בדיוק כשאני מחליטה לעזוב את האוני'....

בדיוק כשאני מחליטה לעזוב את האוני'....

קבלנו ריוויז אנד רי-סאבמיט (תקן והגש מחדש עם סיכוי גבוה לפרסום) על מאמר אחד - מכתב עת די שווה בחו"ל ועוד אחד על דוח שהגשנו (אני כתבתי את הצעת המחקר שבגללה זכינו במענק המחקר הזה) - רוצים לפרסם אותו (בישראל) וספר (אמנם יותר "פדגוגי") שכתבתי עם עוד שניים נמצא גם בשיפוט בהוצאה לאור אחת (בישראל) מצד שני - כל הפרויקטים האלו לא קשורים בכלל למחלקה או לנושא (שאין לי) לדוקטורט. אז ההחלטה לעזוב בעינה עומדת. בקיצור זו דרכי הפולנית לשמוח מהבציר המאוחר והאחרון שלי....

בציר חמוץ-מתוק?

פרסום של מאמר, דו"ח וספר
- כל הכבוד. בלי להכיר את המצב, נשמע כאילו יש פער של ממש בין היכולות והמוטיבציה שלך לבין מה שקרה בפועל.

אבחנה נכונה. ו-יש עוד טיוטה אחת של מאמר מוכנה

פשוט אין לי נושא לדוקטורט שום דבר לא בא לי. את הדברים האחרים יצרתי תוך כדי שעשיתי דברים אחרים כעוזרת מחקר נולדה התזה שלי ושני המאמרים והדוח כעוזרת הוראה יצרנו את הספר אחרי שנים של הוראה ויצירת הקורס אבל להתניע משלי, בעצמי...אין לי את זה. חבל שהתחום שלי הוא לא כמו פיזיקה או כימיה שמצטרפים למעבדה ועובדים על משהו קיים....

mummy

New member
וואו, איזה כיף. כל הכבוד! בציר משובח בהחלט

נראה לי סגירה יפה דווקא לשלב הזה, ואולי גם משהו שישאיר לך נתיב בשלב אחר של חייך להפוך את ההחלטה. בענין הזה רוצה לספר לך שכשעשיתי את התואר השני, החלטתי ללכת על מסלול בלי תיזה כי ידעתי שארצה לעשות דוקטורט מתישהו אבל לא הייתי סגורה על מה ואיך. לא התחברתי לשום נושא, לא היתה לי התשוקה הנדרשת וזה גם לא התאים לי באותו רגע בחיים. גמרתי את התואר, עבדתי בתחום ההוא עוד כמה שנים ואז אחרי ש"הבשלתי" התחלתי את הדוקוטורט במשהו אחר לגמרי עם השלמה, עבודה שוות ערך לתיזה שהייתה בעצם מחקר הפיילוט שלי לדוקטורט. בקיצור, הכל פתוח הכל עוד אפשרי
וגם אם לא, זה לגמרי בסדר... בהצלחה!

למעלה