mazaltov!
הרשה לי להיות הראשונה שמברכת אותך, כן על הצטרפותך לקהילתנו הקטנה (תנו, תנו לה קצת זמן לפרוח), וכן על כניסתך לתחום המרגש של food serving. צפויות לך חוויות מסעירות בהחלט. <כפית מגזימה> אחרי טיפים להחזקת מגש אתה תר? נו פרובלמו, צורת-היחיד-של-מוצ'אצ'וס. את הדברים הגדולים יותר, והכבדים - תניח במרכז המגש, ומסביב את הדברים הקלים, כמו כוסות ריקות למשל. איפה שאני עובדת, יש קטע כזה של נראה-אם-אני-אצליח-לפנות-את-כל-השולחן-בפעם-אחת, וזה ממש נחמד. אין כמו פינוי יחיד ותמציתי כדי לנפח את האגו ולשפר את ההרגשה. P: אני, אישית, אוהבת לסדר את המגש בצורה סימטרית ככל הניתן. מן הסתם, סימטריה תקנה לו יציבות סטטית (אמרתי לכם שפיזיקה אף פעם לא יכולה להזיק!), וזה גם משקיט את הפרעות ה-OCD הקלות שלי.
) להוריד - פחות או יותר אותו הדבר, תוריד בסדר של ההעמסה. אבל כשאתה מניח את הכל בהתחלה, תסדר לעצמך בראש את הסדר של ההורדה, תוודא שיש הגיון בכל כאוס הכלים הזה. ואל דאגה, עם הזמן תרכוש את המיומנות, תדע לייצב מגש מ-ו-ש-ל-ם, ותגחך בבוז למראה "חדש" (ככה הם בטח קוראים לך. "החדש"
) שלא מצליח להתמודד עם מגש חצי ריק.
) וגם אם נופל לך מגש או שניים - פשוט תחשוב על זה ככה: "אין חכם כמפיל המגשים.", או, בעברית מדוברת, לומדים מטעויות. בהצלחה בחפיפה, ולילה טוב.