בדידותי

beagle

New member
בדידותי

בדידותי במיטה היא שוכבת הכלבה זו החיה בבטן מסבירה לי פניה, פושקת רגליה עכשיו בוא, עכשיו היא שותקת אז אני כאן האיש והיא האישה כשאני מקשקש היא תמיד מקשיבה בלילה חוזר, היא תהא מחכה בדידותי במיטה היא שוכבת פעם ניסיתי לברוח והיא אחריי, מתחתיי, מעליי עכשיו בוא, עכשיו היא שותקת אז אני כאן האיש והיא האישה כשאני מקשקש היא תמיד מקשיבה בלילה חוזר, היא תהא מחכה בדידותי במיטה היא שוכבת בדידותי ברחוב אסור לחשוב על זה כל כך קרוב

sjarjar

New member
הו, מה יהיה, מה יהיה

תגידי מה יהיה פה, איתי ואיתך הבטיחו אגדות, לי ולך לי ולך ולא קיבלנו כלום מכל מה שהובטח סיפרו לי על עולם בלי שום צל של ענן סיפרו לך על נסיך וסוסו הלבן סיפרו שאהבה היא טובה, היא טובה אמרו תביט ישר בתקוה, בתקוה ואין לי שום מושג מה יהיה, מה יהיה ורק אני עצמי, עוד רוצה מקווה שלא הכל אבד, שנחיה כך לעד באושר ובעושר הו מה יהיה, מה יהיה תגידי מה יהיה כאן איתי ואיתך ניסיתי לחפש את כל מה שהובטח אך לא מצאתי כלום, זה סיפור לא מוצלח ניסיתי לבקש קצת יותר, קצת יותר אמרו זה מה שיש, אז תלמד לוותר חשבתי על ביתי, על אבי על אימי חשבתי להמשיך לחפש בעצמי ואין לי שום מושג מה יהיה, מה יהיה ורק אני עצמי עוד רוצה מקווה שלא הכל אבד, שנחיה כך לעד באושר ובעושר

beagle

New member
מה איתי, מה איתי, מה איתי

לא מסתדר עם עצמי מה איתי, מה איתי, מה איתי איפה שכחתי את שמי לא יודעת למה לא יודעת איך, איך ומה רק רוצה לברוח מה זה קרה לי טוב לי או רע לי תגיד לי מה איתי, מה איתי, מה איתי בטח הוא שם לא שקט מה איתה, מה איתה, מה איתה מה היא רוצה באמת לא יודע למה לא יודע איך, איך ומה רק רוצה לברוח מה זה קרה לי טוב לי או רע לי תגיד לי מה איתי, מה איתי, מה איתי בטח היא שם לא שקטה מה איתי, מה איתי, מה איתי איפה שכחתי אותה לא יודעת למה לא יודעת איך, איך ומה רק רוצה לברוח מה זה קרה לי טוב לי או רע לי תגיד לי

alex

New member
וואלה , גרגר ! ...

בדיוק אני בטראנס של שיקו בוארקה ובדיוק לפני חצי שעה שמעתי את o que sera. מהשירים האלה שאתה (או לפחות אני) לא רוצה שייגמרו לעולם כמו samba de uma nota so של טום ז'ובים ועוד הרבה שירים ברזילאיים.

sjarjar

New member
הבית החסר

הו מה יהיה, מה יהיה תגידי מה יהיה כאן איתי ואיתך הביטי איזה קור, איזה גשם נשפך מתי זה ייגמר, זה נמשך, זה נמשך זוכרת כל סיפור, כל מילה, כל מילה חוזרת כל מילה, כמו תפילה, כמו תפילה אסור להתייאש ואסור לעזוב צריך להפגש וצריך לאהוב ואין לי שום מושג מה יהיה מה יהיה אבל אני עצמי עוד רוצה מקווה שלא הכל אבד שנחיה כאן לעד באושר ובעושר

יניבניב

New member
שיר קרמשנתי

אפרופו גודאר רומזים לנו שיש סקס אחר טוב שמישהו יודע על זה אם יש סקס אחר הביאוהו לכאן ונדעהו נדבר גלויות , יש או אין. שכבר אנחנו עייפים מאוד מנשינו הבתולות וכל הזמן מראים לנו בתמונות יש באמת משהו אחר וגם אנחנו מרגישים שזה לא סתם. ואם יש סקס אחר בעולם אחר נשים חדשות ויודעות למה לא יביאו לכאן כמה ללמד את נשינו היגעות ואולי יפתחו גם את הגבולות כשאנחנו עייפים ונחנקים מאוד

beagle

New member
חתוך תוכן

אזעקה אלקטרונית באוזן שעירה חתוך תוכן ענן פרוץ כתום הפך צלצל חתוך תוכן בראש אין לנו מנהיג עוצר מהתקפות חורינו נפערים בטנינו הטרופות

