בדיוק היום עברתי את החפיפה הראשונה

shay2001

New member
בדיוק היום עברתי את החפיפה הראשונה

שלי...
שיננתי לעצמי את התפריט בעל-פה והים עברתי את החפיפה הראשונה שלי היו כמה פאדיחות עם המגש ושחכתי כמה דברים בתפריט אבל... היי היה מצויין (חבל שזו רק חפיפה... ולא קיבלתי ת'טיפים אלא המלצרית שעזרה לי
אבל האמת מגיע לה) עכשיו רציתי לדעת אתם יכולים לתת לי כמה טיפים באיך להחזיק מגש הסידור עליו והורדה ממנו כי כמה פעמיים היום המגש כמעט נפל והתרסק לו...

shay2001

New member
אגב

עד לא מזמן עבדתי במקום אחר אבל במיני בר (גלידות שייקים עוגות וכו'...) ויצא לי תמיד לראות את המלצרים מהצד... עכשיו מה היה מאמין שאני יהיה אחד כזה

tea spoon

New member
mazaltov!

הרשה לי להיות הראשונה שמברכת אותך, כן על הצטרפותך לקהילתנו הקטנה (תנו, תנו לה קצת זמן לפרוח), וכן על כניסתך לתחום המרגש של food serving. צפויות לך חוויות מסעירות בהחלט. <כפית מגזימה> אחרי טיפים להחזקת מגש אתה תר? נו פרובלמו, צורת-היחיד-של-מוצ'אצ'וס. את הדברים הגדולים יותר, והכבדים - תניח במרכז המגש, ומסביב את הדברים הקלים, כמו כוסות ריקות למשל. איפה שאני עובדת, יש קטע כזה של נראה-אם-אני-אצליח-לפנות-את-כל-השולחן-בפעם-אחת, וזה ממש נחמד. אין כמו פינוי יחיד ותמציתי כדי לנפח את האגו ולשפר את ההרגשה. P: אני, אישית, אוהבת לסדר את המגש בצורה סימטרית ככל הניתן. מן הסתם, סימטריה תקנה לו יציבות סטטית (אמרתי לכם שפיזיקה אף פעם לא יכולה להזיק!), וזה גם משקיט את הפרעות ה-OCD הקלות שלי. :)) להוריד - פחות או יותר אותו הדבר, תוריד בסדר של ההעמסה. אבל כשאתה מניח את הכל בהתחלה, תסדר לעצמך בראש את הסדר של ההורדה, תוודא שיש הגיון בכל כאוס הכלים הזה. ואל דאגה, עם הזמן תרכוש את המיומנות, תדע לייצב מגש מ-ו-ש-ל-ם, ותגחך בבוז למראה "חדש" (ככה הם בטח קוראים לך. "החדש" :)) שלא מצליח להתמודד עם מגש חצי ריק. :)) וגם אם נופל לך מגש או שניים - פשוט תחשוב על זה ככה: "אין חכם כמפיל המגשים.", או, בעברית מדוברת, לומדים מטעויות. בהצלחה בחפיפה, ולילה טוב. :)

shay2001

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

לקחתי לצומת ליבי כפית
הבעייה אצלי שבגלל שזו מסעדה חלבית (בעיקרה) יש הרבה מרקים ומילשייקם וכל הזמן נשפך לי מתוך הכוס או הצלחת לצדדים...

get well

New member
../images/Emo39.gifרק בשבילך..../images/Emo39.gif

קבל קשור למאמרים בו תוכל לקרוא הכל על "איך להחזיק את מגש..ולשרוד" ובקשר לזה שנשפף אז תבקש מהם לא לשים עד הסוף כדי שזה לא יקרה. אגב..איפה אתה עובד

shay2001

New member
../images/Emo163.gifית שחכת את הקישור ../images/Emo8.gif

סתם... כאילו באמת שחכת...

get well

New member
באמת שחכתי..

לא הרגשתי כ"כ טוב אתמול אבל הנה הקישור עכשיו..

למעלה