אמא בריבוע
New member
בגני אביב סוגרים את המים כל יומיים
אני רותחת, ממש זועמת. אתמול שוב לא היו לנו מים לפחות איזה שעתיים בשעות הערב (חשבתם שאכתוב בחרוז "אחר הצהריים"?)
בכל מקרה, מה שקורה בבניין שלנו וגם בשאר שכונת גני אביב זה פשוט זוועה ומטרד בלתי יאומן. כל יומיים יש הפסקת מים של מינימום שעה ובמקרים גרועים יכולות לעבוד שעות רבות עד שהתקלה מתוקנת. חברת האחזקה הממונה על כל התיקונים והאחזקה בשכונה, "אורית אור" עושה לנו חושך בעיניים ואדום בעצבים. הם מעיזים להגיד שהתקלה שייכת לעירייה בעוד ששכנים שעלו לגג לבדוק את מצב המשאבות גילו שמתוך שתי משאבות שאמורות לעבוד, אחת בכלל לא מחוברת והשנייה מתקלקלת כל שבוע וצריך לסדר אותה. גם הדודים צריכים לעבור בדחיפות תיקונים וחלק גם להחליף. שיא השיאים היה בשבוע שעבר שהיתה הפסקת מים משעה 13 ועד 20. אורית אור אמרו שזה בעיה מהעירייה ולא אצלהם. במוקד 106 של העירייה אמרו שזה לא הם אלא מקורות ונתנו לי מספר טלפון של מישהו שאמור להיות נציג מקורות. נציג מקורות אמר שכן, יש בעיה, היה פיצוץ בצינור ראשי בשכונה והם מתקנים. אם ידעתם שיש פיצוץ בצינור לא יכולתם להודיע עשר דקות לפני שאתם מנתקים את המים בכל השכונה??? אני חושבת שהגיע הזמן לפעול נגד אורית אור, עיריית לוד ומקורות בכל הקשור לניתוק המים בשכונת גני אביב. אני מתכוונת לברר עם העורך דין שלי את הסוגיה המשפטית לגבי עוגמת נפש וגרימת נזק. אני לא אתפלא אם יש כאן עילה לתביעה של אורית אור על נזק לרכוש שלנו מאחר וכל ייבוש כזה של הדיירים גורם לנזק בצנרת. אני לא אתפלא אם הם מנתקים את המים או גורמים ללחץ מים נמוך רק כדי שנקרא להם ואז הם יודיעו שהם מעלים מחירי האחזקה רק בגלל שיש הרבה תקלות. זה מרגיש כמו מוסכניק שבודק למישהו את האוטו ואומר לו שיש לאוטו תקלות בשווי של אלפי שקלים כאשר למעשה את התקלות עשה או המציא המוסכניק כדי להגדיל את הרווחים שלו. לא אתפלא אם זה מה שעושה חברת אורית אור.