בגלל ששום דבר לא מתחדש פה..

LadySilkworm

New member
בגלל ששום דבר לא מתחדש פה..

אז שאלה-דיון: איך הייתם מגיבים אם הייתם פוגשים את נייטוויש\מישהו מנייטוויש? :) ואגב, אני חוזרת על ההצעה שלי[לכתוב מכתב לתומאס, אם מישהו זוכר?]. הבעיה היא שכבר אי אפשר לשלוח יותר לתומאס, ובעוד 10 ימים ייפתח הNightmail שוב, הפעם לשלוח למרקו... אז כדי שנהיה מוכנים מראש, תכתבו שאלות למרקו כבר עכשיו. ושוב, תנסו להיות מקוריים. [מי שבאמת רוצה מוזמן לקרוא את הפעמים הקודמות פה]. יש עניין?

lacrimosa girl

New member
^&^

קופצת עליהם, מועכת אותם, בודקת אם הם נשארו בחיים אחרי מתקפת השוורים כמתואר בתחילת המשפט, גוררת אותם למקום שקט, גונבת את הגאוניות שלהם ואונסת אותם. ^^ שואלה למרקו- will you merry me? [חח, כפל משמעות
]

box 5

New member
פשוט מאוד.. מתעלפת

הייתי קופאת... מאה אחוז... מתאים לי כלכך!

Lillith Dirge

New member
אמממ

אני חושבת שהייתי חוטפת התקף לב. קמה צורחת מתעלפת קמה שוב חוטפת עוד התקף לב. קמה ורק אחרי שאני בטוחה שאני לא אתעלף שוב. לוחצת להם את היד XD סתם נו, בטח הייתי קופצת וצורחת כמו ילדה בת 10 שרואה את יהודה לוי.

מממ...

האמת,שאין לי מושג איך הייתי מגיבה..אני די לא צפויה,אז ככה שאני לא יכולה לצפות את התגובה שלי אילו הייתי רואה אותם..אני מנחשת שאחד מהמקרים היה קורה:הייתי קופאת,או שהייתי מדברת אליהם בביישנות והידיים שלי היו רועדות,הייתי בוהה בהם בטימטום עד שההבנה שאלו הם הייתה מחלחלת למוחי או כל תגובה אחרת..חחחח

חחחחח

כמו שאני מכירה את עצמי הייתי נכנסת למצב הלם ולא עושה כלום. אבל בתכלס אין איזו שאלה ספציפית מהותית שהייתי רוצה לשאול אותם. אולי רק להגיד להם כמה הם להקה אדירה. אולי גם איזה חיבוק או משהו. P: שאלות למרקו. ממ אני חושבת שהוא כבר נשאל מה עם שהוא יהיה הזמר הראשי בנייטוויש. בהנחה שהוא לא ענה על זה בריאיון או משהו.

הממ, כפי שאני מכירה את עצמי...

אני אכנס לשוק ואעמוד ככה איזה חצי דקה עם פה פתוח, אחרי זה אני ארוץ אחריהם ואשפיל את עצמי, אמלמל משהו מפגר ואבקש חיבוק
יצא לי כבר לחבק כמה "סלבריטיז"

danduuu

New member
*אהמ*ניל גיימן*אהמ*

אה דרך אגב!!! לפני איזה יומיים אחרי שדיברנו הלכתי לטלוויזיה וממש ממש שיעמם לי אז ראיתי איזה תכנית קומית עם פמלה אנדרסון XDD וכל העלילה של התכנית התרחשה בחנות ספרים ופתאום היא עומדת איפשהו ומאחוריה מה אני קולטת?? פוסטר ענק שרשום עליו ניל גיימן ופרשום לספר אנסאי בויז משהו כזה חח אני כולי התלהבתי וישר חשבתי עלייך

Cold Heritage

New member
המממ

לדעתי מתבייש ומסתכל עליהם מהצד
[עשיתי את זה כבר פעם עם איזה מפורסם שנוראנורא אהבתי פעם
] או נותן חיבוק לכולם וממשיך בדרכי
. והממ.. אפשר לשאול אותו כמה שנים הוא מנגן על בס או משהו כזה ++... [אני גרוע
]

Cold Heritage

New member
עידן רייכל X:

הוא הלך עם חברה שלו בנמל בתל אביב ועצר לידי >_> ואני בוהה בו כאילו
. אבל נוראנורא אהבתי אותו פעם [לא משנה שעכשיו אני מכחיש כל קשר אליו >_>. גיליתי את "עולם המטאל" ממש לאחרונה P: ].

Cold Heritage

New member
אני אתוודה ואגיד שיש לי את האלבום

השני שלו גם P: [ותכננתי על הראשון רק כדי להשלים XD וגם כי יש שם שירים נחמדים P:] אבל דיי ירדתי מזה לאחרונה.. רייכל *_*.

למעלה