בדיוק היום לפני 30 שנה

בדיוק היום לפני 30 שנה

יצא אחד האלבומים הכי מצליחים בעולם אי פעם אם אחד מהשירים הכי מפורסמים אי פעם, אפילו 2 מהם. היום בדיוק, 2.12, לפני 30 שנה (1975) יצא האלבום A night at the opera. למי שלא יודע, האלבום הזה נושא תחתיו כמה מהמנוני הלהקה כמו Love of my life, You're my best friend, god save the queen, וכמובן, המפורסם בכולם, Bohemian rhapsody, המהמם. לכבוד הארוע בריאן ורוג'ר מוציאים בהוצאה חדשה עם מעט מאוד עותקים את הדיסק, גרסת אספנים שיש בטוחה גם שירים וגם DVD, אני לא יודע מה הטעם בזה, אבל הם מוציאים. בכל מקרה, מזל טוב לאלבום הוותיק אך עדיין הכי מדהים בעולם.

היום היום?

איזה יופי! אלבום פשוט מעולה! אפשר להוסיף את התאריך הזה ללוח אירועים.. וגם את התאריכים של כל שאר האלבומים

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifאחלה דיסק../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

דיסק מעולה

gihona

New member
תודה

תודה לקווין שהוציאו את האלבום האהוב עלי בכל בזמנים, תודה לקני אוורט שהשמיע את Bo Rhap בלי הפסקה, תודה לאלוהים שקווין היתה ועודנה. קניתי את האלבום הזה כבר 3 פעמים ו 3 פעמים איבדתי אותו. מחרתיים אני בטאואר רקורדס.

ketas

New member
יש את זה בטוואר רקורדס בכלל?

באיזה עיר? ברחובות יש רק את האוספים לצערי הרב. ובאמת מזל טוב לאלבום המדהים הזה.

gihona

New member
אוהוהו

אפשר ועוד איך... כשחורשים עליו עשור שלם הוא נוטה להעלם מפעם לפעם. וזה לא היחיד! איבדתי כבר פעמים את הגרייטסט היטס הראשון ולאחרונה גם את השני!! אני מאד מתגעגעת אל שניהם. צריכה לעשות רכישה מחודשת. כל הכסף שלי הולך על האובססיה הזו.

Amit Enchanted

New member
יש לי דיסקים מלפני 5 שנים -

במצב מצויין. קשה לי לאבד דיסקים, לא מבחינה סנטימנטלית, כי הרוב שיש לי הם מתקופת הטעם הממש ממש ממש ממש ממש ממש רע שלי.

חחח שלי בכספת סגורה../images/Emo3.gif../images/Emo104.gif

חחח או שאני סתם חורשת עליהם

למעלה