בגלל-

סוכריה16

New member
בגלל-

שאין לנו את הפרק הראשון פה בפורום- כל הדיעות שהיו לנו אז והכל אני שמה קישור לפורום טלבנולות.. שמה היה הפרק הראשון- למישוו התשנה הדיעה או מי שלא היה אז חושב משוו אחר!? או מסכים אם הדברים!? שתפו..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifממש לא נראה שעבר 100 פרקים

זה עבר כזה מהררררררררררררר תאמת שהדברים לא הכי זזו בפרקים האלה.. בקושי נשיקות ואהבות.. אני לא אוהבת שמורחים.. חעחע העיקר היו תקטעים המצחיקייםםם שאני אוהבתתתתתתתתתתתתתתת

סוכריה16

New member
רנטה עושה טוב את אנהי

אני כל היום עם הסוי רנטה הזה!

meytula

New member
בבקשה מישהו יכול לעזור לי זה חשוב

יש פה כתבה על דוחלסה ורשום שהיא בבעיה איזה בעיה??

סוכריה16

New member
הסיבה לא ידועה אבל ככה אומרים:

דולסה עם בעיות! מי שנראתה מאוד מבולבלת ודיי מודאגת הייתה דולסה מריה. שעזבה לזמן את ההפקות של רבלדה כדי לענות לטלפון, יותר מ 10 דקות היא דיברה בטלפון ובמשך כל בהזמן הזה נראתה מודאגת. לא הבנתי תשורה החאונה אולי "הלוואי שהחתיכה לא תהפך ליותר מידי מורדת" חח בעעע לא מובן לי ממש יפיופה הדולסה הזו!

meytula

New member
זהו חשבתי שפיספסתי משהו אבל לא כתוב

על בעייה מסויימת בכל זאת תודה ואכן יפיופה

bigmomentom

New member
איזה שרשור מדליק! יפה דיקלה../images/Emo24.gif

אני חייבת להודות שלא צפיתי ברבלדה מהפרק הראשון (רק מפרק 20 בערך) וגם לא ראיתי המורדים ארגנטינה, אבל היה ממש מעניין לקרוא את התגובות של כולם לפרק הראשון. בימים האחרונים העלו בפורומים המקסיקנים את שלושת הפרקים הראשונים של הסידרה אז אני משלימה עכשיו פערים, ומבחינתי אפשר היה לראות את הפוטנציאל להצלחת הסידרה כבר אז.

סוכריה16

New member
חח כן אבל עכשיו הרבה יותר יפה

חוץ מזה אני זוכרת שמעריצה "הדוקה" כביכול של אנהי, פתאום רשמה שהיא לא יודעת לשחק את זה ושהיא לא יכלה להסתכל עלייה.. ואז התווכחנו אני והיא ועכשיו אני רואה שמחקו את התגובות! חחח הכי בולט זה שאהבו את הסטרפטיז של אנהי, ושנאו תשיער שלה חח
זה באמת נחמד להזכר, אבל למרות שלא ראית לא הפסדת! רק עכשיו התחלתנו בפרקים המענינים באמת! זו ההתחלה האמיתית בשבילי... עד פרק 104 הכל היה הקדמה גדולה

eveligne406

New member
האמףףףףףףףף מי חושב כמוני??

תגידו לי אם אתם מרגישים אותו דבר או שזו רק אני>>>>>>>>>>> האמת היא שבהתחלה לא תכננתי לראות את זה, ראיתי את זה רק בגלל אנהי כי את הגירסה הארגנטינאית בכלל בכלל בכלל לא אהבתי... ובהתחלה זה נראה ממש מצחיק כמו מן חיקוי כזה למורדים..והשחקנים ניסו להיות כמו הדמויות שבארגנטינאית, הכל הלך לפי התבנית של הארגנטינאים, זה הי כזה...קצת קשה בהתחלה. אבל זה ממש מדהים לראות איך שעם הזמן הם מפתחים לעצמם אופי משלהם לדמויות, מיה המקסיקנית לגמרי שונה ממיה הארגנטינאית, כנ" רוברטה, מיגל,דייגו וממש כמעט כולםם... הסדרה כבר הפכהלהיות בעלת זהות שונה ומיוחדת ולכן עכשיו ממש קשה להגדיר את רבלדה כ>>חיקוי למורדים. מי חושב כמוני??

למעלה