לפי דעתי אתה די טועה
ואני אגיד לך גם למה! הם מעלים פה הפקה ענקית ויקרה מאוד מלונדון! עכשיו הם לא יכולים להביא שחקנים שאף אחד לא מכיר להשקיע כל כך הרבה כסף ולך תדע אם יבואו בכלל אנשים להצגה. אני חושב שהשחקנים הם מדהימים והם עובדים בצורה מצויינת. כמו שאמרת הם לא יודעים איך להפעיל בובות בשביל זה אילן לימד אותם. השחקנים נבחרו לפי דעתי בצורה מעולה. ההצגה אמורה להיות קומית קצת צינית. רוב השחקנים שהביאו הם שחקנים שהופיעו כמעט רק מול ילדים- טלי אורן, רויע בר נתן, מיכל ינאי, אלינור אהרון, ניקי גולדשטיין גם לאחרונה וגם מיכל מוכתר. אתה טוען שהבובות הם רק פריט לבוש אצלם יכול להיות שאתה חושב ככה כי רואים את השחקנים עם הבובות כשהם חצי. לכן הם לבושים בשחור כמו שראית חוץ ממיכל ינאי והם בכלל לא מנסים להיות יפים, מתלבשים יפה, שמים הרבה איפור או משהו כזה, זה רק נראה לך ככה כי הם שחקנים מוכרים. אם תלך להצגה ותראה את מיכל מוכתר תחשוב שהיא מעולה ולמה בגלל שהיא לא כל כך מוכרת. טוב לסיכום, כולם עושים עבודה מעולה וזאת רק היתה הפרזנטציה. אני מבטיח לך שבהצגה עצמה יהיה לך מהמון דברים להתפעל חוץ מהשחקנים- תפאורה, עוד עשרות בובות אחרות שעכשיו לא רואים אותן, מוסיקה, שירים..