בגרות בגיאוגרפיה

סוקט

New member
בגרות בגיאוגרפיה

שלום, כיום יש עוד חודש וחצי לבחינת הבגרות - האם זה ריאלי להתחיל ללמוד ל5 יחידות במטרה לגשת לבחינה ? הזמן שאני יכול להקציב ביום ללימודים זה שעה-שעתיים בלבד. אשמח לקבל דוגמא למבחן הבגרות ולשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא קשה\קל\דבילי? על מה בכלל נשאלים במבחן על גיאוגרפיה ?

סוקט שלום

המבחן בטח לא קל ולא דבילי. האם אפשר ללמוד בזמן שנותר? לדעתי זה לא בלתי אפשרי אבל זה הימור. האמת שזה תלוי גם ביוכלת הלמידה והרצינות שלך. יש המון חומר באינטרנט וגם פה אנחנו משתדלים לעזור. אם תחליט ללכת על זה, ממליצה לך להישאר בסביבה. בכל אופן, להתחלה, אתה מוזמן להציץ במיקוד לבחינת הבגרות, הקישורים מופיעים באחת ההודעות הקודמות בעמוד זה, כמו כן, כדי להכנס לאתר של רשת המורים לגיאוגרפיה. יש קישור " בקישורי הפורום". בהצלחה

סוקט

New member
מאיפה את ממליצה ללמוד?

אין לי שום ידע מוקדם בנושא, כך שאני צריל להתחיל מאפס. אנקורי יספיק? יש לי נסיון רע עם ספרי ההכנה לבגרות של אנקורי (המהדורות של לפני כמה שנים) מישהו מרוצה מהאנקורי לגיאוגרפיה ? אני לא רוצה לקנות סתם...

תשמע...

אין כיום ספר לימוד (לא ספר הכנה לבגרות )שמכיל את כל החומר. חומר הלימוד בג,ג מפוזר במספר ספרים עלפי נושאים. אם יש לך מכרים, חברים, אחים צעירים או כל גישה לספרי לימוד או ספריה עירונית אז אתה יכול להשתמש בספרים שבתכנית הלימודים. לא הייתי ממליצה להסתמך רק על האנקורי. מלבד הספרים, כפי שציינתי יש המון חומר ברשת, אבל זה ידרוש מממך הרבה מאמץ. אם בכל זאת תחליט ללמוד, בדוק את המידוק ( כפי שציינצי, קישור מופיע ממש פה למטה באחת ההודעות) והתחל משם. אשתדל לעזור בהמשך : )

למעלה