בדדדדדדדדדדד אלך

מיטללל

New member
בדדדדדדדדדדד אלך

ממה שהבנתי בערך 96 אחוז מהפורום שלנו ללא קשר מחייב בימים אלו.. (אולי נפתח תוכניות שידוך?
) אז יש לי שאלה... זה מבחירה? אתם רוצים קשר עכשיו? כמה פעמים בשבוע\חודש יש לכם דייטים? איפה אתם מחפשים? או אתם נהנים מהלבד עכשיו?

אז ככה

אני חושבת שזה לא מבחירה כי אם היו אומרים לי לבחור אז ברור שהייתי מעדיפה ובוחרת להיות עם מישהו ולאהוב ולהיות נאהבת אבל אחרים יגדירו את המצב שלי כ- כן מבחירה וזה בגלל שכן מתחילים איתי פשוט לא האנשים הנכונים לקשר מבחינתי כנראה! כן אני רוצה קשר! ואני מבינה שבדיוק בגלל העובדה שאני רוצה קשר אני לא מוצאת ! אתם יודעים - אם לא תחפש - תמצא אני לא אגיד שאני סובלת מהלבד אבל אני גם לא בהיי לא נורמלי והנאה אינסופית - כל צד והיתרונות שלו!

pain is MY love

New member
שאלה יפה...

ואני אנסה לענות כמה שיותר בכנות..
ככה כשאני מסדברת עם חברות והכל אני אומרת שאני רווקה מבחירה. כיף לי ככה. באמת שאני לא סובלת! אני מכירה בחורים בכל מקום. בעבודה, במסיבות, דרך חברות... בנים לא חסר אבל... אני לא בטוחה שאני מוכנה לקשר רציני כי אני משתעממת נורא בקלות... ואז אני סתם אתחיל לבגוד וזה לא שווה... טוב לי ככה להיות חופשיה... לדעת שאני יכולה לרצות כל בן בעולם הזה בלי לחוש רגשות אשם... לצאת למסיבות, לפלרטט, לא להיות מחוייבת לאף אחד ולצאת אפילו לשני דייטים ביום עם שני בחורים שונים....
אבל מה?... הייתי רוצה בתוך כל זה גם את הפינה החמה שלי ושל הבן זוג שלי... הייתי רוצה את החיבוק, את החום, את האכפתיות, את המילים היפות... זה חסר לי בתור בת אדם!!! ברור שאני רוצה קשר. אבל זה מתנגש עם סגנון החיים שלי! אם יהיה לי עכשיו קשר אני אאלץ לשנות לגמרי את דרך החיים שלי שהמוטו העיקרי שלה הוא- הדוניזם! רדיפת התענוגות וחיי השעה! ואני לא בטוחה שאני מוכנה לזה עכשיו... לכן בינתיים אני לבד לא יודעת אם זה מבחירה או מאילוץ אבל בכל מקרה אני אשאר לבד עד שיבוא הבחור הנכון שייראה בעיניי כל כך מושלם שאני לא אראה אף אחד אחר ממטר.... וזה ל-א כי אני מחפשת מישהו מושלם! אלא כי אני מחפשת מישהו מושלם בשבילי ולצערי עוד לא מצאתי אחד כזה.....

jessy19

New member
../images/Emo26.gif

אני סינגלית וממש לא מבחירה, בעבר הייתי יוצאת המון לדייטים אבל עכשיו בגלל שאני ממש עסוקה בצבא לא ממש יוצא לי ואני עדיין מחלימה מהקשר האחרון. אני בד"כ מכירה דרך חברים או באינטרנט, אני נהנית מלהיות לבד כי זה חופשיות כזאת אבל מאוד רוצה להרגיש את הביחד,את החיבוקים והנשיקות והידיעה שמישהו חושב עלייך .

ilana4ka

New member
אממממ

יאפ גם אני סינגלית. לא ממש מבחירה. בעקרון,[בלי שום קטע של התלהבות] מתחילים איתי הרבה בחורים, כמעט כל יום, אבל כמו שמישהי כבר אמרה פה, כנראה הבחורים שלא נכונים! הם נראים טוב....אבל זה לא הקטע. אם אני מרגישה שזה לא זה אז זה לא זה וסה טו. ככה שבזמן האחרון כל מי שמתחיל איתי לא ממש מוצא חן בעייני... אז נכון לעכשיו אני רווקה חח.... לא סובלת מזה...אבל כמובן שיהיה כיף להיות בקשר...

וואה וואה, מיטלללל איזה שאלות..

בדוגרי- יהיה נחמד אם יהיה משהו עכשיו, אבל אם אין (ואין) אז לא נורא. זה יבוא כשזה יבוא. אני לא מחפשת... מצד שני- זה לא כ"כ כיף להיות לבד.

