בדידות בשבילי

ice prince

New member
בדידות בשבילי

בדידות בשבילי זה להיות עם כולם ולהרגיש לבד. בדידות בשבילי זה אמא שכל לילה הולכת לישון עם הטלוויזיה. זה לשבת בחדר קצת לפני אור השחר, וללגום את הטיפה האחרונה. בדידות בשבילי זה חייל ההולך לבד בוואדי בשטח האוייב. בדידות בשבילי זה לראות את הכאב ולשמור בלב. זה לשבת על הדרגש החורק ולהסתכל על הקיר המתקלף, לעזאזל! למה אני לא נהיה עייף. בדידות בשבילי זה תערובת של זעם וייאוש. בדידות בשבילי זה חוסר וודאות אם באמת את קיימת, ולתהות אם פעם ניפגש. זה להיות ער שכולם ישנים ולישון שכולם ערים. בדידות בשבילי זה 30 זוגות עיינים מרצדות שמחכות לתשובות. בדידות בשבילי זה ריח אבק שריפה בעיר חרבה. זה להסתכל במראה ולחנוק את הדימעה,ולהתרחק מהזוהמה. בדידות זה חוף ים מעורפל בין חושך לאור וים בגוונים של כחול ושחור ושחפים שעפים מעל הגלים. בדידות זה זקן ישן לבד על ספסל. בדידות זאת את שאהובך שהלך ולא חזר. בדידות זה זקן רוסי עומד ברחוב ומנגן על טרומבון. זה המידבר האינסופי שאני כל כך אוהב. זה המסיבה שאני רוצה כבר שתיגמר. זה להתרחק ולהתבודד כי ככה זה הכי פחות בודד.

Michallllllllll

New member
מ ד ה י ם!!! בן אדם הוצאת לי את

המילים מהפה. רק שאני לא בטוחה שאני הייתי מצליחה לכתוב כ"כ יפה! כמוך כמוני... מה עושים? אולי עזרה מקצועית(אבל גם זה מפחיד..) להמשיך לכתוב. להקיא מילים ורגשות שמכאיבים. ליהיות בסיטואציות עם בני אדם ב כ ח. (לשוטט בקניון פחות מפחיד.יש לך שם ספייס..אלא אם כן אתה מכיר שם אנשים שרצוי שתדבר איתם.(אני מכירה את כל המוכרים בטאייר רקורד.. :) ) ללבוש בגדים שאתה אוהב ולהנות מלהסתכל במראה.(ולחשוב שאף אחד לא מושלם ובטח שאין עליך זוהמה!) לעשות הרבה ספורט עם מוזיקה ולראות יותר שרירים כל יום..(כשאתה לא נרדם צא לריצה או הליכה מהירה עם מוזיקה שאתה אוהב.)ספורט גם משחרר לנו אנדרופינים חומרים במוח שאחראים על הפחד ואז מרגישים הרבה יותר טוב.(תנסה ותגיד אם עזר.) לקנות קלטת של דמיון מודרך מחנות ספרים(מדור פסיכולוגיה,ספר עם קלטת.)המממ,מה עוד עוזר לי? לראות סרטים קורעים מצחוק ולהסיח את הדעת מהחלל,מתחושת הבדידות הפנימית שלא נאמדת בפני אנשים..עצוב. אבל אתה לא

Michallllllllll

New member
המשך,אני מפלאפון.

אתה לא לבד.מסתבר שיש עוד אנשים כאלו שלא באשמתם בדרך כלל. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתמצא אהבה בכמויות בין אם זה חברים בין אם זאת האהובה שלך שאני בטוחה שתמצא כי יש לך לב רגיש שבנות אוהבות.והעיקר לאהוב את עצמך! כי איך שאתה תופס את עצמך זה אשכרה מוקרן לסביבה:) איתך, ואוהבת את ההודעות שלך.. מיכל.

ice prince

New member
תודה מיכל

ד.א-אני עושה הרבה ספורט,חוץ מזה קראתי כמה מהדברים שאת כותבת פה את מאוד כישרונית ,והכתיבה שלך מאוד מושכת .

וואוו זה מדהים-- זה כול כך אמיתי

זה מסוג השירים שכולם מתחברים אליהם במיוחד אהבתי ת'משפט "בדידות בשבילי זה להיות עם כולם ולהרגיש לבד" תמשיך ככה- זה מהמם!

אהבתי!

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה... וקראתי אותך, וכל כך התחברתי. אין לי מילים, פשוט אין לי מילים.

למעלה