בדיוק היום לפני שנה: הסיפור על החסה

בדיוק היום לפני שנה: הסיפור על החסה

קיץ. וחם. וחם. אז אם אין לחם טרי - אוכלים שוב את החסה 30.7.2000.

מיכל בר

New member
אורית יקרה..

חלפה שנה מאותה ההודעה המסוייטת הזו. זה חוזר לפעמים? באותה עוצמה? עם או בלי טריגר מסויים?.. סיוט מהסוג הזה מתרכך עם הזמן? או שנתקע בזיכרון ונשאר חד כמו שהוא. אני שואלת כי הסיוטים אצלי לא כל כך מתרככים, הם נשארים באותן עוצמות, ואני, בדרכי, לפעמים מגרשת אותם ולפעמים מביטה לתוכם בעיניים פקוחות.. לפעמים עומדת בזה ולפעמים צונחת צניחה חופשית למטה. אוריתוש, שולחת לך חיבוק ..

בדיוק היום לפני עשר שעות

נשלחה ההודעה ההיא מלמעלה, שפורסמה ביואל בדיוק לפני שנה. עזרא כבר אמר בה שבגלל שחם, וחם וחם - ובגלל שאין כאן משהו טרי יותר, כנראה בגלל עונת המלפפונים של הקיץ - עזרא כבר אמר שהוא מצא לנכון לחזור על ההודעה המיקרית ההיא שפורסמה בדיוק בתאריך הזה לפני שנה, ועניינה היה סרט שהוקרן אז. אבל מאימיילים רבים מאוד שעזרא קיבל בתיבה שלו מקוראים זועמים הסתבר כי יתכן והיה בה, בהודעה ההיא של אורית, משהו שהיה עשוי לפגוע בה או ברגשותיה, למרות שהיה מדובר רק בסרט. לפיכך, אם מישהו מהקוראים, ואם אורית עצמה נפגעו בכל דרך שהיא ממישחק המילים המתבקש בין הצורה המילולית הזהה של החסה (לאכילה) ובין אותה אורית שחסה על משתתפי הפורום - או אם מישהו מהקוראים לא הבחין בכפל הלשון הזה, והסיק ממנו מה שמלכתחילה עזרא לא התכוון כלל שיהיה - אם אכן קרה כדבר הזה - אז בטח ובטח שעזרא חייב להבהיר כי לא זו היתה הכוונה, ובטח שאין לעזרא בעייה להתנצל בפני אורית, ובכלל, מהיום עזרא ישים עוד כוכב קטן בראש ההודעה שמזהיר את הציבור לא להיכנס להודעותיו בלי מציל.

מיכל בר

New member
ההתנצלות שלך בהחלט במקומה, שמחה

שמצאת לנכון לעשות זאת. אני בטוחה שכוונתך לא היתה לפגוע, אבל לפעמים מה שלאחד נראה נכון, לשני נראה מאד לא. לילה טוב.

למעלה