lola in pijama

New member
חופשי זה לגמרי לבד

טוב, אז אני מניחה שזאת הזדמנות נאותה מצידי להציג את עצמי: לולה, בת 22, משוחררת טרייה מהצבא(טרייה=חצי שנה) ועכשיו עובדת בתמיכה טכנית ומנסה לשלב גם לימודים תוך כדי לתואר בניהול ומדעי המחשב. (שבקצב הזה ייקח עוד 5 שנים בערך אבל אני אופטימית) למיתולוגי שלי קוראים זיו והיינו ביחד כמעט 3 שנים. הפרידה הייתה לפני שנה וחצי ומאז גיליתי שהחיים רק השתפרו. כשהיינו ביחד (תקופת הצבא) הוא היה חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה ובשבילי זה היה הכי אידיאלי. באמצע השבוע עשיתי כל מה שהתחשק לי (חברים, חברות, לימודים, סתם לרבוץ בבית עם ספר/מחשב/טלויזיה) וכל הסופ"ש היה מוקדש לזיו. הבעייה התחילה לקראת סוף השירות שלו כשהוא עבר בסיס והתחיל להגיע הבייתה כל ערב. זה עיצבן אותי. הוא אף פעם לא אמר לי לא להמשיך לעשות את כל הדברים שהייתי עושה לפני כן אבל ברירת המחדל הייתה שאנחנו נפגשים אלא אם כן הודעתי לו משהו אחר (באותה תקופה הוא גם היה גר אצלי אז בכלל זה הפך להיות מסובך ומסורבל). נכון, יכול להיות שאולי "זה לא היה זה" אם לא הצלחנו להתרגל לשינוי אבל עוד נקודה שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה: אני מסוגלת להסתדר בעצמי! באמת! אני לא צריכה בחור לידי שיגיד לי מה לעשות כל היום! אז כן - אני נורא נהנת מהלבד. אני יודעת שבסופו של דבר יגיע הבחור הנכון, זה שאני ארצה להיות איתו כל ערב (ובסופו של דבר כל החיים שלי גם) אבל לא בא לי להתפשר על פחות מזה. חרשתי כבר את ג'יידייט ואת קופידון וסיפורי הזוועה שאני יכולה לספר באמת...אממ...מזוויעים, אז את הדרך הזאת נטשתי. ברים, מועדונים...קורה לפעמים שפוגשים מישהו חביב אבל אח"כ מגלים שהוא עוד נעלול שרק רצה זיון ולא זיוני מוח. אז לפחות עד שיגיע הבחור הנכון (בדהרה על סוס לבן כמובן) אני מנצלת כל שנייה ורגע של "הלבד" בלי לדפוק חשבון לאף אחד.

אז ככה-

אני כרגע לבד מבחירה, בזמן שהייתי מושבת- לא יכולתי להחזיק קשר מחייב... כרגע אני יוצא עם נשים, בערך פעם-פעמיים בשבוע עד שאני אמצא את זאת שאני אסתדר איתה... להנות- אני תמיד נהנה, בין אם אני לבד ובין אם לא. אני לא מחפש- אם אני רואה בחורה שמוצאת חן בעניי אני אלך על זה, באוניברסיטה, בפאב, בבית קפה ואפילו במועדון. אני אשמח לקשר עכשיו- אבל אני לא לחוץ על זה.

ככה זה אמור להיות לא?

הרי רוב האנשים שנמצאים בקשר מחייב לא לוקחים חלק מ"מלחמת המינים"... אני לא חושב שאפשר "להנות מהלבד"... כי הרי נולדנו בשביל לאהוב... או ככה אני לפחות חושב. בכל אופן אני לא בקשר כרגע כי אני לא מסוגל להיות בקשר מבחינה ריגשית כרגע...

שאלה מעניינת מאוד...

אני חושבת שכל אחד רוצה (או ירצה מתישהוא )קשר מחייב כל אחד רוצה להרגיש נאהב ולדעת תמיד שלא משנה מה הוא/היא שם בשבילך... אני כרגע סינגלית... לא מבחירה... אני בנתיים נהנהת מהלבד .. אני יוצאת .. מכירה ... לא ממש מחפשת ... כמו שהרבה אמרו פה האהבה תגיע בזמן הכי פחות צפוי ... כאשר לא תחפש אותה בכלל.. אז בנתיים אני נהנהת בתקווה שיגיע היום והבחור הנכון יגיע אליי
(לא כמו כל החראות שהיו לי עד עכשיו ) מאחלת
לכולכם

שמתם ../images/Emo23.gif

שכל מי שענתה על השאלה הזאת היא
? האם זה אומר שיש יותר סינגליות מסינגלים?? זה מתחבר לי לזה שקראתי פעם בעיתון יש בארץ יותר נשים מגברים, ה ר ב ה יותר נשים מגברים. זה אומר שלא לכל סיר יש מכסה? האם זה אומר שאנחנו צריכות להלחץ? מה נראה לכם?

קטרפי

New member
ממש לא ../images/Emo110.gif

אני ממש לא רווק מבחירה, ואני עוד יותר לא נהנה מזה כרגע אולי זה יישמע דפוק\רגשני\דבילי לגמריי, מה שאני מרגיש זה שיש לי המון אהבה לתת ורק אין לי למי לתת אותה
תאמינו לי זה לא משהו שכול כך סבבה להרגיש אותו והבעייה זה שאין לי את האומץ פשוט לבוא למישהי ולהזמין אותה לצאת איתי, אני יכול לחלום עליה שבועות עד שיש לי אומץ ואז אני לרוב מגלה שיש לה חבר (אם לא גיליתי את זה כבר קודם) חוץ מזה אני לא הטיפוס שמתאהבים בו, אני יותר טיפוס של הידיד הכי טוב, התאהבו בי רק פעם אחת בכול החיים שלי וזה ניגמר רע מאוד

למעלה