בגלל ש...

D I N G 0

New member
בגלל ש...

אני לא חולני במיוחד,לא דברים שמפריעים לי לפחות אבל יש תקופות שאני חוטף\נחתך\נכווה יותר מהרגיל. אז לפעמים נדמה לי שמיקום הפגיעה או איך שזה קורה זה לא מיקרי,כאילו התת-מודע או מה שלא יהיה מנסה להזהיר אותי.נשמע מוזר ? דינגו זה פשוט צליל יפה,אם אני חושב על זה עכשיו אז מה שתופס אותי זה שזה כלב אבל לא תוכל לאלף או לביית אותו לגמרי.נשארה חיות בחיה הזאת.

שלום דינגו ותודה ששבת

ברוך השם, דינגו זה כמו יצחק. עקוב אחרי : go = צא, לך.. ( go = גוע = נגע = לגעת, להגיע, לצאת ולהגיע ליעדו ) דין = חוק, כלל.. יצחק = יצא (מ ) חק = חוק = יוצא מן הכלל. להיוולד לאמא בת 90 זה חריגה מחוקי החיים, להעקד, למות ולשוב אל החיים זה חורג מחוקי החיים. יצחק לא נקרא כך כי אמו צחקה אלא בגלל שהוא יצא ממסגרת החוק הגשמי. אז אתה צודק "דינגו" זה מצב של אדם ששואף להשאר מחוץ למסגרת הדינית ו"המבעסת" של הציביליזציה. מצד אחר ולעינייננו, יש בך צד שמזכיר לך שאתה פגיע בדיוק כמו כל אחד מאיתנו. ואולי בכל פעם שאתה מנסה להיות "דינגו" אתה חוטף ממנו. זה נורא מעניין. אמור לי אם יש משהו בדברי. חזור אלי. אלישוע.

נ.ב

כמו שהאבוריגינים נותנים שמות על פי סימנים כאלה ואחרים, שמות = משמעות. "דינגו" בתרגום חופשי משמעותו, הנוגע בחוקים ( על משקל רוקד עם זאבים ).

למעלה