בדידות

loogi 24

New member
בדידות

נמאס לי מהעובדה שאין לי ממש חברים,שאין לי עם מי לצאת לבלות או לדבר איתו
תמיד היו לי תקופות של בדידות כמעט בלי חבר טוב אחד וגם אני מצליח למגנט לחיי אנשים
שלא מתאימים לי ושלא טוב לי בחברתם...ואולי זה אפילו גרוע יותר מלהיות לבד
אני לא מצליח להתחבר כמעט לאף אחד ולא מצליח ליצור קשרים חדשים.
אומנם כרגע אני בלי מסגרת בכלל לא עבודה ולא לימודים אבל גם במסגרות שכן הייתי בהן
תמיד נשארתי בצד ולא יצרתי קשר
וזה קשה...בגיל 33 להיות מנותק כמעט לגמרי מלבד חבר אחד טוב שגר רחוק...אני לא רוצה לדבר
על זוגיות שמעולם לא הייתה לי ולא בטוח בכלל אם תהיה
אז כל מה שנשאר זה לשרוף זמן ולראות אנשים בפייסבוק נהנים מהחיים
למה בעצם? למה החיים כל כך לא הוגנים והגורל כל כך עלוב?
למה לאחרים מגיע לחיות חיים מספקים ואני תקוע שנים על גבי שנים באותה עמדה?
אומרים שמחשבה בוראת מציאות והסרט הסוד מזיין ת'מוח על זה שאנחנו יכולים להיות כל דבר
האומנם?האם אפשר באמת לשנות משהו?מעניין אותי לדעת איך לעזאזל אני חי את אותם חיים
עלובים כבר 33 שנה,חיים של סבל מתמיד בלי תקופות שאני יכול להגיד עליהן שהן טובות
ותכלס אני רואה את עצמי כפייטר - כל החיים אני נלחם על השפיות שלי ומעולם לא הרמתי ידיים
אבל לאחרונה זה קצת מתחיל לקרות...אני לא בטוח שיש תקווה אלא יותר התפשרות על חיים
עלובים בבית של ההורים בלי בילויים,בלי חברים נורמלים שאפשר לדבר איתם,בלי קריירה,בלי זוגיות
זה פשוט סוג של מוות...לשבת כל היום בבית ולבהות בפייסבוק לחכות לאיזו הודעה ממישהו

וככה השנים חולפות והאמת שאחרי שנלחמתי כל כך הרבה כנראה שבאמת אין תקווה

אני מאמינה שיש יותר טוב

תמיד אפשר לשאוף ליותר, לקוות ליותר, לפעול על מנת שיהיה יותר. מגיע לך שיהיה לך טוב. לפעמים זה משהו שמתחיל בשינויים קטנים שהופכים לאט לאט לשינויים גדולים יותר. להתחיל שיחה עם מישהו בעבודה יכול להפוך לחברות שתימשך שנים אחרי שכבר עזבת את העבודה. לעבור דירה יכול לגרום לך להכיר סביבה חדשה ולפגוש אנשים חדשים.
לכל דבר שאנחנו עושים יש השפעה. זה דורש מאמץ לעשות שינוי, אבל אני חושבת שזה לטובה. לקחת אוויר ולתת פוש קטן למען משהו טוב.

loogi 24

New member
כשאתה מנסה ומנסה וכלום לא עובד זו בעיה

כשאתה בריא ויש לך אנרגיה לדברים הכל נראה סבבה
כשאתה סוחב איתך מלא מטענים והפרעות אין כמעט דרך(לפחות אצלי)
לפרוץ את מעגל הקסמים הזה
אני כבר לא צעיר כל כך ולמוד נסיון וכבר הייתי מחוץ לבית וכלום לא עוזר
לצערי אני לא שותף לאופטימיות שלך לפחות לא לגבי החיים שלי...
אבל תודה על התגובה
יום טוב

אני מצטערת שאני לא זוכרת

אבל האם אתה מטופל בדרך כלשהי? פסיכולוג/פסיכיאטר?
(אני חושבת שכתבת מתישהו שהיית בטיפול ופרשת כי הרגשת שזה בזבוז זמן וכסף, או שאני מתבלבלת עם מישהו אחר?)

loogi 24

New member
האממ כרגע אני לא בטיפול...

אבל פניתי לבריאות הנפש באיזור מגוריי...לא יודע כבר כמה זה יוכל לעזור
יש לי תור רחוק רק ב-2 ליוני ובינתיים אני סתם סובל ומתבשל במיץ של עצמי

nivos7

New member
הפייסבוק הוא סוג של רעה חולה

ממה שאתה מתאר , הוא דיי מציק מכניס אותך למעגל יותר קשה.
לפני שנה שהייתי במצב יותר טוב,
אז ביליתי המון בפייסבוק , התכתבויות , סטטוסים מצחיקים , להעלות אלבומי תמונות, לייקים וכו'.
עכשיו במצבי , לא נכנס יותר לשם.
כי יש מן רגש קנאה משתק כזה , שכולם מבלים , שכולם בזוגיות , שכולם מתקדמים , ואני כמו המשתמש שלי, תקועים מאחור , לפניי שנה.
מבהייה בפייסבוק לא תבוא הישועה
יאמרו לך זאת גם אלפיי הסטודנטים בארץ שבמקום ללמוד , עשו לייקים לסטסוסים של יאיר לפיד ונכשלו בסמסטר.
ניסית קצת בלי האתר הזה? שמפתח לך ציפיות , וגורם לך להסתכל על הדשא של השכן יותר מידי ?
זה ממכר,
אפילו בזמנו לפני מבחנים הייתי משתמש באתר מיוחד שחוסם את הכניסה לפייסבוק מהמחשב (+ מחקתי את האפליקציה מהסלולר)

וזה טוב שיש לך פגישה בתחילת יוני, זה אחלה של צעד ראשון.

loogi 24

New member
היי ניבוס

קלעת בול בעניין הפייסבוק...אפשר לחיות טוב גם בלי הקישקוש הממכר הזה
זה בעיקר גורם לתיסכול.זה נראה שכולם חוגגים ורק אתה סובל וזה די מעוות את המציאות.אני מניח שאנשים נראים אולי מאושרים וחלקם כן חלקם מחייכים למצלמה כשרע להם בפנים מי יודע?אבל זו אשליה ואני בולע את זה
תמיד הייתי כזה,תמיד הייתי בטוח שהדשא של השכן בהכרח ירוק יותר זה משהו שמאפיין אותי מהילדות...בטח לא רק אני ככה אבל אולי שווה לצאת מהעולם הוירטואלי קצת וללמוד שהעולם הרבה יותר מורכב ולא כולם נהנים כל הזמן

nivos7

New member
זאת גישה טובה

L e i a

New member

סליחה על הנדחפות אבל אני מסכימה.

בשלב מסוים הבנתי שאני אמשיך להכניס וזה ימשיך לדכא אותי כך פעם מחדש אז פשוט מחקתי אותו (עם אופציה להחזיר למצבו הלא מחוק). מצחיק, אבל בינתיים יש הקלה. Ignorance is bliss וכאלה...

למעלה