בגלל ש-gilriv מתרשל בתפקידו,תזכורת:

gadgad0

New member
בגלל ש-gilriv מתרשל בתפקידו,תזכורת:

מאתמול משודרת העונה הראשונה של "ניצבים" (EXTRAS) בשידור חוזר עם רגעים קומיים מבריקים ששיאם בפרק השישי והאחרון בעונה - הדיאלוג בין פטריק סטיוארט לאנדי מילמן (ריקי ג'רוויס) על התסריט שסטיוארט כותב על אודות סוכן נוסח ג'יימס בונד שמפשיט בחורות בכוח המחשבה ועל "מסע בין כוכבים". ואי אפשר בלי ציטוט: Patrick Stewart: You've seen "Star Trek: The Next Generation?" Andy Millman: I haven't, no. Patrick Stewart: Why? Your wife won't let you have it on? Andy Millman: I'm not married. Patrick Stewart: Oh, your girlfriend then? Andy Millman: I haven't got a girlfriend either. I live alone. Patrick Stewart: You're not married, you haven't got a girlfriend... and you've never watched "Star Trek?" Andy Millman: No. Patrick Stewart: Good Lord...

gilriv

New member
יש בYES כבר תיזכורת לזה

וזה שידור חוזר חוץ ממך הבנתי שזה משעמם אז תיקח אתה ותסמן תזכורת בנתיים ממילא שידור חוזר ובטח לא היחדי

הא 6 פרקים?../images/Emo87.gif

מזה שווה אז? שיביאו משהו טוב לשידור חוזר ראוי. ובלי קאמבאקים מחורבנים למיניהם.

gadgad0

New member
אני דווקא בעד עונשי מלקות למנהלות

הערוץ כדלקמן: 1. חמש מלקות על שידור חוזר שלישי ומעלה של מוצרים טלוויזיוניים של ראסל טי דייוויס. 2. עשר מלקות על שידור כל סידרה שזוכה לשם התואר "פולחני" בידי אמיר קמינר או ששירי מיימון טוענת כי היא צופה בה באדיקות. 3. חמש עשרה מלקות על שידור סדרות הזוכות בפורום להודעות הכוללות את הביטויים "איזה מגניבה", "פחחחחח" ו-"יאאאאא איזה באסה". יש לציין כי חשוב שעונשי המלקות ישודרו בשידור ישיר בערוץ וכי המולקות ילבשו, לכל היותר, את קולקציית בגדי הים החדשה לקיץ 2006 של גוטקס. חשיבות חינוכית מכרעת יש לדרישה כי מי שתבצע את העונש תהיה אורית פוקס.

Tinty

New member
ורק בזכות הפונט שלי

לא נכנסו הביטויים "חשיבות חינוכית" ו"אורית פוקס" לאותה השורה.

yesplus

New member
צודק לגמרי. אני לוקחת על עצמי עוד

היום לכתוב, להפיק, לביים ולשחק ב-10 פרקים נוספים.

gadgad0

New member
רגע, רגע, מה עם המלקות?!

למה את הולכת לעשות את העבודה של ריקי ג'ארוויס? כבר דיברתי עם אורית פוקס (היא מסכימה), גוטקס מוכנים לתת חסות (צריכים רק את המידות שלכן). אי אפשר לדפוק ברז ככה וללכת לעשות חלטורות ב-HBO! איך ייראה כל המעמד בלעדיכן? איזה ערך חינוכי יהיה לזה?

yesplus

New member
אתה כנראה ממש חייב לראות אותי

לפני שבונים את הסט לצילומים. לא משהו שהיית רוצה לתלות בבית.

gadgad0

New member
אצלי בבית תלויות תמונות של

פרנסיס בייקון. יכול להיות משהו גרוע מזה?

למעלה