בדיוק בזמן

adi zaguri

New member
בדיוק בזמן

מי שמכיר תשיר אני חייב לדעת איך מנגנים(טאבים תווים אקורדים) בקששששששה ממש חשוב לי תודה : )

adi zaguri

New member
זה במת אחת היצירות הכי יפות.

אני פשוט ממש מתחבר אל השיר ואני ממש ממש רוצה לדעת איך לנגן אותו..(לחברה שלי) חח : ) אז בקשה מי שיכול שיעזור לי.. תודה : )

liatat1

New member
בדיוק בזמן זו אחת היצירות הכי

גדולות של דודו . אפילו הכי ...

RTur

New member
בבקשה: >>>

הנה כתבתי לך את האקורדים.. תהנה! D E F#m הגעת בדיוק בזמן F#m Bm רגע לפני שהתעייפתי C#m D E רגע לפני שטלטלוני הרוחות D C#m D/B תיעתעו החלומות בחיי D E F#m #C ה י ג ע ת בדיוק בזמן F#m Bm רגע לפני שהתעטפתי C#m D E רגע לפני שנפרמו חלומותי F#m D C#m D/B שדהו מחלצותי פ-ז-מ-ו-ן-: C#m Bm רגלי נצרבו בחול Em D נפשי עייפה מזחול G Em שהרוח תישא תפילה G שהלב שלך ישמע F#m שהיד שלך תיגע G F#m Em בדיוק בזמן או, בדיוק בזמן.. ב-י-ת ב-: D E F#m #C ה י ג ע ת בדיוק בזמן F#m F# D רגע לפני שהשתגעתי C#m D E רגע לפני שסובבוני הגלים C#m D/B שאכלוני הדגים D D שנטרפתי.... נטרפתי.. פ-ז-מ-ו-ן-: C#m Bm רגלי נצרבו בחול Em D נפשי עייפה מזחול G Em שהרוח תישא תפילה G שהלב שלך ישמע F#m שהיד שלך תיגע G F#m Em בדיוק בזמן או, בדיוק בזמן.. ק-ט-ע מ-ע-ב-ר-: Dm/B C או או או, או או או G Fdim או או או, או או או Dm/B C או או או, או או או E ב-י-ת א-ח-ר-ו-ן-: F G Am הגעת בדיוק בזמן Am Dm רגע לפני שהתעייפתי Em F G רגע לפני שלא היו לי פתרונות F Em F/D שנעלמו העקרונות בחיי F F בדיוק בזמן זהו! תהנה! חח.. (וואי עד שכתבתי את זה פה.. לקח לי איזה שעה..) נ.ב: אם זה עכשיו לא יוצא טוב, אני לא כותב את זה שוב! חח במקרה הכי גרוע צור איתי קשר ואני אפקסס לך את זה או משהו חח :) נגינה נעימה! :)

RTur

New member
טוב יצאה טעות קטנה.. כנס לתיקונים:

במשפטים האלה: "רגע לפני שטלטלוני הרוחות" (בית ראשון שורה 3) "רגע לפני שנפרמו חלומותי" (בית ראשון שורה 7) "רגע לפני שסובבוני הגלים" (בית שני שורה 3) האקורד C#m אמור לבוא בהברה האחרונה של המילה האחרונה ולא לפני המילה האחרונה.. כלומר האקורד צריך להיות בהברה "חות", "תי", "לים" (לפי סדר המשפטים.. חח) במשפט הזה: "רגע לפני שלא היו לי פתרונות" (בית אחרון (3) שורה 3) האקורד Em צריך לבוא בהברה האחרונה של המילה האחרונה, כלומר על "נות" חח וזהו, עכשיו באמת נגינה נעימה!

adi zaguri

New member
תודה!!!

אחי אין לך מושג כמה שאני מודה לך! תודה : ) כן ירבו כמוך חח

rotvailer

New member
טאבים, תווים ואקורדים

לכל שיר שרק תרצו! ובמיוחד של דודו אני חדש בפורום.. ויש לי שמיעה אבסולוטית... אשמח לתרום ממנה לכל מי שחפץ :) הבנתי שגם לארתור יש... אז.. בכל אופן.. מי שיספיק לענות קודם

למעלה