בגרות בגיאוגרפיה

בגרות בגיאוגרפיה

אני מעונינת לגשת לבגרות בגיאוגרפיה על מנת לשפר את הממוצע הכללי של הת.בגרות שלי.
הבעייה היא שזה מקצוע שלא נלמד בתיכון שלי. היכן אני אמורה להרשם?

זה לא כמו מתמ' ואנגלית שנרשמתי במזכירות ושילמתי, לא?
היכן אני יכולה לגשת לבגרות הזאת?

jsaada100

New member
ניסיון לסייע

שלום לך ,

היות ואין זה תחום ההתמחות שלי, אני אנסה לכוון אותך או לתת לך מעט כיוון מה לעשות (לדעתי):

ראשית, הייתי מברר אצל מכרים / חברים שניגשו כבר לבחינה או שמעוניינים להיבחן במקצוע זה גם - אולי הם יוכלו לתת לך יותר מידע על הבחינה (לרבות חומר הלימוד, מידת הקושי, אופן הלימוד

וכד').

שנית, הייתי מברר באגף הבחינות במשרד החינוך אודות ההירשמות לבחינה מעין זו - אם איני טועה (ושוב - קחי את דבריי בעירבון מוגבל) - יש להירשם לבגרות זו באופן אקסטרני בלבד ובמועד קיץ.

אבל שוב, אני מסייג, היות ואין לי את הידע המלא לכך - הייתי מציע לך לבדוק זאת באתר משרד החינוך בכלל ובאגף הבחינות בפרט.

כמו כן - ניתן לברר במכוני ההכנה / בתי הספר להשלמת בגרויות למיניהן אודות הבחינה הנ"ל (לחמן, יואל גבע ודומיהם...)

מקווה שהצלחתי לעזור במשהו

בהצלחה ,
יהונתן

בית הספר מחויב לתת לך להבחן במקצוע, הוא לא

יכול להגיד- "אנחנו לא מלמדים אז אף אחד מהבוגרים שלנו שרוצה לשפר לא יכול להבחן במקצוע הזה".

הבגרות מתקיימת במועדי קיץ לאיטרנים ואקסטרנים ובחורף לאקסטרנים בלבד, אבל בין אם את איטרנית ובין אם את אקסטרנית, לפי דעתי עדיף לגשת בקיץ כי בקיץ כל בתי הספר מגישים ובפורומים של מורים יש הימורים על איזה מדינה תהיה באנסין, דבר שיכול מאוד להקל(לרוב הם קולעים במועדי קיץ)..

למעלה