בגרות שכונה

בגרות שכונה../images/Emo70.gif

היום הבגרות במחשבים הייתה כל כך קלה. בנתיים אין לי טעות אחת ורק חבל שהמורה הגישה אותי ב65 כשהיא טוענת כשאם הייתי עושה בע"פ היה הייתה נותנת לי 100. מה לעשות שיש כמה מורים שהם לא משהו משהו. טוב אני זז לישון ולאכול. עכשיו חופש עד הבגרות במתמטיקה ואז ספרות וזהו.

Mapisto

New member
בגרות ב'../images/Emo35.gif

לא היה כזה קל עיצוב תוכנה היה יחסית קל
המחסנית הייתה שאלה מאוד נחמדה (לשים לב שגם בסוף צריך לדחוף למחסנית) והעצים היתה שאלה שכונה חבל על הזמן, נקרעתי שמישי עשתה לי ש"מה צריך לעשות רקורסיה?" היא בנתה אלגוריתם של 2 רמות בלבד. המודלים חישוביים היה זוועה האוטומט הלך בסדר דווקא - אבל היה דיי קשה. הדיקדוק היה חוואה, רק שבסעיף ג' היה צריך לזיין בשכל ועשית בסדר. מה שכן יצאתי 6 פעמים 3 סתם לשתות ולהתאוור ו3 פעמים לישיבה, לא יודע למה הייתי לחוץ אש

אוריקס

New member
ככה.

הרקורסיה באמת הייתה קלה [גם אצלינו מישו עשה את הטעות הזאת], פשוט השתמשתי באלגוריתם עזר שעושה את אותו הדבר ואז הפעלתי על כל הצמתים. בחרתי דווקא את השאלה עם פסקל, היא הייתה באמת קלה, לדעתי לפחות. לצערי, הייתה רק שאלה אחת ברקורסיה, אני תמיד מעדיף שאלות של פחות לכתוב ויותר לחשוב
. המחסנית לא היה מסובך, אבל איך שראיתי "ממש בסביבת העבודה" התרחקתי מזה. אצלינו עושים JAVA, אז היה די קל, אבל עליתי על טעות קטנה [שכחתי לכתוב public static int וכתבת רק public int]. שטויות.

אוריקס

New member
ילדה את אוהבת עצים

תפתרי
" עץ בינארי T הוא עץ "פרו ורבו" אם קיים בו צומת אשר יש לו לפחות שני נכדים וכל נכד מבן אחר. הערה: נכד הוא רק בן של בן. כתוב אלגוריתם האם_פרו_ורבו?(T) המקבל עץ בינארי T ומחזיר 'אמת' אם הוא "עץ פרו ורבו", ואחרת - 'שקר'.

אוריקס

New member
שאלה מצחיקה.

תראו חלק מבגרות ב JAVA: מה לא תקין בקונסטרקטורים

public class A{ public A(int A) }​

אוריקס

New member
ארררר, סתכלו כאן.

public class A{ public int x; public A(int a){ this.x=a; } public A(){ return new A(5); } public A(double b){ super((int)b); } }​

Mapisto

New member
מישהו רוצה לחתוך לי את הורידים

למה עשיתי את מה שלמדנו בביצפר המזדיין הזה ראיתם את הפרק תכנות מונחה עצמים זה כל כך קל שבא לי לבכות

אממממממ... ממש לא

נכון שהיה נחמד אבל געגוע בחיים לא. אולי רק לחברים שילכו בדרך אבל אין מה לעשות נמצא גם חדשים בצבא.

למעלה