בדיוק חזרתי מבית המשפט

TheSverd

New member
בדיוק חזרתי מבית המשפט

רציתי להגיד שהיה נחמד, ובאותה הזדמנות להודות לאבי שעזר לי רבות וגם הקריאה בפורום עזרה לי לא מעט אמנם לא קיבלתי את כל הסכטם אבל קיבלתי חלק נכבד. היה נחמד לעבור את החויה הזאת !

avi1976

New member
בבקשה (-: תמיד שמחים לעזור...

ונשמח אם תהיה מעוניין לעזור איתנו לאחרים...

TheSverd

New member
במה אוכל לעזור?

אני האמת כבר לא עובד בענף אבל אשמח אם יש משהו שאוכל לעשות

../images/Emo130.gifכל החברות הקבלניות גונבות../images/Emo130.gif

רק רציתי להזכיר לך ! ולכולם כאן ! ש-חברות האבטחה גונבות כל חודש כסף מ-המשכורות של העובדים ! . כי לא משנה כמה אתה תעבוד וכמה הם ישכנעו אותך לעשות " שעות נוספות " ! , תמיד בסוף כל חודש הם יורידו לאנשים מהשעות כדיי להרויח כסף בגלל שחסרים להם אנשים . ואף פעם הם לא יכתבו בתלוש של המשכורת את השעות המדוייקות ! .

IdanOhh

New member
שים לב ! לשם כך נועדו ...

דף המעקב החודשי !!! אם אין לך כדאי שתתחיל לעשות אחד כי זה דבר הכרחי בעיקר באבטחה !!! רשום במדיוק את שעות העבודה שלך תכפיל בשכר לשעה... ובקש הסברים על הניכויים שמתבצעים לך בחשבון ! זוהי זכותך המלאה והחוקית כעובד שכיר שמסכן את חייו ! ובכלל ... רק משהו שרציתי להגיד בהצלחה לכל המאבטחים !!!

ןאם החברה שלי לא רוצה לתת לי ../images/Emo35.gif

הם אפילו לא נותנים למאבטחים להיכנס לתוך המשרד שלהם ! ........ אחריי שהם התחילו לעבוד .

joshh

New member
הינה לכם טופס רישום שעות

בקרוב אני יצרף משהו של אמי"ל.

זה לא משנה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רושם בפינקס את השעות שאני עובד והם כל חודש ממשיכים להוריד לי שעות עבודה !!!!! . מה כל הפואנטה כאן ?!?!?!?............................ אני יעבוד כל חודש כמו חמור והם יגידו לי לעבוד בשבילהם שעות נוספות בשביל שבסוף החודש שאני אקבל תלוש משכורת אז אני אצטרך להגיד להם שחסר לי 7 שעות וככה כל חודש שאני עובד בשבילם הם יורידו לי כסף מ-המשכורת !

joshh

New member
בטח שזה משנה...

כי : 1. לאחר שתעזוב, אתה תתבע דרך אמי"ל ואז אתה מביא לנו את התופס הזה + תלושי משכורת. 2. אמי"ל מכינים לך תיק תביעה דרך תוכנות שיש לאמי"ל לחישוב בשעות, שעות נוספות, הפסקות, וכו... 3. וע"ד שלנו תובע. וסכומים הם מטורפים.

בסדר ! אז אפשר לתבוע אותם ! .......

אבל הם עדיין ימשיכו לגנוב כסף מ-אנשים !
, עד שבית משפט יעשה משהו המון כסף של אנשים יגנב וילך לאיבוד ! .

TheSverd

New member
גועל נפש של חברה

אם הם לא נותנים לך להיכנס למשרד שלהם הכי טוב שבסוף כל חודש תשלח להם בדואר, או שתאשר טלפונית , את שעות העבודה שלך לאותו החודש, וככה יהיה להם קשה להתחמק זה גם המ שהחוק דורש לפי מה שהבנתי והם חייבם לעמוד בזה

מנהל הסניף נצלן ! עזב לחברה אחרת !

מנהל הסניף עזב לחברה עוד יותר גדולה כדי להרויח יותר כסף והמפקחים שמנהלים את הסניף לא נותנים בשום פנים ואופן ל-מאבטחים להיכנס למשרד שלהם ! , אלא רק דרך הטלפון הכל נעשה !
, כלומר !!!!!!!!!!!!!! . אם אני לא מיתקשר אליהם אז אני לא קיים !" וזה ליכלוך
" , גם אם הם מודיעים לי שאנ שומר מתיי שאני לא צריך ב-דקה ה-90
או אם הם מכריחים אותי לעבוד ביום של הבחירות מתיי שאני לא חייב לעבוד !!! " אז זה ליכלוך גמור !!! " וגם לא חוקי !!! .

אותי שמו לשמור ליד הבית שלי ! .....

בגלל כמה סיבות ! : א ' - כדיי לחסוך להם נסיעות ולחסוך דלק ! . ב' - כדיי ש-המפקחים המנוולים יקחו לי את המכשיר קשר ! , ובשביל לשכנע אותי לעבוד ביום של הבחירות ! . ג' - המפקחים המנוולים שמחים שאני הולך ברגל מ-הבית לעבודה כדי ש-הם יוכלו לנסוע ולטייל כל היום במכונית של החברה ! .

אתה צריך להבין משהו ! סליחה !

יש אצלנו בחברה " אנשים מבוגרים !!!!!!! " , גם נשים וגם גברים !!!! מעל גיל 40 שעובדים קשה כמו חמורים 12 אפילו 14 שעות כל יום כדיי להרויח משכורת של 5000 שקל בחודש !!! , כי הם לא יכולים למצוא עבודה יותר נורמלית ומכובדת !!! . והצעירים באים רק לעבוד בשביל שנה ואין להם ברירה בגלל שהם לא מוצאים עבודה אחרת אז הם נאלצים לעבור עוד שנה של עבודה מסריחה !!! , כדי לחסוך כסף לקנות דירה או בשביל לימודים . עכשיו בנוגע לכנס שלכם !!!! . כמו שאני כבר היזכרתי בעבר ! ................... אף מאבטח לא ירצה לבוא לכנס בגלל כמה סיבות ! : . א'- כי הוא עובד מהבוקר עד הלילה ! . ב' - כי הוא מפחד ש-יפטרו אותו ! ( הפחד מפיטורין זה רק לגביי מבוגרים )

avi1976

New member
את כל הדברים האלה אנחנו יודעים...

הכנס הוא בשעות הערב בבית ציוני אמריקה בין השעות 18 ל-21. משום שלמאבטחים ושומרים יש בעיה אנחנו מודיעים הרבה זמן מראש כדי שאנשים יוכלו לפנות זמן. להפתעתך זה לא הכנס הראשון שלנו... ותמיד באו עשרות אנשים!!! גם לכנס הזה נרשמו כבר עשרות אנשים והוא מציע פתרונות מחשבתיים לשינוי. (שתכנסו לאולם תחשבו על זה כעל סרט טוב או הרצאה טובה) אז תזדרזו כי מספר המקומות מוגבל!

למעלה