בדוכן , באמצע קניון

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בדוכן , באמצע קניון

עמדו צמחים קטנים ויפים...ללא אדמה, ללא חול, ללא כל מצע. סתם בתוך אגרטלי חימר קטנים. או סתם בין אבנים. הם הזכירו צמחים מדבריים. פראיים. אבל קטנים, לא הגיעו לעשרה ס"מ. דף הסבר שעמד על ידם...סיפר על צמחים המסוגלים לחיות ללא אדמה. ניזונים מהאבק והלחות באויר..... קראו להם צמחים (פטרליים?), לא זוכרת את השם. מישהו שמע על זה משהו? אני רואה את זה לראשונה...

רחלילי

New member
ראיתי וראיתי גם

והם מקסימים ישר תפסו את עיני משהו כמו מין תמנונים קטנים כאלה מקסימים וסקרנו גם אותי!

itu1

New member
טילדנסיות

צמחים אלו נקראים טילדנסיה ומכונים בשפת העם צמחי אויר הם מסוגלים לגדול ללא מצע בדרך כלל על גבי גזעי עצים בטבע קולטים לחות מהאויר ומעט מינרלים בבסיסם צמחים מענינים בעלי פריחה יפה ועדינה יש בינהם כאלו שיכולים להגיע לגודל מרשים של כמה עשרות סנטימטרים אריה

raya

Well-known member
צמחי אויר... ראיתי בקניון התלהבתי וגם שוחחתי עם המוכר על הנושא. בהתחלה קניתי כמתנות יום הולדת, אבל אחר כך לא יכולתי להתאפק וקניתי גם עבורי. לא להאמין אחד משני הצמחים הוציא פרח מעניין. הצמחים נמצאים אצלי כבר כחצי שנה, ונראים טוב. רעיה

magy

New member
תודה לכם........

ארוץ לקנות.........הם היו מאד מיוחדים.......

raya

Well-known member
אני קניתי בקניון הנגב, והבחור שמכר לי אמר שהוא מסתובב כל יום בקניון אחר. לצערי לא זוכרת בדיוק באיזה מקומות. רעיה

למעלה