדיף שלא תדעו
חיות מחמד: אממ.. אין לי..
כבלים או לווין?: יש לי כבלים..
ים או בריכה?: שתיהם
מאכל אהוב: כל הג'אנק פוד למיניהם
מאכל שנוא: דגים
צבע אהוב: גוונים של כחול
צבע שנוא: לא חושבת שיש כזה
זמר/זמרת אהוב/ה: שרית חדד (ה-מ-ל-כ-ה)
להקה אהובה: אין משהו ספציפי
שיר אהוב: כל השירים של שרית חדד
שיר שנוא: שירים של מאיה (סיליקון) בוסקילה ושל זהבה (חרא) בן
שירים עבריים או שירים לועזיים?: עיבריים
סגנון מוזיקה אהוב: שרית חדד
דיסקים מקוריים/צרובים?: מקורי
מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): שיעור אהוב יש.. חופשי
מקצוע שנוא: היסטוריה
חיה אהובה: את כולם אני אוהבת במידה שווה
חחח.. טנגה/חוטיני/בוקסר: אממ.. שילוב
פנטזיה מגניבה שלכם: לא לפירסום

RossandRachel

New member
אני....

שם: נגה גיל: 14.5 עיר מגורים: רעננה תאריך לידה: 24.5 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום גובה: 162 חיות מחמד: אין כבלים או לווין? הוט שולט!!!!!! ים או בריכה? ים! מאכל אהוב: הקוסקוס של סבתא מאכל שנוא: פטרוזיליה!! זה לא בדיוק מאכל-אבל זה מגעיל צבע אהוב: כחול-סגול צבע שנוא: צהוב דהוי...שיהיה...חח זמר/זמרת אהוב/ה: א-ב-י-ט-ל ל-ב-נ-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להקה אהובה:אממ....אין משהו ספטציפי... שיר אהוב: השיר הכי מקסים בעולם ושכחתי את השם שלו...חח...המילים ראשונות הן- not a perfect person, יד ביד... שיר שנוא: אין לי משץ! שירים עבריים או שירים לועזיים? גם וגם סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ מדיכאון! דיסקים מקוריים/צרובים?: מקוריים!! אל תצרבו! מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): זה נשמע ממש מוזר- אבל הסטוריה! מקצוע שנוא: מורשת!!! חיה אהובה : כלב פנטזיה מגניבה שלכם: חסוי :) שכחתם סדרה אהובה!!! הסדרה שאני חיה ונושמת יום יום--חברים!!!!!!!!

LOVEאמיר

New member
../images/Emo99.gifאני גם ח-ו-ל-ה על השיר הזה!

יש לי אותו
לשיר קוראים: THE REASON וללהקה ששרה אותו קוראים: Hoobastank שיר ש-ו-ל-ט
יש לי גם ת'קליפ...

zionyeo

New member
תודה על ההערה האחרונה שלך...

רק עכשיו הבנתי את פירוש השם שלך!! :)

m o r s h

New member
אני אני אני ../images/Emo3.gif

שם:מור.ש גיל:16 עיר מגורים:בית אלעזרי (מושב ליד רחובות) תאריך לידה:15.9.88 צבע עיניים:כחול צבע שיער:שחור גובה:1.73 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה):54 חיות מחמד:אין כבלים או לווין?שתיהם ים או בריכה?ים מאכל אהוב:פיצה אני חושב חח בעצם לא יודע
הרבה דברים תלוי במצב רוח מאכל שנוא:הממ גם הרבה צבע אהוב:אדום, שחור, לבן, כתום.. צבע שנוא:ורוד זמר/זמרת אהוב/ה:רובי וויליאמס,עברי לידר ויש עוד הרבה.. להקה אהובה:הדורבנים,המשולש וגם יש עוד הרבה.. שיר אהוב:זכיתי לאהוב של עברי לידר, בחום של תל אביב שרית חדד שיר שנוא: הרבה
שירים עבריים או שירים לועזיים? גם וגם
סגנון מוזיקה אהוב:הכל בעיקר פופ אבל שוב אני אוהב הכל מוזיקה ישראלית בעיקר חח
דיסקים מקוריים/צרובים?:מקוריים מקצוע אהוב (יש דבר כזה?):אין דבר כזה מקצוע שנוא:סוציולוגיה חיה אהובה: שום חיה ספציפית- לא מת על חיות טנגה/חוטיני/בוקסר:בוקסר
פנטזיה מגניבה שלכם: לא לפורום