יניבניב

New member
אינקובטור

אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו בטור בטור בטור בטור אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו בטור בטור בטור בטור אינקובטור

beagle

New member
תלוי על הצלב

אני תלוי על הצלב עם חרב נינג'ה בגב שוחה בתוך המשחה של דם טירוף ושנאה אני תלוי על הצלב בגלל שיש לי זנב חי בעולם מזויף של צבע גזע ודת שובי שובי אלי השוט השוט מעלי אני תלוי על הצלב רק ילד טוב שנגנב זקוק לקצת אהבה אך את כל כך רחוקה שובי שובי אלי השוט השוט מעלי כשאת איתי הכל משתנה לפתע כמו להיות על סם או כל כך רחוק

יניבניב

New member
בין החדרים

הולך בין החדרים מדליק סיגריה ושותק צועד מקיר לקיר שלג יורד בחוץ רוץ רוץ רוץ עם עצמך תפעיל דמיון וקצת שמחה מספיק לחלום ולקמט אויר ולחיות כמו נזיר או כמו אסיר הזמן רודף, צוחק, שוחק הזמן דוחק , שוחק, בוער מתוך בדידות אתה מבין שידידות עם עצמך היא דבר סביר מתוך בדידות אתה מבין שידידות עם עצמך היא דבר נדיר שבור לאלף חלקים פותח דלת וחוזר צועד מקיר לקיר שלג יורד בחוץ אז קח, קח, קח את מה שיש תחזיק חזק אל תתבייש מספיק לעצום עיניים ולבכות יש לך בפנים המון כוחות כי הזמן רודף, צוחק, שוחק הזמן דוחק , שוחק, בוער אתה חזק ולא מסכן אז תן, תן, את מה שאין מתוך בדידות אתה מבין שידידות עם עצמך היא דבר סביר מתוך בדידות אתה מבין שידידות עם עצמך היא דבר נדיר כן היא דבר נדיר

r66

New member
היא אמרה לי תראה...

החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכנה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

beagle

New member
שקיעתה של הזריחה

כלב מתרוצץ על גבעה כתומה נובח ומחפש פינה בון ז'ור מיסייה, איזה יום יפה הארנבות שוב במסע גמדים צוחקים, משחקים בחול עולם שמח וכחול שמש לבנה מטילה קצת אור צובעת אופק בשחור אין פנאי, אין פנאי ואין עוד תקווה הכל מתמוטט, נשאר רק חלום כשהפטריה הופיעה פתאום בחלום אין ספק ש... אין ספק ש... זוהי שקיעתה של הזריחה בוקר שוב עולה, שקט ודממה האדמה היא צל שחור ערפל צהוב נח על פני חוף אין כבר עיר ואין רחוב קשת בענן, נמלה, ציפור הכל נעלם ולא יחזור שמש לבנה מטילה קצת אור צובעת אופק בשחור

מוצרלה

New member
אפילו דקה, אפילו דקה

אפילו לרגע אי אפשר
עוד מעט מחר
כן,מוכרח ללכת
צר לי! כבר מאוחר
הרכבת יוצאת
רכבת אחרונה הלילה
באחת עשרה בדיוק.
יש לי בית אחד
ויש לי אמא
השתדלי הלילה לא לכעוס עלי
כי בן יחיד אני
אמא לא נרדמת בלעדי
אפילו דקה,אפילו דקה (טוב, יש לי את הפירושים שלי
)

