בגרויות

anna the best

New member
בגרויות ../images/Emo105.gif

היי מה קורה? כמה זמן לא הייתי כאן.... השנה אני ניגשת ליחידה הראשונה של ערבית, ו-2 יחידות (השלמה ל-3 נראלי...) של י"א. והבנתי שניקוד סופי ירד במיקוד של ה-2 יח"ל. אבל ביחידה הראשונה יש ניקוד סופי? מה בדיוק יהיה שם על זה? ויהיה אנסין? מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק יהיה בבגרות? וגם מה יהיה בבגות בע"פ? תודה מראש...

חחחחחחחחחחחח

תגידי מי המורה שלכם? נראה לי שצריך לפטר אותה על רשלנות... או שזאת את שמבריזה חחחח.... את שואלת פה שאלות שהם בערך כמו לשאול האם צריך לדעת חיבור וחיסור לבגרות במתמטיקה...

L i r a n 5

New member
למה אתה אומר את זה..?

אני כמעט בטוח של 2 יח"ל השלמה ל 3 אין צורך לדעת ניקוד סופי... לגבי היחידה הראשונה אני בטוח שלא צריך לדעת ניקוד סופי. אבל אולי אני טועה =] אני מניח שאם תראה לי שאלה מבגרות באחד משני השאלונים הנ"ל שעוסקת בניקוד סופי, אני אסכים איתך.

L i r a n 5

New member
לדעתי לא צריך

רק השנה למדתי ניקוד סופי [אני ניגש להשלמה ל 5 יחידות - לשאלון האחרון].

anna the best

New member
בקשר למורה אני מסכימה איתך.... ../images/Emo105.gif

אבל מישהו יכול לענות לי מה כן יהיה בבגרות? זה ממש חשוב!

pilpelmemule

New member
../images/Emo13.gif אוקיי..

ביחידה הראשונה יש לך קטע (כמו אנסין אבל לא ממש כי הוא מורכב ברובו ממילים מהדפים של האוצר מילים..) ואת צריכה לענות על שאלות בקשר אליו. אח"כ יש קטע של פועל בו צריך לנתח פעלים מתוך הקטע (שהם מסומנים) ופעלים אחרים (יש לך המון בחירה שם).. [צריך רק בניין ושורש] ולבסוף יש לך קטע של תחביר עם כל מיני משימות, נגיד, לכתוב משפט מחדש כשהופכים את הנושא מיחיד לרבים וכל מיני משימות כיוצא באלה. (צריך לדעת טוב חוקי תחביר).. אם שכחתי משהו אני אשמח אם תרעננו את זכרוני
ביחידה השניה יש קטע אנסין ואין מקור ללמוד ממנו מילים, אבל רצוי לדעת כמה שיותר מהספר עיתונות
, אח"כ יש שאלות על הקטע. לאחר מכן יש קטע של פועל ובו מנתחים פעלים מסומנים מהקטע [שוב, בניין ושורש] בפרק השלישי יש "לשון העיתונות".. בד"כ השלמות עם מחסן מילים או להשלים משפט שנותנים לך את ההתחלה שלו (נגיד "אמר שר החוץ ש....") או לתרגם משפטים מעברית לערבית... בד"כ השאלה האחרונה היא לתרגם מערבית מודעה אומשו כזה. כנ"ל לגבי הזכרון
המון בהצלחה~!~

כן שכחת../images/Emo8.gif

הסברת טוב... כל הכבוד !!! אבל ביחידה 1 ישנו פרק נוסף והוא = משפטי השלמה. משפטי השלמה = 40 נקודות בבחינה. ((וזה המוןןןןןן)) ישנם 10 משפטים. יש להשלים רק 8 מילים מתוך מחסן מילים נתון. (יכול להיות שבמקום משפטים בודדים יהיה קטע שהוא סיפור)

anna the best

New member
או.קיי, תודה רבה ../images/Emo105.gif

אין לך מושג כמה זה עזר לי. אבל- על איזה דפים של אוצר מילים את מדברת? זה הרבה?

pilpelmemule

New member
עוד דבר!!!

הרבה ירד במיקוד.. אז את לא צריכה ללמוד הרבה נושאים. אני מנסה המוון זמן לצרף לך רשימה של הנושאים שאת צריכה ללמוד אבל המחשב לא אוהב את הרעיון (יש לו מצבי רוח אווףף) ואני מאוד עצבנית עליו כי אני באמת רוצה לעזור לך!!!!!!!!!! אז אני אנסה אולי אחר כך או משהו או שתנסי למצוא את הרשימה של המיקוד... המון בהצלחה

anna the best

New member
תודה תודה תודה!!!!!! ../images/Emo105.gif

המון תודהה!!!!!! נראה לי הייתי נכשלת בבגרות בלעדייך... ובקישור שהבאת לי מופיעה תודה למורה שלי משנה שעברה.... היא באמת היתה מורה מדהימה.

Shirley808

New member
לא ידעת שצריך לדעת את המאגר מילים?!

מזל שנכנסת לפה, זה אחד הדברים הבסיסיים לבגרות יחידה ראשונה, וגם מומלץ ללמוד את המאגר לשאר היחידות

Shirley808

New member
חזק כתבת!

החתול מתיתיהו צודק. יש דברים שהם מובן מאליו ועלייך לדעת מה זה ניקוד סופי ולהכיר את זה. אומנם לא יבקשו ממך את זה בקטע של תחביר אבל בחלק עיתונות צריך לכתוב.

למעלה