בגרות בגאוגרפיה

s h i r i i

New member
בגרות בגאוגרפיה

שלום לכם, אני סיימתי מכינה קדם אקדמאית ונכשלתי בגאוגרפיה רק בשתי יחידות רציתי לשאול אולי אתם יודעים מאיפה אני יכולה לקבל את החומר לבגרות כי זה משתנה לפי המיקוד. אולי איזה אתר אינטרנט שאפשר לראות או כל דבר אחר. תודה מראש.

שלום שירי

ברוכה הבאה. יש המון המון חומר באינטרנט וגם אנחנו פה כדי לעזור. באילו יחידות את צריכה להבחן שוב? אם תפרטי נוכל לכוון אותך לחומר בקלות.

הימליה

New member
באתר של משרד החינוך יש מיקוד

פעמיים בשנה מפורסם המיקוד באתר של משרד החינוך. עכשיו מופיע בו המיקוד למועד החורף.(יש רק לאקסטרנים בחורף בגיאוגרפיה) לקראת פסח יופיע המיקוד למועד הקיץ. שימי לב למיקוד לפי אקסטרנים ואינטרנים. יש אתר של המורים לגיאוגרפיה ושם מפיע המיקוד,יש שם שאלות ותשובות למבחנים ודוגמאות למבחנים. אם יש לך שאלות ספציפיות-אשמח לעזור.

s h i r i i

New member
אז ככה

אני צריכה להיבחן שוב בשתי יחדות של גאוגרפיה חבלית וגאוגרפיה נושאית: ארה"ב, עולם שלישי, עירונית, כלכלית וכו'

הימליה

New member
אלו שאלונים שיש רק בקיץ.

בסביבות פסח כנסי לאתר של משרד החינוך,שם יש את המיקוד. אני לא יודעת בת כמה את ואם יש באפשרותך ללמוד באחד מבתי הספר האקסטרנים,אבל,באחד מהם לפחות(לא,אני לא עובדת באף אחד מהם) יש קורס נהדר בגיאוגרפיה לקראת הבגרות. אם למדת כבר ונכשלת,אולי כדאי שתלמדי את אותם הנושאים שוב. עשית את 2 היחידות כחלק מה-5 יחידות?ועשית ממוצע עם הציונים בשאלונים האחרים ויצא לך ציון שלילי?

למעלה