בגראנד קניון בחיפה פתחו חנות של

בגראנד קניון בחיפה פתחו חנות של

צעצועים בחצי מחיר- ממש זול שם. היינו , נדהמנו, העמסנו, וקנינו בשמחה... עוד משהו-רבקט שהיה שם נסגר... חזרנו בשיא המבול- היה מדהים- כמעט לא ראינו לאן לנסוע מרוב שהגשם שצף וקצף על שימשת הרכב, מפלי מים אדירים ... מדהים!

ובגלל אותו גשם...../images/Emo43.gif

טיפלתי היום במשמרת אחת ב - 3 תאונות דרכים. אתם לא חושבים שזה מוגזם ?? בבקשה סעו לאט{סדגש| . גשם= 10 קמ"ש פחות מההגבלה החוקית (כביש שמותר 90 בגשם נוסעים 80 ) והכי חשוב לא זזים עד שכולם חגורים - גם הילדים מאחור הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמנון - כל תאונה היא מיותרת ../images/Emo73.gif

ומוגזמת. מצטרפת לקריאתך לנהוג לאט יותר. שיהיה לנו חורף שקט ובטוח בדרכים (שדברי אנשי גלגל"צ). סיגל

איזה חנות? שמות, שמות... ../images/Emo77.gif

אנחנו היום היינו בפעם הראשונה ב"כפר השעשועים" בקרית חיים. וואי, כמה הפתעות יש שם לילדי גנים. כמובן שלא יכולנו להתאפק.

לחנות קוראים "צעצוע של חנות"

היינו שם ביום רביעי...המחירים בהחלט זולים! ועכשיו יש להם מבצע של אוהל כדורים + 30 כדורים בחמישים ש"ח בלבד!

ואם בדברים זולים עסקינן ../images/Emo100.gif

אז בקניון חיפה יש חנות בגדים שווה. קוראים לה פינוקט, והמבחר ממש יפה וכמובן זול

יש פינוקט גם בחוצות המפרץ

אבל לא התרשמתי ממחירים זולים במיוחד...יש פה ושם בגדים במחירים טובים...

פינוקט שווה מאד..יש עודפים

של שילב משנים קודמות..קניתי שבעה פריטים של חורף..פוטר עבה . .ועלה 167 ש"ח..ישר באתי וכיבסתי כדיי לראות איכות..ופשוט מעולה. אנחנו מרוצים

ונזכרתי..שלושה בייביגרוו

עולים 59 ש"ח..כשבשילב מוכרים ב-99 ש"ח.
ממילא..זה בדיוק לשלושה חודשים!

דיאנה1

New member
יש פינוקט ו"פיפו" גם ברעננה, ברחוב

אחוזה צמוד למרכז אלרם. יש שם דברים לא רעים.

iris & ben

New member
חנות ברעננה

כשאני מגיעה לארץ אני תמיד קונה בחנות שנקראת קונצים זול ומדליק החנות נמצאת בפסג´ ליד בנק דיסקונט ופיג´מות וגופיות בגד גוף אני קונה חנות נקראת כל בו לתינוק והכתובת אחוזה 118 זול ואיכות מצויינת וכל החברות שלי צוחקות עליי דבר נוף לדעתי סריגמיש יותר יפה ואיכותי משילב

מולם יש את סריגמיש שהם לדעתי זולים

ובצד השני ליד גלי - יש את לודז´יה ששם יש בגדים ממש זולים לילדים ותינוקות - כולל הלבשה תחתונה.

למעלה