בדד......

geostant

New member
בדד......

זהו ? נגמר החופש ונגמרה השמחה והילולה ? כבר 10:24 ועדיין אין אפילו הודעה חדשה אחת.... אחת קטנה קטנה... אפילו פיצית... מה אני יהיה פה עכשיו לבד

geostant

New member
סופיה אין בית-ספר ?

ומה זה "אנקץ" ? ואין לי מושג איך עושים הודעה מהבהבת... אני רק יודע שבטלפונים מתקדמים פשוט עושים "הגדרות שליחה" לפני ששולחים את ה-SMS ובחורים שם FLASHING MESSAGE. (לא לא מסאג´
)

eranavni

New member
בואנה תרגע

כמה כינויים ביום של לך יוכומוביל יוכסושאלות יש לך אולי עוד משהו?! כי תאמת זה די נמאס

geostant

New member
מה אתה רוצה זה סדרה שלמה...

כמו ההיפופוטמים שאוספים בביצי קינדר... יש גם אוסף יוכסושלוקים
כן כן חדש בחנויות. אל תשכח לאסוף את סופרשלוקר גם. יש את יוכסומוביל יוכסולמדן יוכסושאלות יוכסותמים יוכסוכועס יוכסוהרפתקן ועוד רבים רבים וטובים... ובקרוב גם חוברת מדבקות וסט מצאים למיטה

eranavni

New member
חחחחחחחח.....

רציני עכשיו זה די נמאס בוא נגיד מעכשיו אתה מפסיק ליקרוא לי ככה

geostant

New member
בוא נגיד זה לא אותו הדבר כמו...

בונא אם אתה קורא לי עוד פעם אחת יוכסושלוק אני בא אליך ומפוצץ אותך במכות !!! מבין ??!!?!? אתה מבין בוא נגיד זה לחנונים... לא לערסים...

eranavni

New member
אין בעיה

אם אתה רוצה שאני אפוצץ אותך במכות אז סבבה
אבל אתה רחוק לי כדי שאני יגיד שאני יבוא לפוצץ אותך אבל עדיין אפשר לארגן משהו אם אתה כל כך רוצה

geostant

New member
Remote Access...

זה בעיה לגרום לטלפונים להתפוצץ ?!? כולנו יודע שהם מתפוצצים בכל פינה, כל יום, כל שעה... אפילו ברגע זה. אז תפוצץ את הטלפון שלי בדיוק כשאני מדבר בו.... הבנ
? (הבנטוס)

geostant

New member
ווואי איזה יוכסוקשה אתה...

אולי התמונה הזאת תרענן את הזכרון שלך...

eranavni

New member
אהה ואלה

ניזכרתי איפה אפשר להשיג אחד כזה?
סתם צוחקים איתך

geostant

New member
יוכסו-מה ?!?

ליוזם והממציא לא קוראים יוכסוX... רק למאסטר קם פם האויי יוכסושלוק מותר לקרוא בשם סדרת המחץ יוכסומניה

eranavni

New member
חוץ מזה

זה לא עד כדי כך מפריע לי כדי שאני יגיד לך שאני יבוא לפוצץ אותך זה מפריע אבל לא עד כדי ך שיביא אותי לקריזות

למעלה