האהבה ואלו שאהבנו לא נעלמו-הם חיים לנצח! ../images/Emo23.gif
שלום אנה!
אולי אוכל לעזור לך.. גם לי קוראים גיל..
זה ממש "צירוף מקרים" יפה! זאת גם הפעם הראשונה שאני כאן בפורום הזה, נהייתי חולה פתאום ביומיים האחרונים אז היה לי זמן פנוי לתרום קצת בפורומים.. ואז משהו אמר לי לנסות להיכנס לפורום הזה..
אני באמת מאמין ש"מלמעלה" תכננו את זה ואולי אפילו הבן שלך גיל.. אני מאוד מתעניין בכל מה שקשור לעולם הבא כבר מאז גיל 12.. ולמען האמת החלום הכי גדול שלי הוא לעזור לאנשים להתמודד עם האובדן שלהם, וכמובן גם מהפחד מהמוות.. חשוב לי ללמד אנשים שהמוות הוא לא סוף לחיים ולאהבה. שאהבה היא לנצח! שאף אחד לא יכול לאבד אף אחד שהוא/היא איבדו.. גם אפילו לא את חיות המחמד שלנו שמחכות לנו אי שם.. אני בדיוק קורא ספר יפה ששמו: Hello From Heaven
ויש בו מאות סיפורים אמיתיים של אנשים שהיתה להם חוויה מיוחדת, שאלו שהם איבדו באו לבקר אותם, אם בחלום או בחזיון, או תחושה או שמיעה.. ותמיד המקרים האלו ניחמו ועודדו ועזרו להם לרפא את הכאב ולהרגיש יותר מוגנים ואהובים ולא לבד. קראתי לא מזמן סיפור על אמא שאיבדה את בנה בתאונת דרכים, והוא לפתע התגלה לפניה לילה אחד, והיא יכלה לראות שהוא שמח ומאושר ורק רוצה שהיא תפסיק לבכות ולדאוג בגללו ותמשיך בחייה. וגם קראתי על אמא שאיבדה את הבן שלה שסבל במשך שנים ממחלה שהפכה אותו למשותק, אבל הוא הופיע מולה לילה אחד ונראה בריא ושלם ושמח מאוד ומקרין אור מגופו, הוא הופיע כדי שתבין שהוא בסדר ושכל מה שקרה היה אמור לקרות. עכשיו אני לא רוצה למכור לך תיקוות שווא ולומר לך שגם לך תהייה כזאת חוויה, אבל לפי דעתי אפילו רק לקרוא על חוויות של אחרים או פשוט להאמין שזה נכון, זה כבר עושה לנו טוב בלב.. אני ממליץ לך פשוט לשבת או לשכב במיטה בחדר שינה שלך, ופשוט לעצום את העיניים ולדמיין את הבן שלך במקום אחר.. רץ בשדות ירוקים.. שמח וקופץ.. ונמצא עם חברי המשפחה שלך שכבר נמצאים שם.. אולי תקבלי כל מיני רמזים קטנים ממנו שהוא עדיין איתך.. כמו פרפרים או דברים שהיו מיוחדים רק לכם.. נכון שזה אולי נשמע קשה לקבל והורים בדרך כלל כועסים ולא אוהבים את זה, אבל אין מה לעשות.. זה פשוט לא יעשה לך או לבן שלך טוב לבכות ולהיות אומללה לנצח, גם לרמות למות ולהגיע לשם בעצמך, לא יחזיר את הבן שלך ורק יגרום עוול למשפחה שלך. את עכשיו כאן.. חשוב שתעריכי ותשמחי שהיו לכם את כל הרגעים הקסומים ביחד. יש אנשים שלא יכולים להביא ילדים לעולם.. יש ילדים שמעולם לא היו להם הורים אוהבים. לבן שלך היתה את ההזדמנות להיות עם אמא שאהבה אותו ועדיין אוהבת אותו ותאהב לנצח. הוא יחכה לך בסבלנות עד ליום שגם את תגיעי לשם כשיגיע הזמן שלך הנכון. עד אז הוא ילווה אותך וישגיח ואולי גם יופיע לך בחלומות לפעמים.. בנתיים הכי חשוב שפשוט תשחררי אותו, תביני שהוא מאושר וטוב לו. שאת לא איבדת אותו, פשוט הוא נועד לחיות יחד איתך לזמן קצר בלבד בחיים האלו. נכון שאולי זה קשה לעכל ואולי המילים שלי מעצבנות אותך- אבל זה גם טוב! תשחררי את כל הכעס הזה.. כל הזעם שאולי יש לך כלפי החיים ואלוהים.. ואולי יום אחד תוכלי לקבל את זה שגם בעניין של חיים וגם של מוות, יש תוכנית שהיא גדולה מאשר נוכל להבין ולקבל לפעמים.. וחשוב שנלמד להעריך ולאהוב את אלו שאיתנו, עכשיו- כל עוד הם כאן איתנו. ולהעריך כל רגע עלי אדמות, שהיה עם אהבה..
אני באמת מאחל לך המון אהבה, ושתצליחי להחלים ולהתגבר על האובדן שחווית.. אני יודע שזה לא הולך להיות הכל קל וורוד.. אבל יום אחד יהיה לך טוב יותר.. ותביני שהמתנה הכי גדולה שאת יכולה לתת לבן שלך, היא לשחרר אותו ולהפסיק להאשים את עצמך או לחיות במחשבה של: "מה היה אם?" הוא רק רוצה שתמשיכי לחיות.. ותהיי מאושרת.. כי הוא מרגיש ורואה את זה, דואג לך כשאת עצובה, ונהנה גם כשאת נהנית.. אז תני לו דמעות של אושר ושמחה במקום דמעות של כאב, כשיום אחד כשתיפגשו, יהיה לך הרבה מה לספר ולחלוק איתו.. ואולי בדרך תוכלי לנחם ולעזור לאמהות אחרות? אולי תפתחי קבוצת תמיכה באזור לך? כל דבר קוה מסיבה, חשוב למצוא מהי, ולמצוא תכלית לחיים שלנו.. זהו זה לעכשיו, אני מקווה שעזרתי לך במשהו.. לפעמים אני מרגיש שמנחים אותי "מלמעלה" כי זה באמת מה שאני רוצה והייתי מוכן לעשות. ואני מאוד מקווה שאני צודק.. והמסר הזה במיוחד בשבילך, ואחרים כאן שהגיעו לפורום.. שהגיעו "במקרה"..
למטה אני מצרף קישור לאתר של מי שכתב את הספר, אני אפילו התכתבתי איתו באימייל, ממש בן אדם מקסים!
ואני ממליץ בחום להקשיב לשיר שם..
(יש מאחוריו גם סיפור יפה מאוד..) המוסיקה מתחילה מעצמה. יש עוד המון ספרים שאולי יעזרו לך.. בבלוג שלי יש רשימה מצד ימין וגם רשומה גדולה על זה. את מוזמנת בחום להיכנס גם כן לרשומה למטה. המון אהבה, גיל