בדידות מרגיזה

yellowshirt

New member
בדידות מרגיזה

אותי זה ממש מרגיז, להיות בבדידות הזו, כי הרי אנחנו לא אנשים רעים, רק קצת ביישנים ומפחדים לפעול ולנסות. מרגישים את זה בעיקר שרוצים לדבר עם מישהו, לדבר על המעצבנים מהעבודה או על ההוא מהאוטובוס ורואים שאין, אין עם מי לצחוק ולהעביר את הזמן וזה מרגיז, כי באמת מגיע להיות מאושר, לכולם.

jSb1

New member

dori78

New member
אז התרגזת וסיפרת לנו. מה אתה עושה מעבר לזה?

אתה מנסה לשנות את המצב? מנסה ליצור לעצמך אינטראקציות מתאימות?
כשמשהו מציק לי, אני יכולה להתלונן עליו למוות (וזה עוזר, הוונטילציה, שלא תחשוב לוותר על זה)
אבל אם אני רוצה לשנות - אין לי ברירה אלא לעשות מעשה.

זה יכול להיות להתחיל שיחה עם מישהו, או מישהי, העיקר "להשתפשף" על הדבר הזה שנקרא "small talk".
זה יכול להיות לגשת לבוס ולהתריע על עובדת שמתייחסת אלי באופן לא מקצועי ולא נעים.
זה יכול להיות להעיר לנציג מכירות כזה או אחר שלא טורח אפילו להציג את עצמו בתחילת שיחה שהוא יזם.

אם משהו מפריע לך - בסוף, אחרי שמאווררים את הבאסה - כדאי גם לעשות משהו בנושא, אחרת זה לא ישתנה.

yellowshirt

New member
כרגע, מתמרמר

מלבד המרמור, עדיין אין לי את האומץ לפרוץ את החומות שהצבתי לעצמי. קל להגיד צריך ל... אבל כולנו יודעים שקשה יותר לעשות, ובמיוחד אני שצריך לחשוב ולחשוב ולחשוב על הדבר עד שפועל. (בפעם הראשונה והאחרונה לקח לי חצי שנה עד שהזמנתי מישהי לדייט וגם זה רק בגלל שחברות לעבודה דחפו את הנושא)

תחת גשר

New member
tell me about it

בעיקר בקולנוע, ימי אהבה, חתונות, שקיעות .. ובכלל כל דבר רומנטי שנועד לצבוט לך ולהפוך אותך לשק מרמור

FineSilverMan

New member
רק קצת ביישנים?

אם אתה מעדיף לחיות אחרת, קדימה לשנות את המצב.
&nbsp

Starman3

New member
מה עם סתם חברים?

את הדברים שאתה מתאר אני גם עושה עם חברים.

ברור שהייתי שמח לבת זוג , אבל זה שאין לי בת זוג לא אומר שאני חי חיים אומללים לחלוטין

yellowshirt

New member
לי אין הרבה

חברים זה שונה, בת זוג היא מישהי שאתה יכול להיות פתוח איתה לגבי הכל.

אני די מאותגר חברתית, לא אספתי חברים רבים במשך השנים, בגלל שתמיד הייתי מתבייש להיות במקומות הומי אדם, היום זה שונה, אבל עדיין מרגיש כמו השמן של השכבה

אני לא אומלל, פשוט חי "פרווה" שכזה, אין התלהבות רבה

Starman3

New member
יכול להיות

שאולי שווה קודם להכיר יותר חברים ואחרכך להמשיך לבת זוג..

קח בחשבון שגם ככל שתכיר יותר חברים כך יגדלו הסיכויים להכיר בת זוג

אדם אחד פעם אמר

יש הבדל בין להיות בודד ללהיות לבד
&nbsp
אני אוהבת את הלבד שלי.
&nbsp
מתי אתה מרגיש בודד?
באיזה רגעים/זמנים?
האם זה כל יום? או לקראת הסופש?

yellowshirt

New member
רוב הזמן לבד

שלא יובן, אני רגיל להיות לבד, רוב הזמן הפנוי שלי הוא לבד, למרות שהמשפחה קרובה, אבל עדיין, בשעות הפנויות שלי אני מול המחשב.
הבדידות מוםיה בכל מיני מקומות, כשהולכים לישון, כשקמים, כשאני חושב על משהו מצחיק ואין למי לספר, כשאני עצבני ורוצה לספר למישהו. זו בדידות מתוך הבנה שצריך בת זוג לחיים, לחלוק איתה את הזמן שיש לי ולהנות ביחד

למעלה