בגרות בפסיכולוגיה...

revikurtz

New member
בגרות בפסיכולוגיה...

הבגרות בעוד יומיים (יום רביעי) ואני מתוסכלת!!!!! איך לומדים לבגרות??? הבעיה שלי היא שאני קוראת ואני מרגישה שאני יודעת ואז לא בא לי להמשיך ללמוד כי כבר לדתי למגן שהיה לפני שבועיים!!!! מה עושים???

להפסיק להפסיק להפסיק

את הלחץ..... אם למדת זהו. עכשיו הזמן להתאמן. פשוט לקחת שאלות ולענות בכתב, לארגן את הזמן לפי כמה שאלות שיהיו, הכי חשוב - עוד ועוד ועוד להתאמן בכתב . קפיש ? בהצלחה

rs134

New member
תנסי את הדבר הבא

קחי דף. רשמי עליו את כל הנושאים הראשיים שעליהם את עומדת להבחן (מתוך הספר או הסיכומים אם הכנת כאלה.) בעצם יש לך כעת את כל הנושאים הראשיים שיהיו בבחינה. קחי דף נוסף ורשמי מתחת לכל נושא ראשי את הנושאים המשניים הקשורים אליו (אפשר על ידי תרשים). אחרי שסיימת הסתכלי על הנושא הראשי הראשון ועל נושאיו המשניים ושאלי את עצמך אם יש נושא משני שאת לא זוכרת במדוייק. אם כן - קראי את הנושא שוב מתוך החומר ואחר כך כתבי את מה שאת זוכרת על דף (מבלי להציץ...) כך תעברי על כל הנושאים הראשיים והמשניים ותוכלי לדעת אם אכן את כבר זוכרת הכל ויכולה לעצור או לא. התהליך הזה נקרא מיפוי ושחזור. בהצלחה רבה!

love438

New member
העיקר לא להילחץ (יהיה טוב)../images/Emo45.gif

את יודעת אני הרגשתי בדיוק כמוך לפני המתכונת הראשונה שלי בפסיכו' ותמיד הייתי לחוצה בגלל המקצוע הזה אבל אז כשגיליתי שאני יכולה ללמוד עם חברה זה הלך דווקא סבבה כי ברגע שאת לומדת עם מישהו הוא יכול לישאול אותך שלאות ואת יכולה לישאול אותו שאלות וכהה באמת להרגיש שמיצית את החומר =) ובהצלחה לך מחר בבגרות !! (גם אני עושה את זה לצערי)

למעלה