aMiRi GiRl

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:סיגלית לבינה גיל: 15 וחצי עיר מגורים: אלפי מנשה - ליד כפר סבא תאריך לידה: 27.7.1989 צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה: 1.60 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): אממ..אמממ...לא עונה!
חיות מחמד: כלב!!! כבלים או לווין? גם וגם ים או בריכה? לא זה ולא זה מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: ברד וקרמבו ועוד כל מיני שלא עולים לי כרגע לראש.. צבע אהוב: כחול צבע שנוא: לא נראה לי שיש כזה.. זמר/זמרת אהוב/ה: אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדוורסקי!!! להקה אהובה: היי פייב ז"ל שיר אהוב: מגדלור - מיקה קרני וכל השירים של אמיר ומיכל, וכל השירים של המחזמר מרי לו :) שיר שנוא: השיר של OZONE שירים עבריים או שירים לועזיים? עברייים!! סגנון מוזיקה אהוב: פופ דיסקים מקוריים/צרובים?: ברור שמקורייייייים! רק מקוריים! מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): ספורט
מקצוע שנוא: הכל חוץ מספורט חיה אהובה : כלב! טנגה/חוטיני/בוקסר: בוקסר.. פנטזיה מגניבה שלכם: אמממ.. אין לי אחת..

מילוי פרטים

שם:חופית גיל:22וחצי עיר מגורים:רמת-גן תאריך לידה:30.6.82 צבע עיניים:חום זית צבע שיער:שחור גובה:1.60 משקל:40 חיות מחמד:כלבים כבלים או לווין:שניהם מאכל אהוב:ציפס' מאכל שנוא:דלעת צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:אפור זמר או זמרת אהובה:אמיר פיי גוטמן להקה אהובה:הדורבנים והיי-פייב שיר אהוב:דמדומים שיר שנוא:סיפור מכור שירים עבריים או לועזיים:גם וגם סגנון מוזיקה אהוב:דאנס וישראלית ומזרחית דיסקים מקוריים או צרובים:מקוריים מקצוע אהוב:הבנת הנקרא מקצוע שנוא:מתמטיקה טנגה/חוטיני/בוקסר:אף אחד מהם פנטזיה מגניבה שלכם:אין

amitosh123

New member
אני עונה חוחו

שם: עמית כהן גיל: 14 עיר מגורים: מזכרת בתיה (גם ליד רחובות) תאריך לידה: 13.11.90 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.60 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): 42 חיות מחמד: היה לי צבים אבל מתו כבלים או לווין? כבלים ים או בריכה? ים מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: מלפפון!? צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: צהוב זמר/זמרת אהוב/ה: ירמי קפלן להקה אהובה: מוניקה סקס שיר אהוב: שנים חסומות של מוניקה סקס שיר שנוא: השיר של הפסטיגל נומה נומה יהה שירים עבריים או שירים לועזיים? עבריים סגנון מוזיקה אהוב: רוק דיסקים מקוריים/צרובים?: מקוריים מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): אממ.....אין מקצוע שנוא: אמנות חיה אהובה : כלב טנגה/חוטיני/בוקסר: בוקסר פנטזיה מגניבה שלכם: !

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifאני...../images/Emo70.gif

שם: שרית גיל: 17 וקצת..
עיר מגורים: חסוי
תאריך לידה: 16.11.87 (לועזי), כ"ד חשון (עברי) גובה: 1.73 חיות מחמד: יש
חדשה
חתולה בשם - לילי
כבלים או לווין? נאדה
ים או בריכה? ים
מאכל אהוב: כל מה שמשמין...
מאכל שנוא: ירקות, גבינות ואוכל לא כשר
צבע אהוב: כחול, סגול ושחור צבע שנוא: צהוב, חרדל ואדום זמר/זמרת אהוב/ה: אממ.. תנו לחשוב... הא
אמיר פיי גוטמן
להקה אהובה:
היי פייב
(מאז ולתמיד
), בקסטריט בויז, אוונסנס (ויש עוד...
) שיר אהוב: יום מעונן - היי פייב
(השיר של כל הזמנים
) שיר שנוא: יש המון. כרגע עולה לי אחד לראש: "דוד אוהב אותך ורוצה לעשות לך בת או בן או משו..."
שיר מטומטם לגמרי...
שירים עבריים או שירים לועזיים? חוץ מאמיר פיי גוטמן, היי פייב ועוד כמה בודדים, אני בעיקרו מעדיפה לועזית...
סגנון מוזיקה אהוב: pop & rock
דיסקים מקוריים/צרובים?: תלוי, אם אני מעריכה ואוהבת מאוד את אותו אמן אז ברור שאני יקנה מקורי, ואם זה סתם שיר בודד אז אני צורבת...
מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): לא היה ולא יהיה בחיים מקצוע אהוב
מקצוע שנוא: ה-כ-ל
חיה אהובה : חתולים וטיגריסים
פנטזיה מגניבה שלכם: כדאי שלא תידעו...
*האמ* קשור לאמיר *האמ*...

