בדיוק לפני שנה

בדיוק לפני שנה

בדיוק לפני שנה ביקשתי ממך סליחה והסיר התהפך על ראשי! אני זוכרת את זה כ"כ טוב איזו טרואמה איזה רוע לב אני שמחה שאני לא כמוה שמחה להיות פחות ערמומית ויותר תמימה ויותר מחפשת את הטוב שבאנשים ויותר מחפשת שלום ממלחמות היום שנה אחרי שנה משמעותית אחרי ולאו דווקא בגללך סתם נהיתה נקודת ציון אולי מה שקרה אז שם אותי במקום שאילץ אותי להסתכל על עצמי טוב טוב לא רק הקטע איתה הכל וזו שנה שעשתה לי המון טוב ובמקום לבקש סליחה מכולם בא לי היום לומר תודה לכולם גם לך (לא לה - היא לא נחשבת בעיני) ותודה לבעלי שתמיד שם בשבילי גם כשזה לא ממש מרגיש לי כך ותודה לי שהחכמתי לעצור ולעשות סדר בחיים והצלחתי לשנות את נקודת המבט שלי והצלחתי למצוא את עצמי בתוך-תוכי והבנתי שאני בסדר שאני אפילו מצויינת שנים אני מצויינת ושנים אומרים לי את זה ושנים שאני לא מצליחה להסכים עם האימרה הזו אז השנה אני מסכימה אני בסדר ואני אוהבת את עצמי ואני אוהבת את מה שעשיתי בחיים שלי ואני אוהבת את המקום שהגעתי אליו ואוהבת את הבית שלי ואת הילדים שלי ואת האיש שלי, זה שנישאתי לו מתוך אהבה עיוורת זה שעשיתי איתו שלושה ילדים נפלאים זה שהיה איתי לכל אורך השנים אז השנה אני לא אומרת סליחה אני אומרת תודה איזו הרגשה נפלאה

למעלה