בגרויות חורף מישהו עושה?
C crazy4tc New member 21/12/04 #3 מסתבר שכן ../images/Emo12.gif בגרות פנימית בספרות... אבל זה עוד הרבה זמן... נראה לי... אני מקווה...
C CoLd CoCa CoLa New member 21/12/04 #5 אין לי בגרויות../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif שנה הבאה כן ... אבל שיהיה בהצלחה לכל מי שכן עושה
« «Adrienne» New member 21/12/04 #6 לא אבל יש לי בגרויות קיץ... לשון, אנגלית (אני בדוברי אנגלית), צרפתית, הסטוריה ו... זהו בינתיים זה לא משנה מתי הבגרויות, זה עדיין חרא.
לא אבל יש לי בגרויות קיץ... לשון, אנגלית (אני בדוברי אנגלית), צרפתית, הסטוריה ו... זהו בינתיים זה לא משנה מתי הבגרויות, זה עדיין חרא.
T TCgirl New member 21/12/04 #7 ../images/Emo10.gif ../images/Emo187.gif עד סוף שנה שעברה גם אני הייתי בדוברים... ואז סגרו לנו את הקבוצה כי היינו מעט מדי
../images/Emo10.gif ../images/Emo187.gif עד סוף שנה שעברה גם אני הייתי בדוברים... ואז סגרו לנו את הקבוצה כי היינו מעט מדי
ט ט ל ל ל ל New member 24/12/04 #11 עדי../images/Emo9.gif אני אוהבת..שנים לא דיברנו../images/Emo4.gif
A adi u New member 26/12/04 #12 ת'אמת, הייתי בטוחה שנמאס לך ממני../images/Emo12.gif אני שמחה לראות שלא =). את תמיד מוזמנת לשלוח הודעה לאייסי\מסנג'ר... אני כמעט תמיד שם ואם אני לא..אז אני יהיה שם בקרוב=)
ת'אמת, הייתי בטוחה שנמאס לך ממני../images/Emo12.gif אני שמחה לראות שלא =). את תמיד מוזמנת לשלוח הודעה לאייסי\מסנג'ר... אני כמעט תמיד שם ואם אני לא..אז אני יהיה שם בקרוב=)