zionyeo

New member
יוו הצלחתי להיכנס סופסוף!! הנה שלי-

שם: ענבל גיל: 16 וחצי עיר מגורים: ירושלים תאריך לידה: 30.6.88 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.70 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): וטוב שכך חיות מחמד: אח מעצבן כבלים או לווין? כבלים ים או בריכה? אפחד מאכל אהוב: הממממ לוידת מאכל שנוא: חריף צבע אהוב: כחול וסגול צבע שנוא: אין זמר/זמרת אהוב/ה: ריקי גל, גלי עטרי, עמית צח, עדי כהן, צביקה פיק להקה אהובה: המממ המממ הממ אין חח שיר אהוב: אוווווווו יותר מדי! שיר שנוא: מזרחית שירים עבריים או שירים לועזיים? עבריים ו-ב-ג-ד-ו-ל סגנון מוזיקה אהוב: שירים ישראלים וכל מיני מהכל חוץ ממזרחית דיסקים מקוריים/צרובים?: צרובים :p סתם אם זה אומן שאני מעריכה>>מקוריים! מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): ביולוגיה שולט! וכימיהההההה מקצוע שנוא: היסט(ו)ריה חיה אהובה : הכל טנגה/חוטיני/בוקסר: בוקסר נראה לי פנטזיה מגניבה שלכם: לא עולה לי כרגע

miri a

New member
למרות שפרטיי חסויים... ../images/Emo8.gif

שם: מירי גיל: 18 עיר מגורים: רעננה (הבועה של הארץ
) תאריך לידה: 30.11.1986 צבע עיניים: דבש צבע שיער: אמממ הטבעי זה חום גובה: 170 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): 58 חיות מחמד:
כבלים או לווין? YES ים או בריכה? ים מאכל אהוב: סלט זה טוב.. מאכל שנוא: אוכלת הכל בדרך כלל
צבע אהוב: שחור צבע שנוא: לא כ"כ אוהבת ירוק זמר/זמרת אהוב/ה: מיכל אמדורסקי, בריטני ספירס להקה אהובה: ניראה לי הלהקות של פעם אן סינק,בקסטריט בויז,ווסטלייף שיר אהוב: wherever you go של בריאן אדמס שיר שנוא: כמעט כל מה שמזרחית שירים עבריים או שירים לועזיים? שניהם,נוטה ללועזית סגנון מוזיקה אהוב: פופ,R&B,היפ הופ דיסקים מקוריים/צרובים?: מקוריים של אמנים שאני מעריכה מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): כרגע נמאס כבר מהכל מקצוע שנוא: אזרחות חיה אהובה :
טנגה/חוטיני/בוקסר: חוטיני פנטזיה מגניבה שלכם: משאירה אותה לעצמי..

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo3.gif

היי,הייתי פה פעם בכינוי הקודם שלי
חח שם: עדי גיל: 18 עיר מגורים: חולון תאריך לידה: 18.3.87 צבע עיניים: חום-ירוק צבע שיער: שחור גובה: 1.65 משקל (בטח כל הבנות לא יענו על זה): צודק. חיות מחמד: הכל כבלים או לווין? אותו חרא
ים או בריכה? ים מאכל אהוב: אורז מאכל שנוא: בשר(בשר זה רצח!
) צבע אהוב: אדום צבע שנוא: לבן? זמר/זמרת אהוב/ה: סלין דיון להקה אהובה: היהודים שיר אהוב: hero-mariah carey שיר שנוא: כל שיר של בריטני ספירס
שירים עבריים או שירים לועזיים? שניהם סגנון מוזיקה אהוב: הכל בעיקרון דיסקים מקוריים/צרובים?: תלוי במחיר
מקצוע אהוב (יש דבר כזה?): לא מקצוע שנוא: כל השאר,במיוחד תנ"ך.. חיה אהובה : קואלה
טנגה/חוטיני/בוקסר:
פנטזיה מגניבה שלכם: למה אני אמורה לכתוב פה?

למעלה