בדומה לשאלה למטה... אבל - רהיטים למטרה מסחרית

דיאנה ג

New member
בדומה לשאלה למטה... אבל - רהיטים למטרה מסחרית

שלום, אני רוצה לייצר רהיטי ילדים עם ייחוד מסוים; יש לי רעיונות לעיצוב וכשרון עיצוב (מוגבל) מסוים, אבל אין לי מושג אפילו איך לייצר אב-טיפוס, ואם בכלל צריך אב-טיפוס, ואם כן - מי ייצר לי אותו, וכו'. אין לי גם שום הכשרה בעיצוב מוצר או בדומה. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות ואיך. אשמח לכל רעיון, שביב מידע, או הפניה למי שיכול לעזור או לייעץ. מדובר ברהיטי עץ. תודה רבה! דיאנה

G2D2

New member
השאלה היא עד כמה הרעיון שלך מגובש

אם את צריכה ליטוש של הרעיון ובידול שלו מרהיטים מתחרים, קחי את שירותיו של מעצב תעשייתי או סטודיו לעיצוב תעשייתי ע"מ לעצב ולתכנן את הרהיט. אם את יכולה לשרטט ו/או לצייר בצורה ברורה את הרעיון כך שיהיה קריא לאדם ה"הידיוט", את יכולה לקחת את השרטוט ולגשת פשוט לנגר שיבצע לך את העבודה. זה בעיקר תלוי ביכולות ובדרייב שלך. ועוד לא דיברנו על כך שאת צריכה למצוא דרך לשווק ולמכור את הרהיטים.. בהצלחה.

דיאנה ג

New member
תודה רבה!

אכן, שלב השיווק והמכירה עוד לפניי, כמו גם שלב גיוס הכסף הראשוני, אבל דיה לצרה בשעתה - אנסה לעבור קודם את המשוכה הראשונה...
אנסה ליצור את השרטוט באופן ברור לנגר; האם יש תוכנה מומלצת לכך, אולי כזאת שתוכל גם להפוך את הדגם לתלת מימדי (אם אצליח כמובן לשרטט את הדו-מימד כמו שצריך...)? שוב תודה רבה! דיאנה

ofer2cv

New member
ייצור אבי טיפוס

דיאנה , שמי עופר ואני מעצב מוצר שעוסק בייצור מוצרים ואבי טיפוס מעץ את מוזמנת לפנות אלי בטלפון 0544717286

למעלה