בדיחהחהחהחה

בדיחהחהחהחה

איש אחד הולך לחנות חיות ואומר למוכר "תביא לי את החיה הכי נאמנה שיש בחנות" המוכר מביא לו סנאי. האיש עולה לאוטובוס עם הסנאי והנהג אומר לו שאסור לעלות לאוטובוס עם חיות האיש מכניס את הסנאי למיכסיים ומתיישב ליד אישה זקנה כעבור 5 דקות הוא צועק איי כעבור 10 דקות הוא צועק אייייי כעבור רבע שעה הוא צועק אייייייי הוא מוציא את הסנאי מהמכנסיים, דופק לו את הראש בחלון ומעיף אותו החוצה האישה הזקנה אומרת לו: תגיד לי השתגעת? למה זרקת את הסנאי מהחלון? האיש עונה לה: מתי שהסנאי חשב שהביצים שלי הם אגוזים ויתרתי מתי שהוא חשב שהתחת שלי זה מעורה ויתרתי אבל מתי שהוא רצה להכניס את האגוזים למערה זה כבר היה הסוף

אין ספק! ../images/Emo39.gif

...שיפור ניכר במצב רוח, ורק היזהרי ממערות. ואפרופו אגוזים שמעתי שאלהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים...

ועוד אחתחתחתחחת

דוס מבוגר נשא לו בחורה צעירה לאישה. כעבור זמן מה מהר מאוד התברר שהבחורה לא מרוצה מיחסי פרו ורבו שלהם ובקיצור לא בא על סיפוקה. מה עושים? מה שעושה כל דוס נאור ואינטליגנטי... הולך לרב. הרב שמע את הסיפור והורה שבזמן יחסי המין שלהם גבר צעיר ונאה יעמוד מעל המיטה וינפנף במגבת רטובה כך: שלדוס המבוגר לא יהיה חם מידי והבחורה תוכל לפנטז. כמובן העסק לא הלך והזוג המתוסכל חזר לרב. אז הורה הרב שהבחור הצעיר ישכב עם הבחורה והזקן ינפנף במגבת. הפעם הבחורה נהנתה מאוד ובעלה, מלא גאווה שאל: "נו נהנת?" הבחורה עוד באקסטזה: "הו! בטח!" אז, הדוס המבוגר פנה בזילזול לבחור הצעיר ואמר: "אתה רואה? ככה מנפנפים!"

פופופופופו!!!!

בזכותך ירד לי האסימון: קלטתי למה הגברים עושים כזה עניין מלנפנף במנגל. זה פשוט "משחק מקדים"!

קשה לי להפסיק. אז הנה עוד אחת

אישה אחת יצאה עירומה מהמקלחת. הילד הקטן שלה הסתכל עליה ושאל: "אמא מה יש לך שם, בין הרגליים?" האם: "זה ספוג הרחצה". למחרת האם התגלחה ושוב יצאה עירומה מהמקלחת. "אמא איפה הספוג שלך?" שאל הילד, האם: "הוא אבד לי". למחרת האם מגיעה מהעבודה הילד רץ אליה ואומר: "אמא מצאתי את ספוג הרחצה שלך! הוא לא אבד לך העוזרת גנבה אותו ורחצה איתו לאבא את הפנים".

femme

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נהדר. אני רצה למכור אותה

תעצרו אותיייייייייי

מורה נכנסת לכיתה ואומרת לתלמידיה שהיום הולכים ללמוד על תרופות ושואלת את הילדים איזה תרופות הם מכירים. תלמיד ראשון: - "אני מכיר אקמול" המורה: - "למה הוא טוב?" התלמיד ראשון: - "לחום, כאבי ראש, כאבים בכלל". המורה: - "כל הכבוד!!!!" התלמיד שני: - "אני מכיר סירופ לשיעול" המורה: - "למה הוא טוב?" התלמיד שני: - "לכאבי גרון, שיעול". המורה: - "כל הכבוד!!! עוד מישהו????" התלמיד שלישי מרימים את היד בהתלהבות: - "אני מכיר ויאגרה!" המורה (מופתעת והמומה): - "מאיפה אתה מכיר ויאגרה???? ולמה מה זה טוב????" התלמיד שלישי: - "מאמא שלי וזה טוב לשלשול" המורה: - "איך זה???" התלמיד שלישי: - "כל לילה אני שומע אותה אומרת לאבא שלי: קח את הויאגרה אולי החרא הזה יתחזק".

פו יקרה, שנעצור אותך אנחנו או שנקרא

למישהו מהרשויות...? בלי ייסורי מצפון - את עושה לי מצברוח טוב. שלך,

femme

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif!

אני מבינה את פו : כשמתחילים לספר, כבר אי אפשר לעצור. תנסי גם. טוב לריפוי ויותר זול מכורסה...

למעלה