בדיוק הפורום שאני צריך. שאלה.

בדיוק הפורום שאני צריך. שאלה.

אני רוצה לבנות שולחן מעץ לחצר (את הכיסאות אני אקנה). משהו איכותי לאירוח וארוחות... יש למישהו פה תוכניות מפורטות? דניאל

יש המון תוכניות כמו שכבר ציינתי ,יש בעיה בהעלאת תוכניות לפורום עקב זכויות יוצרים. תקיש בחיפוש "שולחן" ןתקבל התכתבויות שהיו רק השבוע בנושא. אפילו שלחתי לאתר של "כמיסה" (יש גם בקישורים) שם תמצא תוכניות לשולחנות.אולי המידות לא יתאימו לך בדיוק,אז תשנה למה שאתה צריך. אם בכל זאת לא תמצא ,חזור לכאן עם פרוט יותר מדויק (שולחן זה משהוא כללי - פלטה ,וארבע רגליים) .ואנסה לעלות לך סקיצה ידנית.

תודה UTI כבר שלחתי אותו לאתר הזה.(הוא נמצא קבוע בקישורים) יש באתר שולחן שלדעתי יתאים לגינה,צריך רק לשנות את המידות בהתאם.

לא מתאים לי שולחן קרן קימת

אני בכלל לא מצליח לנווט באתר הזה ששלחתם אותי אליו. אולי מישהו יכול להצביע על שולחן מסויים? דניאל

ניווט באתר של " כמיסה " יש באתר מדור שנקרא "עשה זאת בעצמך " כנס אליו יש שם תוכניות לבניה. בחר "שולחן".

ניווט באתר של " כמיסה " יש באתר מדור שנקרא "עשה זאת בעצמך " כנס אליו יש שם תוכניות לבניה. בחר "שולחן".

תודה על תגובה מהירה.

בכלל טיילתי לי קצת בין ההודעות שפה. אחלה פורום. אני מתנחל. לגבי השולחן שבאתר. לא מתאים. גס מידי. אני מחפש משהו קצת יותר "אלגנטי". דניאל

למעלה