בגרות דתית יחודות ו´ ו ט´ !!!!!!

eranmc

New member
למה משדרים רק על ארה"ב?

חשבתי שזה יעזור לי בניתי על הערוץ הזה אבל רק שעתיים עד יום רביעי נוגעים אליי. מישהו יודע אם יהיה גם על היסטוריה חלק א´? כורש, אלכנסדר מוקדון, העלייה הראשונה והשניייה, הרצל וכו´..?

eranmc

New member
הערוץ לא שווה

הוא לא מתאים ליחידה הראשונה וזה לא פאייר כי בניתי על הערוץ. מישהו יודע אולי יש משהו שאני לא יודע שיש בערוץ על היחידה הראשונה?

SweetGirl17

New member
כן זה באסה...

גם אני הייתי מעוניינת שהם ישדרו לא רק על מלחמת העולם השניה כי אני לא לומדת את זה עכשיו ליחידה ראשונה... אני לומדת לבגרות ליחידה ראשונה על: תקופת בית שני על הצהרת כורש, התיוונות. העליה הראשונה והשניה, מלחמת העולם הראשונה, הרצל, תוכנית באזל, הציונות הסנטטית והרוחנית, הצהרת בלפור וכל מני כאלה... עד סיום מלחמת העולם הראשונה
זה סיוט אחד גדול וביום רביעי הזה יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז ב-16 בגרות
אני מפחדת מכל זה!!! טוב נו.. ביי לבנתיים... בהצלחה לכולם!!!!

eranmc

New member
מתוקה יהיה בסדר

עשיתי את המתכונת היא די קלה, תראי מה תעשי: מכל נושא תלמדי על 3 מושגים בע"פ ועוד 2 רופף. ומכל הנושאים תלמדי 4 פרקים כמעט בע"פ ואת כל השאר בחפיף.[ ולבגרות תלמדי שוב, יש גם אתר www.urize.up.co.il תקראי את החומר. בהצלחה מאמי,

SweetGirl17

New member
זה לא כל כך קל כמו שזה ניראה....

יש לי 3 תקופות ללמוד ו-10 פרקים שבכל פרק צריך ללמוד המון ו-18 מושגים. אנחנו גם בכיתה ניסינו לחשוב מה יהיה ומה לא יהיה אבל המורה שלנו אמרה לנו "אוי ואבוי אם תהמרו!" כי אי אפשר לדעת מה בדיוק יהיה. כמו שאני יודעת בכל תקופה נצטרך לבחור שאלה אחת מתוך 2 או 3 (על 6 שאלות ניראה לי נצטרך לענות) ויהיו 6 מושגים שאי אפשר לדעת איזה בדיוק יהיו וזאת היא הבעיה. אבל כמו שאני יודעת 36 נקודות זה רק על המושגים וצריך לפחות עוד משהו ללמוד טוב כדי לענות ולעבור את המתכונת. ואייי תודה רבה על האתר שהבאת לי זה באמת עזר לי!!!! תודה!!! אין לי מלים להודות לך על כך! זה יעזור לי מאוד!

eranmc

New member
כן אחלה אתר

מורים הם עם ששונא את התלמידים!!! סתם המורה שלי אמר לנו בדיוק ככה והוא טעה הוא רוצה שנלמד את הכל.

פראזניק

New member
על ההיסטר:)

א. טוב שיש מנהל, המון זמן חיכינו:) ב. אתה מנהל קבוע, או שתיכף לאחר הבגרויות תברח לנו? ג. חן חן, בהצלחה:) ממני, פראזניק, חבר בפורום עוד לפני שהוקם:)))

לוו

New member
ברוכה הבאה למנהלת

אז בבקשה ספור קצת להחברים מפה מי את ? חובבת היסטוריה - או מורה ? ממני, לוו , גם חבר בפורום עוד לפני שהוקם:

אין סרטים יש יעוץ

אין צןרך לפחד אחוז המצליחים בציונים טובים גבוה יחסית.אם תהיה לך בעיה אפשר לשאול אותי

לא רק ארה"ב

סרטים מעטים הם ליחידה א בעיקר לסוף היחידה.רוב הסרטיטם הם על יחידה ב ובעיקרם אמריקאיים.אבל אם יהיו לך שאלות בהיסטוריה אוכל לענות לך

eranmc

New member
סרט 1 על ניל"י

שירד במיקוד. אין בעולם על הטלויזיה הישראלית. במיוחד על כל היאס והכבלים. כסף זה המילה השולטת. אמא שלי שוקלת לפנות לשיטה קיצונית על הפרסומת השקרית שלהם.

על נילי

הסרטים אינם באים במקום ללמוד אלה לחזק את הידע.אם יש לך שאלות אשמח לענות לך

למעלה