בדידות...

שושית*

New member
בדידות...

בדידות,ריקנות,יש הכל ואין כלום..תחושה מוזרה...שמי-6145 נולדתי כ-3485 תאריך הלידה-20.12.57 שם בעלי-1215 ושם משפחתי-34764 אנו נשואים כבר 22 שנים..מה קורה איתנו?

שושית*

New member
עינת יקרה!

עדין ממתינה לתשובתך...בתודה מראש...שושית*

עינת

New member
שושית היי ../images/Emo39.gif

ראשית סליחה שנאלצת לחכות...אבל כידוע לך כל תשובה בפורום דורשת ממני עבודה ובדיקה וכיוון שזהו פורום בו כולם מחכים לתשובתי הרי שלפעמים צריך לחכות. לגבי התחושות שאת מרגישה עלי לומר שאיני מתפלאה כלל וכלל כיוון שלמרות שהגעתם באיזה שהוא מקום למנטליות דומה קיים פער מאוד גדול בינכם. את אש ובעלך עם המיים שלו מכבה אותך... את זקוקה לחיי חברה והוא מעדיף את הלבד. שניכם אמנם נשמות טובות שאוהבים לעזור אך בעלך סגור יותר. שניכם מאוד זקוקים לחיזוקים מה שמקשה עליכם.(אין את הצד שיתן את החיזוק ואז מה שקורה ששניכם מתכנסים פנימה).אתם גם לא משתפים אחד את השני במאוויים שלכם ולכן כל אחד מרגיש שהשני לא מבין אותו. לא קל לכם בלשון המעטה והייתי מציעה שאולי תפנו למי שיעזור לכם ללמוד לתקשר טוב יותר אחד עם השני. אור שפע ואהבה עינת

שושית*

New member
עינת יקרה!

מודה לך על תשובתך..לא בטוחה שאוכל לישמה..למרות ההבנה שיש בינינו יש מש גם חילוקי דיעות שנובעים ממנטליות שונה..אני מניחה שהוא יותר פרמיטבי ואני יותר מודרנית ..הוא יותר סגור ואני יותר פתוחה..הוא יותר מופנם ואני יותר רגישה..אני מרגישה לבד למרות כל הביחד..קשה לשנות גישה וקשר כאשר אחד חושב כך והשני אחרת...אני לא מקבלת ממנו חיזוקים ולכן אני לבד עצמאית בשטח..לפעמים נמאס לעזור לכולם כאשר את לא יכולה לעזור לעצמך לפעמים נדמה לי שחלק ממני מת בפנים ואני מה זה רוצה לחיות..זה לא שרע לי איתו..אבל חסרה האש וההתלהבות ממשהו יקר..מה עושים איך שומרים על הגחלת? לפעמים אני פשוט יודעת שהוא לא מבין את הכאב הפנימי שלי והלב דואב והעיניים דומעות ויש בי הרבה אהבה לתת אל אין מי שיקבל !או שיש אבל לא באותה רגישות כמוני...אשמח לשמוע ממך יותר!

עינת

New member
שושית ../images/Emo24.gif

כדי לשמור על הגחלת צריך לעבוד כיוון שכאשר מזניחים אותה,לא מטפלים בה היא כבה.הוא לא מבין את הכאב הפנימי שלך כיוון שאינך משתפת אותו... אני יכולה לומר לך שיש לך בעל מאוד רגיש שמלא ביכולת נתינה אבל כאשר את אינך אומרת למה את זקוקה הרי שהוא אינו יכול לנחש... איני בטוחה שבעלך אינו מרגיש אותם דברים בדיוק,גם הוא כמוך זקוק להרבה חיזוקים ואהבה אז דעי שיש לך למי לתת ועוד איך. אני חושבת שאתם נמצאים במקום בו את חייבת לקבל יעוץ(אם זה בלתי אפשרי ביחד איתו אז לבד).ישנן הרבה דרכים לראות את המצב בו את נמצאת ובידי נמצאת אחת מהן(וברור שישנן עוד הרבה אחרות).כיוון שזהו פורום הרי שאיני יכולה להכנס לכל מצטערת.(בהודעת המנהל בראש הפורום אני מדגישה שהיעוץ בפורום אינו יכול להוות תחליף ליעוץ פרטי.ישנם מקרים בהם אני יכולה לספק במסגרת זו את התשובה אך כאשר ישנה מורכבות קצרה ידי מלהושיע במסגרת הפורום) התעודדי יקירה כיוון שיש בך את היכולת לשנות עם הדרכה מתאימה.
שפע ו
עינת

שושית*

New member
שינוי...? ../images/Emo20.gif

עינת יקרה...תודה על תשובתך..נראה לי שאקבל את הצעתך..האם ע"י כך את רואה סיכוי לקשר..או עדיף לא לחטט עמוק מידי..אני חייבת לדעת אם הדרכה מתאימה תשנה בי משהו..מה קרה באמצע החיים שאני מרגישה כך..שווה להשקיע בקשר או לפרק את כל החבילה...אני יודעת שהכי קל לזרוק הכל וזה לא מתאים לי..אני לא נשברת בקלות...אבל רגישה מאד ומרגישה ריקנות איומה..אף אדם מסביבי לא יחשוב זאת עלי...אבל הלב שלי מלא מאד וריק מאד...זקוקה נואשות לעדודך!!!!

עינת

New member
שושית ../images/Emo24.gif

בודאי שאני רואה סיכוי לקשר שהרי אין דבר העומד בפני הרצון.הדרכה נכונה וכח רצון שלך יכולים לחולל פלאים בחייך. לזרוק זו לא בעיה החכמה היא לבנות ואני יודעת שיש בך הכח לבנות. אז רק החליטי ופעלי,אין סיבה שתרגישי כמו שאת מרגישה. עוטפת אותך ב
יקירה כי החיים יפים ויבואו עוד ימים טובים אם רק תרצי...
שפע
עינת

שושית*

New member
רוצה מאד....

למי לפנות? אני יודעת שיש בי את הכח לבנות..אני רוצה את חיי שוב..ברור שלא לבד..אשמח אם תפני אותי הלאה...תודה!

עינת

New member
שושית ../images/Emo13.gif

תוכלי לפנות אלי באופן פרטי אם תבחרי בכך. כמו כן תוכלי לפנות לאחרים העוסקים בתחום ע"פ בחירתך.
אור שפע ואהבה עינת

למעלה