בדיוק בזמן !
בהצלחה לך אסתר וג

רוני 152

New member
בדיוק בזמן !../images/Emo122.gifבהצלחה לך אסתר וג

בדיוק כשאני ב"שיא השפל" בא הפורום המתאים. אחרי שבשבוע שעבר סבלתי מגודש בימין ודלקת בשמאל... אני על אנטיביוטיקה והפטמות שלי נהיות סמרטוטים בהנקות. אתמול הייתי אצל בתיה דיוויס שאישרה את השערתי- הקטן (לא כל כך קטן הוא כבר בן +7 שבועות) רכש הרגלי אחיזת שד גרועים. בנוסף היא אמרה שיש לו מקרה גבולי של לשון שלא מופרדת לגמרי מהחך. (בנושא הלשון היא אמרה שאת מכירה רופא בליס שמומחה בנושא ושאולי תוכלי להפנות אותי אליו לבדיקת הנושא) עכשיו הוא עומד להתעורר מהשינה ואני פשוט מפחדת מההנקה הקרובה, מהכאב שלי, מהסרבנות שלו לפוזה החדשה ומהתיסכול של שניניו. אני לא יודעת אם יש לי שאלה בנושא. פשוט רציתי לשתף.

short frenulum

If your baby has a short frenulum, which means that his tongue is attached to the bottom of his mouth by a little piece of skin, as in the picture, that could cause pain when he feeds, and sore nipples, which could cause a breast infection because he is not able to get all the milk out of the breast. The best treatment is to cut the little piece of skin. In our hospital, there is a doctor who can do the procedure. His name is Dr. Botser, and his phone number is: 051 210200​

למעלה