בגרות חורף באזרחות

zesap

New member
בגרות חורף באזרחות

היי
אני ניגשת בקרוב לבגרות חורף שאלון 34114 אחרי שלא נגעתי בחומר קרוב לשלוש שנים..
איך מומלץ ללמוד למבחן? מאיפה ניתן להשיג מיקודיות? האם המיקודיות הן תואמות לחומר שנבחנו עליו בשנה שעברה?
תמיד הסתמכתי עם סגנון התשובות שכותבים, זה צריך להיות קצר וקולע נכון? ולא יותר מדי לחפור..
אם יש לכם עצות אשמח לשמוע

תודה רבה

jsaada100

New member
ניסיון לעזרה

שלום לך ,

ראשית, אני מאחל לך הצלחה רבה בבחינה הקרובה
.

שנית, ולמרות שאין זה מקצוע ההתמחות שלי, הייתי מציע לפנות לביה״ס הקרוב לאיזור מגורייך מכין לקראת הבגרות הנ״ל ומבקש את הכוונתו, או לכל הפחות עזרה עם אילו חומרי למידה ללמוד וכד׳.

כמו כן, כדאי לשאול חברים / מכרים אשר נבחנו בבחינה בעת האחרונה (השנה האחרונה) ויוכלו לספר לך מעט יותר על אופן הבחינה, רמת הקושי ועוד.

מעבר לכך, (ושוב - למרות שאיני מומחה בתחום), ובמידה ואת מעוניינת ללמוד לבחינה לבד - מומלץ להכין לו״ז מסודר (והרבה משמעת עצמית), עם חומרי למידה, סיכומים וכל דבר שיוכל לסייע לך.

בהצלחה ,
יהונתן

ybo4

New member
כיוון

כהתחלה הכנס לאתר משרד החינוך וחפש:

א. תאריך מבחן החורף (המועד כבר פורסם, אך בשבוע האחרון היו שינויים)

ב. מבחנים קודמים באזרחות (מדור בחינות)

ג. מפמ"ר אזרחות - שם צריך להיות מסמך המתייחס לבגרות החורף.

לפי מה שאני יודעת, מיקוד החורף הנוכחי זהה למיקוד הקיץ שעבר, אך עליך לבדוק זאת כאמור באתר המפמ"ר.

ומכאן - אחרי שהחומר בידך, הכנס לחנות ספרים ודפדף במיקודיות - שתיים יכולות להתאים לך: רכס ואנקורי.

בחר את זו שניראית יותר רצינית ויותר מתאימה לך.

אכן - תשובות באזרחות צריכות להיות קצרות וברורות.

בהצלחה

zesap

New member
תודה רבה! מישהו יכול להמליץ לי על מיקודית?

השאלון שאני צריכה הוא 34114
ובאתר של רכס יש המון מיקודיות וקצת נאבדתי..
https://www.mikudim.co.il/products/285/
המיקודיות שם תואמות לשאלון שלי, אך כל כך הרבה סוגים.. קצר/ארוך/מחברים שונים..
מישהו יכול להמליץ לי על משהו?
אני כמעט 4 שנים אחרי הבגרות, לא זוכרת יותר מדי חוץ מדברים בסיסיים.. מה כדאי בשבילי לקנות?

תודה רבה
אשמח אם מישהו למד ממחבר ספציפי והיה מרוצה. פשוט אני קצת נאבדת, ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי קצת :)

תודה!!

למעלה