בגרות בלשון

KOSONNN

New member
בגרות בלשון

יש לי בעיה שהזמן לא מספיק לי .. תמיד אני מחסיר שאלות וממהיר לענות במהירות בגלל הזמן .. מה אפשר לעשות ? יש טיפים איך למהיר עם הזמן ??
ויש לי בעיה בהבנה והבעה.. תמיד לפני המבחנים אני לומד רק תחביר.. ולומד בחפיף הבעה ..
כי אני מרגיש שאין הרבה מה ללמוד .. אבל כשאני מגיע למבחן אני בספק בתשובות שאני נותן ..
עם זה נכון עם סגננתי נכון .. עם הייתי צריך לרשום יותר בתשובה .. האם אני צריך לרשום מדעתי או שאפשר להעתיק פשוט מילה במילה מי הטקסט .. או שאני צריך ךלהעתיק מי הטקסט אבל מי המילים שלי ... בקיצור אני צריך הסבר מפורט איך לענות על תשובות לשאולות לרשום אותם בקצרה במהירות ... ואיך לסגנן .. אפשר הסבר בבקשה תודה רבה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה ניגש ללשון ב בשבוע הבא?

הזמן למבחן הוא 3 וחצי שעות, זה די והותר, אין סיבה להילחץ ולמהר. פשוט לעבור על המבחן באופן מסודר ולהקדיש לכל שאלה את הזמן הנחוץ. אם לא מספיק לך הזמן ייתכן שאינך די מיומן וכדאי לתרגל יותר בבית.

גם החלק של ההבנה וההבעה מצריך תרגול, בהחלט; אם אתה מתרגל מספר מיקוד או מבחינות בגרות, יש תשובות, כך שאתה יכול לבדוק את עצמך ולראות אם קלעת בתשובתך.

לגבי העתקה מהטקסט – רק אם ביקשו לצטט או להביא ממנו. רוב הזמן אתה נדרש לעבד את המידע ולענות במילים שלך. "איך לסגנן" זו לא שאלה שיש לה תשובה אחת ולא משהו שאפשר ללמוד מפורום. אם אתה מרגיש שאתה לא כותב טוב, שב עם מורה שייתכן לך משוב ויעבוד איתך על הכתיבה באופן אישי בהתאם לצרכיך.

למעלה