יניבניב

New member
אסתר

שוב אני לוקח זמן בין פקיעין לבית ג'אן סימנים של גאןלה והצבא בפעולה שם ידעתי אהבה היא היתה כל כך טובה שתי עיניה זוג יונים לא קוראת עיתונים לא אכפת לה שום דבר יוצאת בלילה לכיכר מדליקה הפתיליה ומחכה לבחיר ליבה מי זה בא, בדמות ענן, עמוד עשן? כל הלילה על האש על נפשנו אבקש יום אחד הכל יפרח הלב של העולם נפתח איך פניה משתנים כמו במעשה כשפים השכנים מתלחשים יש לה עסק עם שדים כשהירח מתמלא על פניה אור עולה על הבוקר היא יוצאת אל הואדי ללקט עשבי בר ותאנים היא תביא לילדים מסתורין על השולחן בחצר טלה קטן יום אחד יגיע איש הוא ידליק אורות בכביש היא חלמה את החלום והיא יודעת יבוא יום אותי שלחה מכאן לדרך אל המעיין מה אומר ומה אגיד? תן לפצע להגליד העיקר לא לפחד כמו שאתה כוכב בודד שם בין כל החלונות דולק אור לנשמות מי זה בא בדמות ענן, עמוד עשן? כל הלילה על האש על נפשנו אבקש יום אחד הכל יפרח הלב של העולם נפתח

gabizon79

New member
הכנאפה מתוקה

מי הולך היום בשוק בסמטאות הצוננות יד ביד עם אהבה ראשונה שיכור מכל הריחות החריפים במורד רחוב הבשמים בדרך לאנקל מוסטש עולה לדניש טי האוס מתרגל את האנגלית עם הציבור המקומי מעין חזרה,או אולי הבקרוב של המסע העתידי... הכנאפה מתוקה יש ריח עדין של קטורת באוויר הכנאפה מתוקה אני זוכר את האור הבהיר עשרים שנה אח"כ לא יראו אותי בעיר מי יושב היום שעות נספג בהוויה עד שכל השוק הזה נראה כמו הזייה קונה קפה ושמן זית נווד ליום אחד שיער עד הכתפיים צו גיוס ביד הכנאפה מתוקה יש ריח עדין של קטורת באוויר הכנאפה מתוקה אני זוכר את האור הבהיר עשרים שנה אח"כ לא יראו אותי בעיר ESCUSE ME,מבקש מהמלצר עוד תה והוא זז לאט,לא ממהר איש הטמבורים בשער הפרחים קורא לך לתוך העננים הכנאפה מתוקה יש ריח עדין של קטורת באוויר הכנאפה מתוקה אני זוכר את האור הבהיר עשרים שנה אח"כ לא יראו אותי בעיר

beagle

New member
אחרי הסערה

אחרי הסערה חלונות נפתחו הנחש נעלם אנשים חזרו למלאכת יומם רק לאישה אחת שהרוח לקחה את ביתה הזמן כמו עצר מלכת משתאה היא רואה איך כולם שכחו והיא כל הזמן זוכרת

pickit

New member
עוד חוזר הניגון ../images/Emo79.gif

עוד חוזר הניגון... שזנחת לשווא... והדרך עודנ--ה נפקח--ת לאורך וענן בשמיו. ואילן בגשמיו. מצפים עוד ל-ך(!) עובר אורח והרוח תקום - בטיסת נדנדות יעברו הברקים מעלי---ך וכבש-ה ואיילת תהיינה עדות שליטפת אותן. והוספת ללכת. (כן) ידיך ריקות. (ועי---רך רחוקה) ולא פעם סגדת אפיים לחורשה ירוקה - ואישה בצחוקה ... וצמרת גשומת (!) עפעפיי(איאיאיאי)ם (עוד חוזר הניגון... שזנחת לשווא והדרך עודנה - נפקח---ת לאורך וענן בשמיו. ואילן בגשמיו. מצפים עוד לך עובר אורח...

sjarjar

New member
חזרת פתאום, הינה אתה בבית

תן לי רק דקה לנשום באת לי כל כך, כל כך פתאום היה לי קשה, אני לא מתלוננת כי אני יודעת ש... גם לך היה ודאי לא קל

YulaShpil

New member
אצלי הכל בסדר

השבוע כבר מצאתי לי חדר דירה נחמדה ואולי גם אמצא עבודה. על גג כניסה נפרדת קצת עכור והתקרה יורדת מרבד מקומט אבל לי לא אכפת. כמה אנשים כבר יחיכו אלי ברחוב גם הכרתי שניים אחד כזה גבוה שרוצה עלי לכתוב מאמר בעיתון כך שבינתים... אצלי הכל בסדר מאחד החלונות בחדר רואים את הים הסתכלתי משם. קניתי במכולת מצרכים בשביל שבת קצת פירות ויין וגם גבינות ומישהו מגיע עוד מעט והדלקתי נרות. כך שבינתים... האמת פחדתי שאברח מכאן מהר תוך יום או יומיים איכשהו נדמה לי שאפשר להסתדר נשיקות לכולם...

למעלה